Společné polétání Ostrava - Poruba – IV.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Společné polétání Ostrava - Poruba – IV.
No teda,kdo pustil ten ventilátor? fučí a fučí!!!!!!!!!!!!! já jsem připraven k lítání, ale ten vítr.Zlín by uletěl až do Polska.
Už jsem to nevydržel a dal jsem 1baterku ze sky-surfrem,foukalo ale ero je v pořádku. a co ostatní?
Letu zdar ago
Tak já se pomalu připravuji na poletování od úterka dál. Mám dovču a předpověď se zatím jeví ucházející, až na tu teplotu
ale to mě nezastaví! Je potřeba potrénovat na Silvestr a Nový rok 
To jsem zvědavej jaké bude počasí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kolegové!dal jsem baterku ze Sky Surfrem a paráda,ale v 6.min.začalo dost foukat.že ero nechtělo dolu,ale nakonec jsem bezpečně přistál,a taky ziiiiiiiiiiiiima na ruky.
Letu zdar! Také jsem potrénoval s nutballem, první let byl celkem na pohodu, druhý už byl díky větru hodně o couvání, bočních posunech, vyrovnávání nárazů větru a taky o adrenalinu při přistávání na zahradě 
Já jsme si zopakoval také odpoledne let.a paráda.ale lítat na zahradě to neumím!
No zítra to zatím podle předpovědi počasí na poletování moc nevypadá, ale ve čtvrtek by to už zase mělo jít
A k té zahradě jen tolik, mohu si to dovolit s "přemotorovaným" nutballem, s normálním érem ani náhodou, zas tolik místa tam není
A k té zahradě jen tolik, mohu si to dovolit s "přemotorovaným" nutballem, s normálním érem ani náhodou, zas tolik místa tam není
Kdo pustil to špatné počasí??????????????????????? zas bude jen simulátor.
Pánové.dnes na letišti Jižní svahy 2baterky a paráda.
Právě jsem přišel z letiště Jižní svahy,dal jsem 2baterky z Funmanem trošku více foukalo od Rudné ale šlo to,éro je celé,akorát ho musím očistit zespodu ,bláto.
Hoši dnes trénink na simu.už mně to neba.zítra jdu do vzduchu.které éro to ještě nevím.
Tak uz je to skoro za dvermi. Kolegove preji Vam pekne vanocni svatky a krasny novy rok.
- Lukbi
- Kontaktovat uživatele:
alonzo píše:Tak uz je to skoro za dvermi. Kolegove preji Vam pekne vanocni svatky a krasny novy rok.
Taky se připojuji, kluci hezké svátky a ať Vám to nadále lítá jako do teď
Cauky kde je letiste jizni svahy?