JENDA01 píše:FX 30 je 18-ti kanalová to je novinka to jsem nevědel.
Jenda
Pokud by byla jak píšeš, tak by Ti jich 10 nešlo "normálně".
JENDA01 píše:To samozdřejmě vím ,a nechci tady vyvolávat nějaký histerie.Jenom mi tak trochu vadily ty povýšený reakce v této debatě ohledně duplexu. .Já ten systém nechci někomu vnucovat.To prostě byla reakce na ten kategorickej názor jednoho debatéra. Jako kdyby existoval jedinej dokonalej systém.To není obhajoba duplexu . Já chodím lítat s klukama co mají
v FF-9 ASSAN jsou s tím spokojený. Tak nevím proč bych si měl klepat na čelo protože dají ten údajnej šrot do takový nobl vysílačky.Já si myslím že by to chtělo trochu tolerance. Na YOU-TUBE se otom lze docela dobře přesvedčit.JENDA
kf píše:Ty argumenty, které tady padly, chápu. Prostě technicky možné je připojit Jetiho k FX - 30, jde o rozhodnutí majitele, zda - byť jen na chvíli, nebo u jednoho modelu - vysílač degraduje, nebo použije jiný - nižší třídy.
Záleží asi, jak moc bude duplex potřebovat. Přiznávám, že se mi možnosti Jetiho docela zamlouvají, ale kombinovat ho s vlastnostmi vyšších Futab není ideální. Do budoucna plánuju novou Futabu koupit ( neopravovat barák, už bych ji měl ), tak mě zajímaly názory uživatelů. Takže dík.
kf píše:Tak to Vás, doufám, můžu uklidnit. Teď jsem prozkoumal piny na své FF-9, kterou mám 5 let a moduly přehazuju neustále. Při důkladném posvícení ostrým světlem ( LED ) je patrné mírné ošoupání. Doufám, že výrobce u nových typů nezačal šetřit na materiálu.