Tak u mě to asi těma rukama bylo, ale mám ještě lehké podezření, že BEC reglu RAY nezvládl čtyři serva na těch plácačkách. Tak jsem ho radši vyměnil za Turnigy.
Čumák jsem se slzou slepil - čerstvý éro a takovejhle šrám, to se mi fakt těžko rozdejchávalo. Znovu nalepil podvozek no a dneska odpoledne jsem se konečně dostal na pole, radši dál od lidí, očekávajíc zase nějakou nedobrovolnou orbu

Navíc foukal na mě docela slušný vichr, no ale mě bylo jasný, že musim do vzduchu... aspoň na chvilku. Počkal jsem na chvíli bezvětří, půlky sevřené, tep 180. Dal plný kotlík a hned přitáhl, terén nebyl na nijak dlouhý rozjezd a s hrůzou čekal co se bude dít. Eliťák ale poslouchal na slovo, s přehledem jsem se dostal tak do 5 metrů, nikam to netáhlo, nikam se to nenaklápělo, netrimoval jsem ani chlup. No ale v tom větru to nebylo na nějaké přesné ladění. No představte si, že jsem takhle odlétal obě 2200 mA aku, kdybych měl další tak lítám do noci... Naprosto neskutečný zvrat. Oproti minulýmu víkendu nebe a dudy. Letový projev Elita je pro mě úplně bombastickej. V simulátoru jsem tomu nevěřil - Minimag se vždycky sám srovnal, když pustím knipl. Tohle otočíte o 45 st a on si letí jako by se nechumelilo bez snahy se rovnat. Je mu úplně fuk jestli letí na zádech nebo na břichu. Minimálka je taky supr, proti tomu větru jsem sedal skoro na místě. Chvíli jsem dokonce letěl v nožáku, ani nevim jak. No a asi 2 sekundy jsem visel, což je pro mě prvek snů...
Prostě pánové, s Elitem se vyblbnu, to je jasný. To je přesně to co jsem chtěl a fakt se těšim, až se trochu rozlítám, bude to paráda.
No a celkem pikantní se mi zdá, že jsem si pak ještě hodil Minimaga, na kterýho jsem zvyklej, ale s nim jsem měl v tom větru víc práce než z Elitem a radši jsem hnedle šel na zem, abych ho nerozsekal..
Tak doufám, že si mazáci moc neťukaj na čelo, z těch mých endorfinů, ale třeba zase pomůžu v rozhodování nějakému zelenáči, co chce začít akrobatit
No teď jenom doufám, že ta vichřice zítra nezačne moc brzo