DX6i

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
Karas
Kontaktovat uživatele:

#691 Příspěvek od Karas »

JMalik píše:
rampa_mckvak píše:Á jé je. Že by se to zase někam strhlo kam nemá.

Čekám, až TomasC odemkne to původní vlákno, tam si vyhledám toho chytráka co požadoval důkazy a dám Vám to požrat :wink:

Už běž někam. :wink:
A to jsem slušný.
Yopi píše:Hod sem nejaky fotky. Spinac na vetrone je super napad. To bude moje dalsi vylepseni Uz sem si parkrat strejchnul do plynu.

Fotka není potřeba, kup si obyčejný páčkový, třeba něco takovýho.
Obrázek
Demontuješ to původní tlačitko a místo něj dáš tohle. Uzamčením tohoto typu funguje tak, že se plyn stáhne úplně na nulu, jako by jsi držel pořád Throttle cut.
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#692 Příspěvek od rampa_mckvak »

Jen dodám. Taky je tu někde vlákno o baterkách tuškovkách. A pokud si matně vzpomínám "zjistilo" se že nejsou stejné délky. Takže já mám v DX6i nabíjecí Eneloop a ty tam držej jak židovská víra. Hlavně tu nikdo nepište, že do doby kdy povolej ty plechy v kleci. Konec.
Co neubrzdíš neukecáš.
Karas
Kontaktovat uživatele:

#693 Příspěvek od Karas »

rampa_mckvak píše:Jen dodám. Taky je tu někde vlákno o baterkách tuškovkách. A pokud si matně vzpomínám "zjistilo" se že nejsou stejné délky. Takže já mám v DX6i nabíjecí Eneloop a ty tam držej jak židovská víra. Hlavně tu nikdo nepište, že do doby kdy povolej ty plechy v kleci. Konec.

Je to marný boj.
bitovod

#694 Příspěvek od bitovod »

rampa_mckvak píše:Hlavně tu nikdo nepište, že do doby kdy povolej ty plechy v kleci.

Taky že ne - jen do doby, než zoxidujou držáky nebo kontaktní plochy na akumulátorech - což bude podstatně dřív :lol:
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...
BOBIKA
Kontaktovat uživatele:

#695 Příspěvek od BOBIKA »

pěkně udělaná vysílačka,to uzamknutí plynu je dobrý nápad-použiju :lol:
no holt se učím,DX8,FASCINATION,Radian,
Yopi

#696 Příspěvek od Yopi »

Zaspal jsem neco? Tak nejak nechapu, o co vsem v tomhle vlakne de.
Blade 400 3D, T-rex 500 ESP, E-maxx brushless a pak mraky dalších, nevejde se mi to sem :-)
BOBIKA
Kontaktovat uživatele:

#697 Příspěvek od BOBIKA »

Yopi-to neřeš,to víš nejsme všichni stejní.... :roll: ale máš to opravdu udělané supr,dobrá inspirace :wink:
no holt se učím,DX8,FASCINATION,Radian,
JMalik

#698 Příspěvek od JMalik »

Yopi píše:Zaspal jsem neco? Tak nejak nechapu, o co vsem v tomhle vlakne de.

Máš to moc pěkně udělané.
V zamčeném vlákně o baterkách do DX6i se řešila spolehlivost těch tužkovek v držáku DX6i. Byly tam názory, že ten držák je slabé místo a opačné, že se to nemůže podělat.
(Můžeš sem napsat přesný typ aku co tam bylo, když to tenkrát vypadlo?)
Karas
Kontaktovat uživatele:

#699 Příspěvek od Karas »

Dneska vyfotím svoji vysilajdu.
Jinak se tu řeší jedno ožehavé téma ohledně tužkových baterii ve vysílači. Jako všude jsou dva tábory, které si vyměnují argumenty a názory. :wink:
Zkrátka někdo nemá co dělat tak rýpe a rýpe. :)
Yopi

#700 Příspěvek od Yopi »

Mel jsem tam GP 2700 mAh.
Blade 400 3D, T-rex 500 ESP, E-maxx brushless a pak mraky dalších, nevejde se mi to sem :-)
BlueDragonFS

#701 Příspěvek od BlueDragonFS »

Yopi píše:Mel jsem tam GP 2700 mAh.

Tak to leccos možná vysvětluje. GP baterie jsou totiž záhadným způsobem větší, než jiné. Třeba do foťáku je nedokážu dát a když se to podaří, tak jdou ven jen kleštěma.

Já mám teda originál baterie, které k vysílačce byly a drží tam fest. Navíc je pokaždé vyndám a schovám do obalu, tak doufám,že oxidace se mě netýká a navíc nabíjím nabíječkou, která vadu odhalí, tak snad to bude dobré.
JMalik

#702 Příspěvek od JMalik »

rampa_mckvak píše:Jen dodám. Taky je tu někde vlákno o baterkách tuškovkách. A pokud si matně vzpomínám "zjistilo" se že nejsou stejné délky. Takže já mám v DX6i nabíjecí Eneloop a ty tam držej jak židovská víra. Hlavně tu nikdo nepište, že do doby kdy povolej ty plechy v kleci. Konec.

Yopi :
Mel jsem tam GP 2700 mAh.

Ty tam musely taky držet jak židovská víra ne ? :wink:
JMalik

#703 Příspěvek od JMalik »

BlueDragonFS píše:
Yopi píše:Mel jsem tam GP 2700 mAh.

Tak to leccos možná vysvětluje. GP baterie jsou totiž záhadným způsobem větší, než jiné.

Změř je prosím šuplerou a napiš sem rozměr
Yopi

#704 Příspěvek od Yopi »

No, sli tam dost ztezka, ale casem se ty kontaktni plisky zamackali tak, ze uz tam pak proste nedrzeli, no. Baterky se porad se vyndavaj a zandavaj (nabijim tak jednou za 14 dni), tak se to proste asi vysmatlalo. Jinak nevim, proc to udelalo. Kazdopadne mne to stalo celkem drahou opravu vrtulnuku, proto jsem tam dal ty gumovy podlozky.

Baterky maji 5.05cm.
Naposledy upravil(a) Yopi dne ned 27.03.2011 13:01, celkem upraveno 1 x.
JMalik

#705 Příspěvek od JMalik »

To tady některým budeš špatně vysvětlovat, protože jim se to ještě nestalo

Jinak k těm rozměrům:
GP 2700mAh má 14,4 x 50,5mm
Eneloop 2000mAh má 14,2 x 50,5mm
(Ať to nemusíte měřit)
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“