DX6i
Jo, jenomze ja mam notasa, tak odpojuju kabel z notasa a z DX6i ho obcas zapomenu vyndat. No atreba kdyz ladim vrtas, tak ji pak treba zapomenu vypnout a tak... Uz se mi to hodnekrat stalo.
To LiVes: Neni to zas tak slozity. Chce to par uprav, ale na ty prijdes hned jak to uvidis. Kdyztak napis SZ, pomuzu ti to tam dostat. Uz sis to podsvetleni objednal? Jakou barvu?
To LiVes: Neni to zas tak slozity. Chce to par uprav, ale na ty prijdes hned jak to uvidis. Kdyztak napis SZ, pomuzu ti to tam dostat. Uz sis to podsvetleni objednal? Jakou barvu?
Blade 400 3D, T-rex 500 ESP, E-maxx brushless a pak mraky dalších, nevejde se mi to sem :-)
Yopi píše:Doost dobrý. Jak jsi udělal ty jinak barevný trimy?
Nechci zde šířit paniku, ale myslím, že je to známá věc, která u této vysílačky není dobe udělaná.
viz. http://www.rchouby.g6.cz/index.php?cl=1/trimy
DX6i a nastavení mixu pro křidélka (2 serva)
Ahoj,
snažím se poprvné napípat do DX6i letadlo, které má na každém křidélku jedno servo. Přijímač mám klasický 6CH z HobbyKing. Výškovku a směrovku mám nastavenu, ale jak zapojit a hlavně napípat ta serva, aby se pohybovala najednou a zároveň rozdílně? Křidélka bych rád měl na pravé ruce kde mám i výškovku. Smerovka je na levé ruce společně s plynem.
Děkuji moc za pomoc!
snažím se poprvné napípat do DX6i letadlo, které má na každém křidélku jedno servo. Přijímač mám klasický 6CH z HobbyKing. Výškovku a směrovku mám nastavenu, ale jak zapojit a hlavně napípat ta serva, aby se pohybovala najednou a zároveň rozdílně? Křidélka bych rád měl na pravé ruce kde mám i výškovku. Smerovka je na levé ruce společně s plynem.
Děkuji moc za pomoc!