Novinka Walkera CB180D, RTF, 2.4GHz

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Michal.B

#691 Příspěvek od Michal.B »

ifin píše:
Michal.B píše:
ifin píše:
Michal.B píše:A kolik bych musel investovat do te přestavby a jestli to potom už vydrži ,nebo se do toho budou furt sipat penize? A jak dlouho vydrži na jedno nabiti ? Tak co jsem tu tak trochu početl tak odchazi ten zadni motorek,ale po připadne vyměně za jinej by to mohlo fungovat dal?

Hlavní motor - 168,- Kč
Zadní motor - 113,- Kč
držák zadního motoru - 60,- Kč
vrtule zadní - 73,- Kč
chladiče (oba) po 27,- Kč
všechno z <a>ESKY</a> Honey Bee CP3

Sečteno podtrženo asi 468,- Kč ti postačí pro letuschopné provedení tohoto modelu. Ceny beru samozřejmě z čínského shopu (tady konkrétně RC711.com), u nás je to bezpředmětné. Jestli to vydrží, tak to ví jen Bůh a parta čínských inženýrů... Výdrž to je věc individuální, já teď létám cca 7-8 minut (s výše uvedenými díly a elektronikou Carson na 35 MHz).

A neni jednoduši koupit celej ten model :) a proč od <a>ESKY</a>,ta ma kvalitni dily ?

No podle mých zkušeností má <a>ESKY</a> kvalitnější díly (zejména motory už od pohledu budí více důvěry než Walkera srágory). Tady to řešení je pro stejně postižené, kteří už bohužel model zakoupili a nebo pro nenapravitelné snílky, kteří tajně doufají že zrovna jim to poletí...a když zjistí že ne, tak hledají řešení. Ale neber to tak, že tě zrazuji od Walkery a doporučuji <a>ESKY</a>, to je můj subjektivní názor a na komplexnější shrnutí si musíš ještě počkat. Létám, testuji a až se něco posere, tak se s tím tady svěřím.

No zas nerad bych čekal než se ti něco posere :) už bych taky rači lital :)
Tak co by jsi mi doporučil koupit či nekoupit,nebo zkusiz rači přimo něco od Esky?
ifin

#692 Příspěvek od ifin »

Fakt těžko radit. Kolega si koupil Esky Belt CPV2 a je s ním spokojenej, ale to podle mě není dost na to, abych to někomu doporučoval... Mě osobně se líbí Esky Honey Bee King 3, ale nemám ho, tak ho taky nemůžu doporučit. Na Belta a Kinga je mrtě náhradních dílů za celkem rozumné ceny, případně i různé upgrady. Hlavně se neukvap a přečti si toho co nejvíc, než něco koupíš.
Jo a připrav se na to, že když se některých modelářů zeptáš, jaký vrtulník do dejme tomu 5-ti tisíc, tak se ti vysmějí a řeknou že žádný. :?
Nelítá to? A zkusili jste to nakopnout?
Michal.B

#693 Příspěvek od Michal.B »

A co by jste řekli na Walkera CB 180 Z když už ne D-čko,je už to tam trochu vychytaějši nebo walkera rači ne ?
Jajka

#694 Příspěvek od Jajka »

Nechám za 300Kč díly na tento superlet. Motor,sada oček,2xservo,ocasní stabilizátor,deska cykliky,servo holder,ocasní trubka s kardanem,balancer+adapter,zadní převod vrtulky, celej ten plastovej bazmek s hřídelí- nevim název.
petsild
Kontaktovat uživatele:

beru

#695 Příspěvek od petsild »

Jajka píše:Nechám za 300Kč díly na tento superlet. Motor,sada oček,2xservo,ocasní stabilizátor,deska cykliky,servo holder,ocasní trubka s kardanem,balancer+adapter,zadní převod vrtulky, celej ten plastovej bazmek s hřídelí- nevim název.

Ahoj,
vezmu to... jestli máš ještě nabíječ si připlatím dík.
Vlastně tam balancer-adaptér píšeš nevšiml.
Jajka

#696 Příspěvek od Jajka »

OK. Dořešíme to v SZ
dac
Kontaktovat uživatele:

#697 Příspěvek od dac »

Pro Michal B:
Taky jsem koupil belta a je pravda,že když to někde napíšeš,tak se ti vysmějí.Hlavně tady.Po nehodách,které neodvratně příjdou nestojí opravy moc peněz a můžeš na něho kupovat nd kvalitnější,třeba Copterx hlava,lepší serva atd.Myslím,že to není špatný vrtulník na začátek 450tek.Na díly se můžeš podívat na Airheli shop.Já už ho mám celý v kovu a z původního belta zbyla jen ta kabinka.Jinak je to tady o 180kách,kterou stále vlastním a létá tak 3x týdně a nezaznamenal jsem žádné problémy,o kterých tady píšete.Tak ať vám to lítá chlapi.
ifin

#698 Příspěvek od ifin »

Tak něco jako finální verze...

http://www.youtube.com/watch?v=pKEgPP6PaY0
Nelítá to? A zkusili jste to nakopnout?
Troll

#699 Příspěvek od Troll »

Tohle je přesně to, na co jsou takovéhle vrtulníky určeny. A vodíš ho moc pěkně. Velice se mi to líbilo. :D
PeeKay

#700 Příspěvek od PeeKay »

Skúšal ste niekto napájať štandardný walkerácky balancer z auta (12V) ?
HK450GT flybarless, MicrobeastX 2.0, TG9x 2.4GHz, AXN FloaterJet
Ceeper

#701 Příspěvek od Ceeper »

Da se nejak jednoznacne urcit, jestli je v haji zadni motorek? Treba merenim napeti nebo tak...
Pri letu mi chvili vynechavala zadni vrtule a pak se zastavila. Tim jeji cinnost skoncila a uz se ani nehne...
josef kraček

#702 Příspěvek od josef kraček »

Ano to je konec motorku
Pidus5
Kontaktovat uživatele:

walkera

#703 Příspěvek od Pidus5 »

Ahojky všem.Koupil jsem od kamaráda Walkeru CB 180 D.trošku rozbitou,tak jsem jí dal dohromady.nemáte někdo návod,jak jí pořádně seřídit?jsem úplnej začátečník.Létal jsem jen na koaxech.byl jsem s ní 2X venku a asi trošku foukalo a nechtěla jít ke mě.Couvala pěkně.ale do předu se jí prostě nechtělo.Vím,že určitě takových dotazů tady je hodně,ale nějak nestíhám to všechno přečíst.Kdyby tady byl někdo s Plzeňska s chutí mi s tím doštelováním pomoc,nebo poradit,byl bych moc rád.Díky moc Píďa
Pidus5
corona

Re: walkera

#704 Příspěvek od corona »

Pidus5 píše:Ahojky všem.Koupil jsem od kamaráda Walkeru CB 180 D.trošku rozbitou,tak jsem jí dal dohromady.nemáte někdo návod,jak jí pořádně seřídit?jsem úplnej začátečník.Létal jsem jen na koaxech.byl jsem s ní 2X venku a asi trošku foukalo a nechtěla jít ke mě.Couvala pěkně.ale do předu se jí prostě nechtělo.Vím,že určitě takových dotazů tady je hodně,ale nějak nestíhám to všechno přečíst.Kdyby tady byl někdo s Plzeňska s chutí mi s tím doštelováním pomoc,nebo poradit,byl bych moc rád.Díky moc Píďa
Deska cykliky je vychylována správně?
Jajka

#705 Příspěvek od Jajka »

Tahle potvurka moc dopředu skutečně neletí. A už vubec ne za větru. Nicméně doporučuji si najít čas a pročíst toto vlákno. Najdeš tu odpovědi. Konkrétně tohle se tu řešilo. Když jsem ještě walkeru sledoval. Vím,že jsem ti nepomohl.Je to jen info.
Volitation,Walkera CB180D,Minititan e325 - Prodáno na ND
T-rex 450Pro+Tarot 450Pro +Dx6i
Phoenix
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“