Vysílač JETI DC-16 (DS-16)

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Novy vysielac od JETI

#676 Příspěvek od TomasC »

Fotky mohu udělat, ale s tím, že to budou fotky z "mýdlovky".

Do Norimberku jedu zítra, něco napíšu.

Ohledně prodejů.. Chtěl bych mít 1Kč, za každý takový dotaz. Ale to není moje parketa. To nechť řeší obchodníci. Já jsem studoval a připomínkoval SW a jsem vlastně docela nadšen.
iampucmeloud

#677 Příspěvek od iampucmeloud »

Tak to by mě zajímalo, jestli je k vidění palcovka DS16, případně jak vypadá a kdy bude na trhu.
Hezkou cestu.
Kuba78
Kontaktovat uživatele:

#678 Příspěvek od Kuba78 »

iampucmeloud píše:DS 16 taky změna:
http://www.pina.cz/

tak ja chapu ze je to jen jedna ze studii, ale podle meho nazoru je horsi nez ta minula co byla v katalogu. ano, opravili bocni ovladace dolu, ale - ty pogumovane rohy u minule studie pusobily daleko lepe a ze to daleko lepe padne do ruky - ja nevim jak drzite radio, ale vnitrni cas dlane podle me bude primo ted na hrane ktera neni kryta, je ostra a navic zakryva castecne reproduktor.. vyklapeci displej nahoru chvalim. Oko na popruh mi prijde dost vysoko, nevim jak s vyvazenim.

jasne, je to jen jedna ze studii, ale doufam ze u jeti nekdo taky premysli nad ergonomii palcovky a nebude to jen DC v trosku jine krabici "abychom meli i palcovku".
iampucmeloud

#679 Příspěvek od iampucmeloud »

Taky mám strach aby DS 16 nebyla ergonomická hrůza, ještě bych potřeboval obrázek zespoda.
creagel

#680 Příspěvek od creagel »

Drondys píše:
RiMr píše:a odkdy ji tedy budou prodávat?

Spíš kdy ji začnou dodávat prodejcům a kdy se objeví v nějakém českém eshopu. V zahraničí už se prodává např. v eshopu Hacker Motor viz tento odkaz kde se dá už teď vložit do košíku a zaplatit a pak si jen počkat až bude skladem a oni ti ji pošlou. Podle popisu u té položky očekává eshop Hacker Motor první dodávky během února 2012. Tedy klasický nákup předem podobně jako u backorder položek na HobbyKingu. :wink:

U nás v ČR se zřejmě nenašel žádný eshop, který by do prodeje DC-16 šel takto předem jako Hacker Motor a je s podivem, že to neudělalo ani samo JETI v jejich eshopu viz tento odkaz.

Tak uz i Hacker soupnul termin na brezen. Ale porad je to jen predpokladane datum.
Drondys

#681 Příspěvek od Drondys »

creagel píše:Tak uz i Hacker soupnul termin na brezen. Ale porad je to jen predpokladane datum.

Přesně tak. To posunuli jen informaci o předpokládaném termínu prvních dodávek, ale pořád tam zůstala ta možnost, že se dá na Hackeru DC-16 už teď napřed koupit tj. dát do košíku a zaplatit s tím, že až bude skladem tak ji pošlou. Nikde v ČR ani v eshopu samotného JETI jsem takovou možnost neviděl. Pak to budí dojem jako by snad ani u JETI nevěřili, že DC-16 vůbec v dohledné době opravdu bude k mání.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#682 Příspěvek od arda1 »

Třeba černý regly od JETI (mastery) nebyly prý vůbec určeny pro český trh a výhradně je distribuoval pávě Hacker. Tak nevím no.... Radek
ICQ 638556901
Drondys

#683 Příspěvek od Drondys »

arda1 píše:Třeba černý regly od JETI (mastery) nebyly prý vůbec určeny pro český trh a výhradně je distribuoval právě Hacker. Tak nevím no.... Radek

Pokud by to snad bylo s DC-16 podobný jako s těma réglama tj. výhradním distributorem by byl Hacker no tak si holt RiMr může koupit tu DC-16 u Hackerů když už ji tam stejně maj v prodeji a nemusí marně čekat až se objeví někde v ČR eshopu.

Nicméně třeba v eshopu HEAD RC viz tento odkaz už je DC-16 taky v předprodeji a dá se dát do košíku a platit. Takže je v předprodeji i jinde než jenom u Hackerů, ale v ČR tj. domovské zemi JETI ani ťuk. :wink:
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#684 Příspěvek od RiMr »

RiMr si taky klidně může nakonec koupit toho nového multipleska...
Nebo se na to vybodne a koupí rači foťák, než si to soudruzi urovnají...

Ale tohle mě zaujalo - to tělo u DC-16 je tedy nakonec kovové?

#685 Příspěvek od pepin »

RiMr píše:RiMr si taky klidně může nakonec koupit toho nového multipleska...
Nebo se na to vybodne a koupí rači foťák, než si to soudruzi urovnají...

tak to teda ne,Rimr si pěkně koupí Jetáka a bude řešit případné problémy :D
Drondys

#686 Příspěvek od Drondys »

RiMr píše:Ale tohle mě zaujalo - to tělo u DC-16 je tedy nakonec kovové?

Z plastu být snad ani nemělo. Řešilo se jen něco mezi hořčíkem a hliníkem a hliník to je taky kov. :wink:
iampucmeloud

#687 Příspěvek od iampucmeloud »

Na horcik zapomen, ten tam mel byt kdyz byla cena jeste 700E, ted je to z mnoha dilu aluminia. I na novem renderu DS16 je to videt. Jinak tohle bude pro DS taky konkurence http://spektrumrc.com/Products/Default. ... &view=test
mafraf

#688 Příspěvek od mafraf »

Všechno je kovové. Snad jediná část z plastu je anténa a krycí plexi na displeji.
Drondys

#689 Příspěvek od Drondys »

iampucmeloud píše:Na horcik zapomen, ten tam mel byt kdyz byla cena jeste 700E, ted je to z mnoha dilu aluminia.

To jako naznačuješ, že bejt to tělo hořčíkový tak by DC-16 byla o bratru 300éček levnější ? Kurňa to nám ten hliník nějak podražil. Asi to bude tím, že se přestěhoval do toho Humpolce. :lol:

Pokud to měla být ironie tak to chtělo tam šoupnout nějakýho smajlíka.

iampucmeloud píše:Jinak tohle bude pro DS taky konkurence http://spektrumrc.com/Products/Default. ... &view=test

A u této části tvé odpovědi taky chybí smajlík a tak si nejsem jist jestli to měla být taky ironie nebo ne.

Ale jak znám RiMra tak pro něj to konkurence vůči DC-16 určitě nebude, protože jak se nechal slyšet tak jemu už domů nesmí nic co má jakékoli DSM*. :lol:
kratas
Kontaktovat uživatele:

#690 Příspěvek od kratas »

Drondys, nezer to tak vazne, dej si trochu relax a pak pochopis, ze s tim horcikem tam byla ironie. Vis, ono se mluvilo o horcikovem tele a cene 700 a nyni je to 1000 penez a hlinikove telo. No neni to ironie? Neodpovidej, to je pouze recnicka otazka.

Odesláno z mého X10i a podpis odstraním
SOVA is YouR CO-pilot
http://rc-sovy.blogspot.com
http://www.rcsovy.cz
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“