Je tady i vlákno Bobber ze dřeva, RCManiak Vigo to začal, ale teď je delší dobu odmlčený. Jsem zvědav, jestli to dokončil nebo jestli má pauzu. Byl už docela daleko: viewtopic.php?f=119&t=77660#p1306573
Chlapi, co stavíte týhle trubkový stroje, v Unimaxu maj za dobrý peníze rouroohejbačku. Sice až od 1/2 coule ale kladky by asi šly vyvložkovat nebo udělat nový.
Jo na ty naše velikosti je to asi trochu velký, ale ta cena je fakt lidováí. tis. za hydraulickou ohýbačku je luxus. Kdybych dělal tyhle věci, hned pro ní jedu. Na ty moje mikro trubičky by to chtělo malinkou, ale já s těma trubkama zase tolik nedělám. teď řeším akorát podvozek na helikoptéru, ale to je jednorázovka a potom asi zase delší dobu klid zbraní
Jen bych k tomuto chtěl napsat: Pozor na věci z unimaxu! Ono to bývá velmi pěkně nafocené a zpropagované, ale cena odpovídá kvalitě... Mám zkušenost že jsou věci dost pouťovina alá zpracování čína, polsko nebo jim podobné. Neříkám že to nebude fungovat, ale vždy mě nemile překvapilo jak to doopravdy vypadalo
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho co dělám...
No není to tak horký, mám od nich kupu věcí a zatím žádnej problém. Měl jsem akorát jednu neuznanou reklamaci u digitálního odměřování. Nevšiml jsem si, že jsem na frézce naťuknul a přerušil kabel mezi sondou pravítka a displejem.