Blade mCX pro mírně pokročilého začátečníka?

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
diver
Kontaktovat uživatele:

#76 Příspěvek od diver »

helifish píše:jo jo neboj a uz jsme spolu 16 let a bez hadani omezovani atd. zkratka nikdo nema potrebu predelavat toho druheho proste "ber tak jak jsem a nebo nech byt".

jojo, tak my jsme na tom hodně podobně , i to potápko :wink: co se týká škádlení okolo vrťasů, je to jen škádlení, ale pivko teda nechce bumbat - musim se mrknout, jestli neni nějaká poškozená!!! :D
Diver (Sniper, Ricco, T-rex 600ESP, Rotorshape, Y-ufo, MaxirSE, 2Cool, EasyGlider, Toro 900, LongShot)
cernos
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od cernos »

Tak jsem si ho právě taky objednal na HobbyLink. Pan Krob je opravdu velmi ochotný. Pozítří bych ho mohl mít doma, potom vezu ženu na víkend k mamince, tak si to doma s vrtulníkem doufám užiju :D

Jen nevím jak jí pak řeknu že jsem si pořídil další hračku... :)
kribo

#78 Příspěvek od kribo »

ty "odvážíš" ženu a místo ní si přivedeš vrtulník? není to nevěra? :lol:

No většina lidí co znám to dělá tak, že si to tajně pořídí pak to maj chvíli v garáži či jinde, a pak řeknou, že to už maj dávno, že to je už starý, hehe
raging

#79 Příspěvek od raging »

kribo píše:ty "odvážíš" ženu a místo ní si přivedeš vrtulník? není to nevěra? :lol:

No většina lidí co znám to dělá tak, že si to tajně pořídí pak to maj chvíli v garáži či jinde, a pak řeknou, že to už maj dávno, že to je už starý, hehe
nebo taky,to nejcasteji,vykouzli nejakou,ani ne polovicni cenovku :wink:
cernos
Kontaktovat uživatele:

#80 Příspěvek od cernos »

kribo píše:ty "odvážíš" ženu a místo ní si přivedeš vrtulník? není to nevěra? :lol:

mno ono se to má tak že jsem to ženě řekl, přijde mi pozítří (ten vrtulník) :D u nás doma by se to jentak neututlalo a vzhledem k tomu že je to vrtulník na domácí lítání tak by to šlo horko těžko, ale přesvědčil jsem jí, že je to suprovej kup a že už by se nemusel opakovat :D
kribo

#81 Příspěvek od kribo »

jj, k nám domů už taky přiletěl mCX a poletuje po večerech kolem lampy,

ono je to tak, za chvíli je zima a vrtulníky se prostě stěhují do teplých místností, to je přeci normální jev v přírodě. 8)
Zero
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od Zero »

kribo píše:jj, k nám domů už taky přiletěl mCX a poletuje po večerech kolem lampy,

ono je to tak, za chvíli je zima a vrtulníky se prostě stěhují do teplých místností, to je přeci normální jev v přírodě. 8)

to u nás poletuje skoro neustále kolem každýho xichtu,stolu,a všeho :) a když se mi pro něj nechce chodit tak si ho za letu zaháknu za anténu a nebo přistanu na vysílačce,mám dx6i,tam je místa dost :lol:
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=307&amode=
cernos
Kontaktovat uživatele:

#83 Příspěvek od cernos »

co si budeme nalhávat, prostě je to sqělej vrtulník do domácnosti, musím vést malou dcekru k modelařině, bude mít maminka radost :D pak budeme na maminku dva a to se budou líp prosazovat takovýhle věci ;)
Zero
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od Zero »

u nás to je obráceně,já k tomu vedu tátu :lol: už si koupil easy coptera a teď mu chci pučit EG
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od gamer007 »

Tak jsem dnes donesl domu mcx. Vypadá fakt pěkně hned jsem ho zapojil a vznesl se vzhůru. Krásně visí a je krotkej jako beránek. Akorát rozsah serv by mohl bejt trochu větší. Sotva se pohne dopředu. Jinak fakt super pidivrtasek.....
Zero
Kontaktovat uživatele:

#86 Příspěvek od Zero »

já ho dnes půjčil bratroj kterej nikdy nic nedržel v ruce,a už s tim zalítal osmičky,neuvěřitelný :)
Vita_Valke
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od Vita_Valke »

gamer007 píše:Tak jsem dnes donesl domu mcx. Vypadá fakt pěkně hned jsem ho zapojil a vznesl se vzhůru. Krásně visí a je krotkej jako beránek. Akorát rozsah serv by mohl bejt trochu větší. Sotva se pohne dopředu. Jinak fakt super pidivrtasek.....

myslím že Madbox tady psal že je dobrý posunout težiště víc dopředu
T-Rex 700E, Tarot 450 Pro, Blade mSR
EasyStar, Freeair-Mustang, Clik!
Rajny
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od Rajny »

nemate nekdo nahodou ten nocni tuning? zajimalo by me jak to vypada
Jetson
Kontaktovat uživatele:

#89 Příspěvek od Jetson »

Dělali jste u tohohle prdítka nějaké extra nastování vysílačky (kromě vytrimování)?
Kovboj

#90 Příspěvek od Kovboj »

Jetson píše:Dělali jste u tohohle prdítka nějaké extra nastování vysílačky (kromě vytrimování)?

- expa, ale nijak extra si je při řízení neuvědomuju
- rozdílné maximální výchylky pro zatáčení, takže když se otáčím naplno vlevo i vpravo tak to probíhá naprosto stejně rychle
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“