DJI - Phantom 3

Fórum pro všechny DJI Phantomy.
Odpovědět
Zpráva
Autor
petan79

Re: DJI - Phantom 3

#736 Příspěvek od petan79 »

ananas píše:do kolika procent lítáš? na kolik se vybije. Dji píšou že vydrží 500cyklů

Lítám max. do 10%, pak hned přistávám, nabíjím vždy do plna. Mám takový pocit, že mi odchází 1. článek. Přikládám foto ihned po nabití - nabito pouze na 4017 mAH. To se mi zdá po 14-ti cyklech málo.
Foto1.jpg
ananas

#737 Příspěvek od ananas »

pp1976 píše:chtěl jsem se zeptat, nevíte někdo jak zrušit omezení maximální výšky letu, případně jak přepnout na FCC normu výkonu vysílače? nelétám tak vysoko často, ale občas by se to fakt hodilo...
tady mi ještě pár set metrů na výšku chybělo

FCC ti stejně nepomůže s výškou ta je pevná max. 500m viz. návod. A jinak CE norma stačí úplně bohatě. Dál stejně nedoletíš protože ti nevýjde baterie na návrat ;-)

petan79 píše:
Lítám max. do 10%, pak hned přistávám, nabíjím vždy do plna. Mám takový pocit, že mi odchází 1. článek. Přikládám foto ihned po nabití - nabito pouze na 4017 mAH. To se mi zdá po 14-ti cyklech málo.
Foto1.jpg

Tak to je hodně divné asi bych zkusil reklamovat. To by mě docela štvalo mít po 14cyklech 85% baterie. Jinak jak dlouho ji skladuješ plně nabitou než jdeš lítat? Sice baterie má svou ochranu ale vibíjí se až po 10 dnech do 65% aby se konzervovala a chránila proti nafouknutí ale i tak se mi to zdá hodně těch 10 dní.
petan79

#738 Příspěvek od petan79 »

ananas píše:
FCC ti stejně nepomůže s výškou ta je pevná max. 500m viz. návod. A jinak CE norma stačí úplně bohatě. Dál stejně nedoletíš protože ti nevýjde baterie na návrat ;-)

Tak to je hodně divné asi bych zkusil reklamovat. To by mě docela štvalo mít po 14cyklech 85% baterie. Jinak jak dlouho ji skladuješ plně nabitou než jdeš lítat? Sice baterie má svou ochranu ale vibíjí se až po 10 dnech do 65% aby se konzervovala a chránila proti nafouknutí ale i tak se mi to zdá hodně těch 10 dní.

Skladuju max. týden. Asi zkusím tu reklamaci.

Díky
texmur

#739 Příspěvek od texmur »

jakou aplikaci na Ipad používáte na nahrátí videa s telemetrií z DJI GO aplikace?
Phantom 4, ipad air2 cellular, tracker RF V16
klokec

#740 Příspěvek od klokec »

Vyšel nový firmware " P3S_FW_V01.08.0080 ", máte u ž někdo aktualizováno ?
Co jsem tak přelouskal na zahraničnívh fórech, tak se musí aktualizovat vše (P3 + RC + DJI GO), jinak se vám Phantom nespojí s RC.
Phantom 3 Advanced
HPI Baja 5b SS
kyosho fw-05t Subaru Impreza
pp1976

#741 Příspěvek od pp1976 »

ananas píše:

no, ta výška mě sice štve, nelétám tak vysoko často, ale občas by se to hodilo. Ale u toho výkonu vysílače, vyšší by nebyl na škodu, občas se mi stává, že vypadne signál.. ted jsem nebyl tak daleko, ale za kopcem a najednou bez signálu... sice se začal vracet zpátky, ale stejně to naštve.
na zemi REELY Carbon Fighter 4WD
ve vzduchu DJI Phantom 4 Pro + P4
pp1976

#742 Příspěvek od pp1976 »

klokec píše:Vyšel nový firmware " P3S_FW_V01.08.0080 ", máte u ž někdo aktualizováno ?
Co jsem tak přelouskal na zahraničnívh fórech, tak se musí aktualizovat vše (P3 + RC + DJI GO), jinak se vám Phantom nespojí s RC.

můžu potvrdit... já si aktualizoval ovladač a pak se to nechtělo spojit. tak jsem musel i Phantoma. pak už to šlo, ale zlobilo to , DJI GO padalo.. tak jsem udělal aktualizaci i jeho
klokec

#743 Příspěvek od klokec »

pp1976 píše:
můžu potvrdit... já si aktualizoval ovladač a pak se to nechtělo spojit. tak jsem musel i Phantoma. pak už to šlo, ale zlobilo to , DJI GO padalo.. tak jsem udělal aktualizaci i jeho

Už si i lítal s novým firmware, funguje OK ?
Phantom 3 Advanced
HPI Baja 5b SS
ananas

#744 Příspěvek od ananas »

No tak jsem taky aktualizoval a pri zapnuti modelu cca po hod to napise na 10 sec IMU error a pak to zmizi. Setkal se stim nekdo?
pp1976

#745 Příspěvek od pp1976 »

klokec píše:
Už si i lítal s novým firmware, funguje OK ?

jj. žádné změny nepozoruji, ale moc jsem to do podrobnosti ještě nezkoumal.. let je ale OK.
ananas

#746 Příspěvek od ananas »

Logy jdou otevřít jen přez online stránku nebo je na to i nějaký program?
petr1990
Kontaktovat uživatele:

#747 Příspěvek od petr1990 »

Zdravím páni,

otázku na toto téma jsem zde postřehl, ale odpověď nikoliv, tak se zeptám já.

Jak je na tom modifikovaná verze s motory 2312A a s upgradovanou základní deskou? Přetrvává problém s praskáním lože motorů? A je zde nějaký další zásadní rozdíl?

Mám možnost víceméně bez nějakého doplatku vyměnit můj P3A za tuto modifikovanou verzi a ono novější, nemusí být nutně nejlepší..

Díky za reakce.
Přílohy
P3_old-new.jpg
klokec

#748 Příspěvek od klokec »

petr1990 píše:Zdravím páni,

otázku na toto téma jsem zde postřehl, ale odpověď nikoliv, tak se zeptám já.

Jak je na tom modifikovaná verze s motory 2312A a s upgradovanou základní deskou? Přetrvává problém s praskáním lože motorů? A je zde nějaký další zásadní rozdíl?

Mám možnost víceméně bez nějakého doplatku vyměnit můj P3A za tuto modifikovanou verzi a ono novější, nemusí být nutně nejlepší..

Díky za reakce.

Já mám už tu novou verzi a všechno OK, vibrace ani praskání konců ramen se nekoná.
Phantom 3 Advanced
HPI Baja 5b SS
rzboril

#749 Příspěvek od rzboril »

romko1:
Je to posun v mapě. ne přesnost phantoma. Jinak řečeno podle google map semínka na zahrádce nevysadíš.
A ještě jeden poznatek který sem možná nepatří. Kdyby nebyli některé údaje v mapách posunuté tak kdejakej Talibanista jen podle mapy klikne na něčí okno a s c4 to tam odpálí.

[quote="romko1"]Zdravim,
stal som sa majitelom noveho DJI Phantom 3 Advanced. Cez vikend som sa s nim zoznamoval a vsimol som si jednu dost podstatnu vec:
Nepresnost (cca. 12-15m) v GPS signale. Samozrejme pocet viditelnych satelitov mi Phantom 3 Advanced hlasil od 13 do 15ks. Kvalita GPS good. Rusenie minimalne.
......................quote]
Naposledy upravil(a) rzboril dne stř 13.04.2016 18:43, celkem upraveno 1 x.
P3A s inovovanou deskou, novými motory a vylepšeným chlazením.+ NVIDIA SHIELD
rzboril

#750 Příspěvek od rzboril »

ananas píše:Logy jdou otevřít jen přez online stránku nebo je na to i nějaký program?

Logy jsou dva. Nebo vlastně tři. Záleží který myslíš.
P3A s inovovanou deskou, novými motory a vylepšeným chlazením.+ NVIDIA SHIELD
Odpovědět

Zpět na „Coptery - DJI Phantom“