Nákup u hobbycity
davehaja píše:Na Hobbycyti se objevila možnost určit si sám jak bude zásilka deklarovaná,co obsahuje a její cena.Dal jsem klasicky gift
Todle je hlavně kvůli němcům - protože jejich celníci nějak odmítali přebírat tyhle balíky bez deklarace a posílali to zpátky. Dokonce nějakou dobu nebylo možné ani nic do Německa objednat.
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Hm... žeby to súviselo s tým, že teraz mi zrušili jednu objednávku (do Nemecka) ? Nemci sú v tomto poctiví, pokiaľ je to deklarované ako gift, príp. toy parts s nejakou rozumnou cenou, tak dajú pokoj. Ale pokiaľ to bolo deklarované správne (z USA), tak som platil vždy clo. Až teraz sa to zmenilo - motor od Medusy deklarovaný na cca. 100 USD prišiel bez problémov a bez cla, nová vyhláška EU
tks píše:davehaja píše:Na Hobbycyti se objevila možnost určit si sám jak bude zásilka deklarovaná,co obsahuje a její cena.Dal jsem klasicky gift
Todle je hlavně kvůli němcům - protože jejich celníci nějak odmítali přebírat tyhle balíky bez deklarace a posílali to zpátky. Dokonce nějakou dobu nebylo možné ani nic do Německa objednat.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Tak jo, dík za info. Zadám obj. znovu...
EDIT:
Tak s tým Nemeckom je to trochu inak, citácia z ich webu:
"Dear German customers.
We no longer ship orders to Germany.
Sorry for the inconvenience.
All previous orders to Germany will be dispatched normally, however we are no longer taking new orders for the region."
Tak si to asi budem musieť nechať posielať do Prahy a zase si zvyknúť na fronty na pošte
EDIT:
Tak s tým Nemeckom je to trochu inak, citácia z ich webu:
"Dear German customers.
We no longer ship orders to Germany.
Sorry for the inconvenience.
All previous orders to Germany will be dispatched normally, however we are no longer taking new orders for the region."
Tak si to asi budem musieť nechať posielať do Prahy a zase si zvyknúť na fronty na pošte
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Tak jsem objednával balíček za cca 130USD a bylo to doma za zhruba týden a jako bonus bez cla,nicméně ho soudruzi na celnici otvírali.Je fakt že tam byly vrtule,smršťovačky a jiná droboť.Nejdražší byl 60A regl a watts up.Cenu jsem nechal dát 80%,kategorii other a hobby parts.Jen nechápu kdy se platí DPH to by se mělo platit i když se neplatí clo ne?Ne že by mi to vadilo,ale chtěl bych vědět jak to je.
Easy star,Mini Mag,Gemini-Multiplex,Hitec Eclipse 7
Zdravím pánové. Mám takový dotázek. Vysí mi někde balíček z HC z 26.1.09. Typ poštovného International Air Mail do 100gr. Nemáte někdo stejný problém z podobného data? Balík, co jsem objednal o týden později přišel do 8-mi dnů a ten předešlí pořád nic. Začínám mít obavu, jestli se to někde nevytratilo.
Jo a ještě něco, jde se nějakým způsobem dopátrat, asi podle adresy, protože žádné podací číslo nebo tak něco nemám, kde by se mohl balíček vyskytovat?
Díky
doplnění: Tak teda ruším pátrání, naše jeblá paní pošťačka to klidně dala předevčírem sousedovi, který mi to teď donesl. Prd by se jí stalo, kdyby do schránky, když už se tam teda ten balíček nevlezl, hodila aspoň kus papíru, že je balik u souseda. Ach jo. No hlavně že to dotazilo.
Jo a ještě něco, jde se nějakým způsobem dopátrat, asi podle adresy, protože žádné podací číslo nebo tak něco nemám, kde by se mohl balíček vyskytovat?
Díky
doplnění: Tak teda ruším pátrání, naše jeblá paní pošťačka to klidně dala předevčírem sousedovi, který mi to teď donesl. Prd by se jí stalo, kdyby do schránky, když už se tam teda ten balíček nevlezl, hodila aspoň kus papíru, že je balik u souseda. Ach jo. No hlavně že to dotazilo.
http://www.miki-rcletani.wbs.cz/
http://marekrc.rajce.idnes.cz/
http://marekrc.rajce.idnes.cz/
Kupoval jsem na HC po prve a neprislo mi potvzeni objednavky od HC. Po mailove urgenci mi bylo oznameno ,ze zasilka jiz byla odeslana a jeji tracking cislo. U jinych internetovych obchodu se mi to nikdy nestalo,je to uplne normalni? Dik.
FX 30
Shark 1000, Cessna 177 Cardinal, Corado,
RCEK Elan, ,Protos 500 ,Fun Cub ,Alula
Shark 1000, Cessna 177 Cardinal, Corado,
RCEK Elan, ,Protos 500 ,Fun Cub ,Alula
Já mám mail u centrumu a ten mi úspěšně všechno z HC házel do spamového koše. Nemáš podobný problém?
Hned po objednání přijdou myslím 3 maily (objednávka, potvrzení platby, potvrzení PayPal) a když to odešlou, tak posílají další mail.
Hned po objednání přijdou myslím 3 maily (objednávka, potvrzení platby, potvrzení PayPal) a když to odešlou, tak posílají další mail.
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu