Zlin 50L - HaiKong Model (Kostka model cetrum)
- Luky-plane
Chci si ho koupit
Ahoj přátelé,
nevím zda už není toto vlákno mrtvé, ale přesto bych se rád zeptal. Mám nalétáno asi 20 hodin na simulátoru a asi 10 hodin s modelem Cessna 480 od Pelikána. Zlin 50L s rozpětím 1600mm mě uchvátil
a rád bych si ho pořídil. Chci vědět jestli je to hodné letadlo a zda zvládá s doporučeným vybavením kompletní akrobacii.
Má stavebnice nějaké záludnosti? Nebo je stavba bez problémů.
Jak je to s kvalitou zpracování a pevností konstrukce po nějaké době létání?
Děkuji za odpovědi
Luky-plane
nevím zda už není toto vlákno mrtvé, ale přesto bych se rád zeptal. Mám nalétáno asi 20 hodin na simulátoru a asi 10 hodin s modelem Cessna 480 od Pelikána. Zlin 50L s rozpětím 1600mm mě uchvátil
Má stavebnice nějaké záludnosti? Nebo je stavba bez problémů.
Jak je to s kvalitou zpracování a pevností konstrukce po nějaké době létání?
Děkuji za odpovědi
Luky-plane
Z-50LS - ŠAD, Z-50LX - maketa 1:4 (OK-XRD), Multiplex -Funray, Twister, Optic 6, Spectra 24
- Luky-plane
?????????????????
Ahoj Zlíňáci,
vy už nelétáte, už jste všechny Zliny rozbili?
Luky-plane
Luky-plane
Z-50LS - ŠAD, Z-50LX - maketa 1:4 (OK-XRD), Multiplex -Funray, Twister, Optic 6, Spectra 24
Re: ?????????????????
Luky-plane píše:Ahoj Zlíňáci,
Luky-plane
vidis ja ji jeste nedostavel
sorry pisu z jinyho pc a on tam byl zero prihlasenej
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=307&amode=
- Luky-plane
Informace o Z-50L
Ahoj,
a neznáš alespoň někoho, kdo v té větší (1600mm rozpětí) má spalovací motor a létá? Moc mě zajímá jestli je Zlin 50 dobré letadlo, které se vyplatí pořídit. Například ZINKE (kdepak je mu konec?)
Dík a čau
Luky-plane
a neznáš alespoň někoho, kdo v té větší (1600mm rozpětí) má spalovací motor a létá? Moc mě zajímá jestli je Zlin 50 dobré letadlo, které se vyplatí pořídit. Například ZINKE (kdepak je mu konec?)
Dík a čau
Luky-plane
Nazdar Zinke je tady.
Bohužel tě musím zklamat Zetka je složená ale ve vzduchu ještě nebyla.
Nemám teď moc času. Dělal jsem přestavbu v bytě a taky usazoval na zahradě bazén. MASAKR! Jinak já mám v křídlech serva HITEC HS 311. Třeba se to někomu nebude líbit, ale to je jen jeho problém, tyto serva mám odzkoušené .Ale už se těším na zálet.
Bohužel tě musím zklamat Zetka je složená ale ve vzduchu ještě nebyla.
Nemám teď moc času. Dělal jsem přestavbu v bytě a taky usazoval na zahradě bazén. MASAKR! Jinak já mám v křídlech serva HITEC HS 311. Třeba se to někomu nebude líbit, ale to je jen jeho problém, tyto serva mám odzkoušené .Ale už se těším na zálet.
- Luky-plane
úleva
Čau,
to jsem si oddechl, že toto forum není pod kytičkama. Znáš někoho kdo se zlínem létá? Přemýšlím o něm a chci nejdřív pojmout nějaké rozumy.
Luky-plane
to jsem si oddechl, že toto forum není pod kytičkama. Znáš někoho kdo se zlínem létá? Přemýšlím o něm a chci nejdřív pojmout nějaké rozumy.
Luky-plane
Bohužel neznám. Já osobně na tom éru mám motor ASP 7.5. Musel jsem udělat nějaké drobné úpravy při stavbě. Jako úprava pantů táhlo směrovky,vyztužení mot.lože a podvozku. Já osobně věřím tomu ,že tohle éro bude v pohodě. Némám žádné pochyby. Více najdeš na mých stránkách.
http://www.rczinke1.wbs.cz/Z50L.html
http://www.rczinke1.wbs.cz/Z50L.html