Nákup u hobbycity

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
powder
Kontaktovat uživatele:

#76 Příspěvek od powder »

Asi to bude dost individuální... Objednávka z 11.1. doručena 19.1., z 15.1. doručena 22.1.; Včera uzavřena další, zatím "processing"...
Na druhou stranu reklamaci přijímače z 20.11. mi expedovali 23.1. a "is being processed for departure from Hong Kong as of 2-Feb-2009".
davehaja
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od davehaja »

Na Hobbycyti se objevila možnost určit si sám jak bude zásilka deklarovaná,co obsahuje a její cena.Dal jsem klasicky gift :wink:
tks
Kontaktovat uživatele:

#78 Příspěvek od tks »

davehaja píše:Na Hobbycyti se objevila možnost určit si sám jak bude zásilka deklarovaná,co obsahuje a její cena.Dal jsem klasicky gift :wink:

Todle je hlavně kvůli němcům - protože jejich celníci nějak odmítali přebírat tyhle balíky bez deklarace a posílali to zpátky. Dokonce nějakou dobu nebylo možné ani nic do Německa objednat.
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
davehaja
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od davehaja »

Aháááá. Dík za osvětlení.
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#80 Příspěvek od Marek71 »

Hm... žeby to súviselo s tým, že teraz mi zrušili jednu objednávku (do Nemecka) ? Nemci sú v tomto poctiví, pokiaľ je to deklarované ako gift, príp. toy parts s nejakou rozumnou cenou, tak dajú pokoj. Ale pokiaľ to bolo deklarované správne (z USA), tak som platil vždy clo. Až teraz sa to zmenilo - motor od Medusy deklarovaný na cca. 100 USD prišiel bez problémov a bez cla, nová vyhláška EU :-)

tks píše:
davehaja píše:Na Hobbycyti se objevila možnost určit si sám jak bude zásilka deklarovaná,co obsahuje a její cena.Dal jsem klasicky gift :wink:

Todle je hlavně kvůli němcům - protože jejich celníci nějak odmítali přebírat tyhle balíky bez deklarace a posílali to zpátky. Dokonce nějakou dobu nebylo možné ani nic do Německa objednat.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
tks
Kontaktovat uživatele:

#81 Příspěvek od tks »

Jo, psali to na myhobbycity, že museli stornovat všechny objednávky do Německa... Ale už je to snad vyřešené. Aspoň když si to objednáš teď, dostaneš jako dárek popruh na vysílač. :wink:
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od Marek71 »

Tak jo, dík za info. Zadám obj. znovu...

EDIT:
Tak s tým Nemeckom je to trochu inak, citácia z ich webu:
"Dear German customers.
We no longer ship orders to Germany.
Sorry for the inconvenience.
All previous orders to Germany will be dispatched normally, however we are no longer taking new orders for the region."

Tak si to asi budem musieť nechať posielať do Prahy a zase si zvyknúť na fronty na pošte :-(
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Miloš

#83 Příspěvek od Miloš »

Tak jsem objednával balíček za cca 130USD a bylo to doma za zhruba týden a jako bonus bez cla,nicméně ho soudruzi na celnici otvírali.Je fakt že tam byly vrtule,smršťovačky a jiná droboť.Nejdražší byl 60A regl a watts up.Cenu jsem nechal dát 80%,kategorii other a hobby parts.Jen nechápu kdy se platí DPH to by se mělo platit i když se neplatí clo ne?Ne že by mi to vadilo,ale chtěl bych vědět jak to je.
Easy star,Mini Mag,Gemini-Multiplex,Hitec Eclipse 7
Miki
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od Miki »

Zdravím pánové. Mám takový dotázek. Vysí mi někde balíček z HC z 26.1.09. Typ poštovného International Air Mail do 100gr. Nemáte někdo stejný problém z podobného data? Balík, co jsem objednal o týden později přišel do 8-mi dnů a ten předešlí pořád nic. Začínám mít obavu, jestli se to někde nevytratilo.

Jo a ještě něco, jde se nějakým způsobem dopátrat, asi podle adresy, protože žádné podací číslo nebo tak něco nemám, kde by se mohl balíček vyskytovat?
Díky :wink:

doplnění: Tak teda ruším pátrání, naše jeblá paní pošťačka to klidně dala předevčírem sousedovi, který mi to teď donesl. Prd by se jí stalo, kdyby do schránky, když už se tam teda ten balíček nevlezl, hodila aspoň kus papíru, že je balik u souseda. Ach jo. No hlavně že to dotazilo. :wink:
http://www.miki-rcletani.wbs.cz/
http://marekrc.rajce.idnes.cz/
slavoo
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od slavoo »

Miloš píše:Cenu jsem nechal dát 80%,kategorii other a hobby parts..

No ja sa nestarám, akú kategóriu zvoliť za obsah balíčku dokonca ani neviem jak nato :roll:
mne tam sami dajú TOYS PARTS a cenu balíčku vždy do cca 20$ :D
Miloš

#86 Příspěvek od Miloš »

No to mi právě přijde na palici,to se mi stalo poprvý a myslím,že právě díky tomu mě pak tahali na poštu a platil jsem dph.Si logicky museli myslet,že si z nich dělám prdel.
Easy star,Mini Mag,Gemini-Multiplex,Hitec Eclipse 7
monogas

#87 Příspěvek od monogas »

Kupoval jsem na HC po prve a neprislo mi potvzeni objednavky od HC. Po mailove urgenci mi bylo oznameno ,ze zasilka jiz byla odeslana a jeji tracking cislo. U jinych internetovych obchodu se mi to nikdy nestalo,je to uplne normalni? Dik.
FX 30
Shark 1000, Cessna 177 Cardinal, Corado,
RCEK Elan, ,Protos 500 ,Fun Cub ,Alula
tks
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od tks »

Já mám mail u centrumu a ten mi úspěšně všechno z HC házel do spamového koše. Nemáš podobný problém?
Hned po objednání přijdou myslím 3 maily (objednávka, potvrzení platby, potvrzení PayPal) a když to odešlou, tak posílají další mail.
sejvi
Kontaktovat uživatele:

#89 Příspěvek od sejvi »

to monogas: Poslal jsem ti SZ. Presne jak pise tks.
Super 3D flatform EPO | AXN Floater-Jet (prodáno) | Micro Cessna 781 | V-MAX TY901 | Mad Truck 4x4
monogas

#90 Příspěvek od monogas »

Ahoj,
to tks: diky za rychlost,vsude jinde to funguje presne jak pises,podivam se na zabezpeceni,dik.
FX 30
Shark 1000, Cessna 177 Cardinal, Corado,
RCEK Elan, ,Protos 500 ,Fun Cub ,Alula
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“