zdzd píše:Nechtěl jsm se už zaplétat do debaty s panem Hlávkou. On ví co si myslím o jeho obchodních praktikách i kvalitách jeho řešení. Řekl jsem mu to i do očí, není v tom nic zákeřného. Kdo neví, stačí chvilku hledat... Jeho péče o bezpečnost je lež, o to nebezpečnější, že tomu sám věří. Cesta do pekel bývá dlážděna dobrými úmysly...
ad A). Pokud jde o JETI a jeho funkčnost přes x zdí: S tím nemám problém ani potřebu to nějak rozporovat. Nikde jsem nezpochybňoval funkčnost JETI řešení. (Mimochodem: Armatura v betonu má takové rozteče, že pro GHz frekvence je úplně průhledná.) Jen říkám, že modul od jiného výrobce než je výrobce TX je v potenciálním rozporu s legislativou a také degraduje úroveň TX na kvalitu PPM modulace (Nezaměňovat za kvalitu FM spojení!). Bez ohledu na to, ve které zemi byl vyroben a ve které firmě.
ad B.) Souhlasím a není to jen v tomto případě. Už dávno jsem uvedl:
"Člověk, který nedostatek znalostí nahrazuje vírou a o to silněji ji prosazuje. V obchodě, etice, technice, statistice... Vše co prosazuje je dobré si nejdříve ověřit i z jiných zdrojů." K tomu zbývá dodat jen to, že prosazuje natolik konfrontačně, že si na mojehobby nakonec vysloužil ban.
http://www.mojehobby.cz/userInfo.php?udid=1951
Zdenku zdzd opravdu nechápu co zde píšeš za bludy. Jaká je lež, že prosazuji bezpečnost a že tomu sám věřím. Kdyby jsi nebyl zaujatý, pak by jsi si mohl všimnout že vše co napíši, nebo udělám si seksakra dobře ověřím. Stále narážíš na Power Manager! Když už opomenu, že to byla pro mne podpásovka a že se to stalo pouze v jednom případě a to je ještě sakra nejisté, zda za to mohl PM, pak si alespoň připusť, kolik lidí spadlo třeba na Futabu, nebo Graupner. Určitě o někom budeš jistě vědět sám. A tam se to neřeší, tam nikdo neříká, že za to mohl vadný přijímač od Futaby. Co jsi vyrobil pro modeláře ty a tobě podobní, aby jsi mohl takhle napadat a znevažovat? Prd, akorát všichni umíte pomlouvat a rozeštvávat lidi proti sobě. Je vás sice pár, ale o to hustěji! Já doufám, že soudní modeláři vidí, kdo pro ně něco dělá a kdo se jen ohání legislativou! Víš prd, co jsem udělal pro to, aby vůbec něco vzniklo, víš prd co mě stálo úsilí udělat takové akce jako JET MEET a podobné iniciativy. A pak se dočtu, že tu nějaký pan "nejchytřejší"má doma 2 houbolety

A ty umíš jen tlachat a ohánět se nějakými pargrafy. Pokud trpíš nějakou snahou na někoho bonzovat a vrtat do vysílačů(možná to máš ještě z bývalého režimu) pak se zaměř třeba na autíčka na 35MHz a snad ti to uspokojí! Koho to jinak zajímá - není to nějaká tvoje diagnóza? Kdy už ti to někdo poví úplně natvrdo. Myslím, že by sis to zasloužil za ty zla, co zde děláš.
Poznal jsem ale, že se opravdu nevyplácí dělat něco pro lidi navíc. Proto jsem se rozhodl, že další Setkání Esotop Modelů již dělat nebudu. Vždy jsem akci ze svého dodtoval a pak jsem se jen setkal s tím, že mi vyčítali, jak jsem si nadrbal. Není lepší to dělat jako ty? Problém ale nastane, až to tak budou dělat všichni,viď ! Vždy někdo táhne a druhý se veze a nebo parazituje a kritizuje!
Na slavném fóru moje hobby, kde působíš jako guru se již přihlašovat nebudu, protože je mi z vás asi 10 pochlebovačů zle, co tam pácháte. Jestli je totiž někdo agresivní, tak to já nejsem. Mám ovšem několik vlastností, které ne a ne odstranit. Jsem totiž velmi důvěřivý, sdílný a velice rád nezištně pomohu! A to je problém v dnešní době, kdy to působí kontraproduktivně, protože lidé zblblí legislativou a lidma jako ty, již mé upřímné a nezištné snažení berou úplně opačně! Prostě nevěří, že by takový "vůl", co ho těší radost druhých ještě existuje. Pokud ty mi chceš něco kázat o morálce, etice a podobných věcech na které máš naprosto zvrácený názor, tak by jsi se měl nejdříve podívat do zrcadla na svou ješitnost a nabubřelost, kterou neskryješ, i kdyby si se rozkrájel.
Ono je totiž mnoho lidí, kteří mi píší, jak jsem jim vmnoha věcech pomohl, jak se snažím pro modeláře něco udělat atd. a já z toho mám radost, kterou mě nemůžeš sebrat ani tvýma hloupýma blábolama a výpadama.
Oni, kdyby jsem napsali všichni, komu jsem pomohl a dobře poradil, tak by ses asi divil. Jsou to ale většinou slušní a poctiví lidé a ty mezi hulváty a tlachaly nechodí. Bohužel pak ani lidé jako ty nepoznají, co jsou vlastně zač a že ve skutečnosti když se někde zmíním o zdzd, tak mi každý řekne to, co si ani nepřej vědět!
Prosil bych, aby jsi mě, ani moji firmu již nebral do nevymáchané......, a aby jsi úmyslně neškodil nejen mne, ale i ostatním! Opravdu nic jiného neděláš! Laskavě si to uvědom!