Turnigy 9X 9Ch
- RiMr
- Kontaktovat uživatele:
LV píše:mám otázku.
Toto na tých fotkách sú origilál spájkované spoje?
http://picasaweb.google.cz/RiMr71/Turni ... 6430290114
Ano Laco. Ale toto jsme tady už řešili a následně proflamovali tisíckrát, jak mizerná je kvalita zpracování.
a) buď jsi sklerotik a nevzpomínáš si na to (potom doufám nosíš klíče na krku)
b) chceš vyvolat flame (pak prosím použij příslušné téma)
RiMr píše:LV píše:mám otázku.
Ano Laco. Ale toto jsme tady už řešili a následně proflamovali tisíckrát, jak mizerná je kvalita zpracování.
stejne, ze se ti cinani za tu dobu co to vyrabej nenaucej pajet lip, to je zajimavy
- RiMr
- Kontaktovat uživatele:
Loner píše:RiMr píše:LV píše:mám otázku.
stejne, ze se ti cinani za tu dobu co to vyrabej nenaucej pajet lip, to je zajimavydyt musej pajet jak vztekly
ano ano ano, už jsme to tu řešili. Už jsme tu řešili, že číňani umí bezpochyby pájet bezchybně, ale v jiné továrně, pod jiným dohledem, pro jiného prodejce, za jiné ceny...
Všechno jsme to tu už řešili, dáme si to ještě jednou?
- RiMr
- Kontaktovat uživatele:
Loner píše:ale ja jsem prece zastance toho ze s turnigy se litat da, mam ji a neminim si v dohledny dobe porizovat nic jinyho a litam vyhradne s ni
Ale šak já neříkám že ne. Jen komentuju že znovu řešíme věc ve stejném tématu už probranou zhora zdola. Ale samozřejmě každého věc, jen jsem to komentoval
jinak co se tyce kvality pajeni tak muj Hitec Optic 6 obsahoval jeden pripajeny dratek vod konektoru na baterky tak kvalitne pripajeny ze casem vypadl. byla to obzvlast legrace kdyz se mi to projevilo vypnutim vysilacky za letu
(naslednym vzteklym trepanim se to zase spojilo a vysilacka se zapla, ale model uz byl na zemi
)
RiMr píše:Není problém, ale nastuduj i téma o Floaterovi, kluci tam dělají některé úpravy které já (z lenosti) nedělám a které jsou taky fajn.
mam to procteny odpredu dozadu a zpatky, ale nejvic me chytil u srdce tvuj fotoserial, tak jsem udelal objednavku u havla
chci misto pasky nabezky a spodni stranu kridel olaminovat necim tenkym, budu litat za barakem na poli, maji tady lucerku pro kravy, je to porad strniste, tak at chvili kridla vydrzi
vypada to, ze spis budu modelarit nez litat...
RiMr píše:Loner píše:ale ja jsem prece zastance toho ze s turnigy se litat da, mam ji a neminim si v dohledny dobe porizovat nic jinyho a litam vyhradne s ni
Ale šak já neříkám že ne. Jen komentuju že znovu řešíme věc ve stejném tématu už probranou zhora zdola. Ale samozřejmě každého věc, jen jsem to komentoval
mas pravdu stran jak maku a pulka muze jit fuc asi zacnu od prvni kopirovat dulezite info i s fotkama (pokud proti tomu nic autori nemaji) co tu je a nejak to dam dohromady a pak ti to poslu pro ty tvoje stranky co chystas ty si to preberes, upravis a doplnis a snad je rozjedes co ty na to zima je dlouhá
Root píše:RiMr píše:Loner píše:ale ja jsem prece zastance toho ze s turnigy se litat da, mam ji a neminim si v dohledny dobe porizovat nic jinyho a litam vyhradne s ni
mas pravdu stran jak maku a pulka muze jit fuc asi zacnu od prvni kopirovat dulezite info i s fotkama (pokud proti tomu nic autori nemaji) co tu je a nejak to dam dohromady a pak ti to poslu pro ty tvoje stranky co chystas ty si to preberes, upravis a doplnis a snad je rozjedes co ty na to zima je dlouhá
presne tak to flame a ruzny zbytecny prispevky si rikaj o promazani, ja v tom taky nemoh najit co jsem potreboval , jen kvuli tomu ze si tu nekteri potrebovali ulevit od toho jaky je to shit a jak oni maji neco lepsiho.
- RiMr
- Kontaktovat uživatele:
Dost bych uvítal kdyby někdo zpracoval nějaký návod v češtině pro nahrání alternativního FW do T9x, furt se mě na to někdo ptá, ale já s tím nemám žádné zkušenosti a asi to ani nikdy zkoušet nebudu. Ale na nějaké pokusy až nebudu mít do čeho pichnout
bych možná pomyslel...
Ale jít s tím do vzduchu bych si hodně rozmýšlel... Musí tam být asi milion varování že každé jelito co s tím bude lítat tak činí na vlastní nebezpečí
Dále příklady mixů (u stand. FW) s podrobným návodem co kde a jak napípat a vůbec vlastní (i negativní!) zkušenosti. Já tam ty svoje napíšu, ale dost věcí se dá dělat více způsoby.
Ty svoje amatérské pidistránečky už připravuju, udělal jsem si nějaký design, manželka mi upravuje template, "jen" to naplnit...
Půjdu po malých kouscích, nechci se tomu věnovat víc než zdrávo. Rozdělaných letadel plné police a jak nelítám aspoň dvakrát týdně tak propadám depresím...
Zatím to vypadá takto (ty příklady textů tam naházela manželka, v tom jsem nevinně
), tento víkend se na to snad vrhnu. Jenže to zas bude Obr, tam chci něco natočit, pak to sestříhat... Je toho moc
http://img594.imageshack.us/img594/998/ ... 1at122.png
Dále příklady mixů (u stand. FW) s podrobným návodem co kde a jak napípat a vůbec vlastní (i negativní!) zkušenosti. Já tam ty svoje napíšu, ale dost věcí se dá dělat více způsoby.
Ty svoje amatérské pidistránečky už připravuju, udělal jsem si nějaký design, manželka mi upravuje template, "jen" to naplnit...
Zatím to vypadá takto (ty příklady textů tam naházela manželka, v tom jsem nevinně
http://img594.imageshack.us/img594/998/ ... 1at122.png