Phoenix RC
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
Re: Phoenix RC
to už jsem zkoušel a pořád nic pořad mně to píše neznémé zařízení bez nainstalování ovladače to nepojede ale jaký ovladač????????????? už opravdu nevím co dělat.
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
Tak snad vše odinstalovat a znovu nainstalovat a zkalibrovat.. Asi bych šel tímto směrem.
Co neubrzdíš neukecáš.
Tak to jsem už dělal asi dvakrát a pořád stejná chyba nelze rozpoznat USB rozhraní tím pádam pak nejde vubec nic v simulátoru tam bude někde chyba v PC nebo už nevím.
Zkusit jinou vysilacku, jinej komp.
Mas vysilacku vypnutou? Vetsinou musi byt VF modul vypnuty.
Mas vysilacku vypnutou? Vetsinou musi byt VF modul vypnuty.
tak jsem zkusil nainstalovat Phoenixe a přijdou mi ty heliny takový nejaky gumový, v RealFlightu mi přijde ovladani takový realnější,...
Tak jsem to zkusil jen to USB zapojit na jiném PC a hned to chtělo souhlas k instalaci tak to bude dobré ale ten muj PC to nechce podruhé instalaci nainstalovt ten ovladač simu. A ja nevím jak mu domluvit má se mně nato podívat jeden známý a odborník v oboru že asi ví čím to je ale až koncem týdne. Tak mám takovou nucenou pauzu bez simulátoru.
- Diskobarel
Jak to donutit, aby to šlo, to by šlo, ale musel by jsi si s tim hrát, zkus založit novej uživatelskej účet a na tom to naistalovat, třeba to půjde.
Myslím si, že lidé by měli chodit bosi, je to mnohem zdravější.
Například já když se ráno vzbudím obutý, tak mě bolí hlava...
Například já když se ráno vzbudím obutý, tak mě bolí hlava...
To by možná šlo ale já mám neoriginální verzi ale už mně to jedeéééééééééééééééééé a byla to taková prkotina ale kdo to mohl vědět zastrčil jsem usb bez zapnutí programu v PC a restartoval jsem ho PC a hned jak se znovu rozjel PC tak se to samo nainstalovalo a rozjeelooooooo se to. Taková blbost že??????

No tak mám zase problém dnes jsem to chtěl zapnout a zase USB nebylo rozpoznáno i po restertu žadná změna. Chci se zeptat když lítám a budu končit vypnu simulator tak mám to USB rozhraní vytahnout a nebo ho nechat pořád zapnuté.
to je uplne jedno podle me, pises ze mas neorigo verzi tak spoustis to pres emulator ?
Ja si kabel z USB vubec nikdy nevytahuju, mam ho tam porad, ale samozrejme ho klidne muzu kdykoliv vytahnout a nic se nezmeni.
Opravdu doporucju koupit original a mas pokoj.
Opravdu doporucju koupit original a mas pokoj.
Já bych zkusil vběhnout do "Správce zařízení" a tam odinstalovat ovladače daného zařízení. To proto, aby došlo k novému nainstalování, čímž by měly problémy zmizet. CharlieCh
...s větrem o závod.
A jak jse jmenuje ovladač daného zařízení?