ifin píše:Michal.B píše:ifin píše:Michal.B píše:A kolik bych musel investovat do te přestavby a jestli to potom už vydrži ,nebo se do toho budou furt sipat penize? A jak dlouho vydrži na jedno nabiti ? Tak co jsem tu tak trochu početl tak odchazi ten zadni motorek,ale po připadne vyměně za jinej by to mohlo fungovat dal?
Hlavní motor - 168,- Kč
Zadní motor - 113,- Kč
držák zadního motoru - 60,- Kč
vrtule zadní - 73,- Kč
chladiče (oba) po 27,- Kč
všechno z <a>ESKY</a> Honey Bee CP3
Sečteno podtrženo asi 468,- Kč ti postačí pro letuschopné provedení tohoto modelu. Ceny beru samozřejmě z čínského shopu (tady konkrétně RC711.com), u nás je to bezpředmětné. Jestli to vydrží, tak to ví jen Bůh a parta čínských inženýrů... Výdrž to je věc individuální, já teď létám cca 7-8 minut (s výše uvedenými díly a elektronikou Carson na 35 MHz).
A neni jednoduši koupit celej ten modela proč od <a>ESKY</a>,ta ma kvalitni dily ?
No podle mých zkušeností má <a>ESKY</a> kvalitnější díly (zejména motory už od pohledu budí více důvěry než Walkera srágory). Tady to řešení je pro stejně postižené, kteří už bohužel model zakoupili a nebo pro nenapravitelné snílky, kteří tajně doufají že zrovna jim to poletí...a když zjistí že ne, tak hledají řešení. Ale neber to tak, že tě zrazuji od Walkery a doporučuji <a>ESKY</a>, to je můj subjektivní názor a na komplexnější shrnutí si musíš ještě počkat. Létám, testuji a až se něco posere, tak se s tím tady svěřím.
No zas nerad bych čekal než se ti něco posere
Tak co by jsi mi doporučil koupit či nekoupit,nebo zkusiz rači přimo něco od Esky?