mouchanek píše:Dnes jsem si na notebooku porovnaval videa z Mavica a gopra, ten Mavic ma opravdu otresnou hnusnou kvalitu, zabery z gopro bomba a z Mavica se mi nelíbí vůbec Zlata P2 s Gopro na palube
To jsi nejsem az tak jisty, tak spatny obraz Mavic rozhodne nema. Neznam GP5, ale napr. v kvalite fotek GP4 a nize si myslim, ze na P4 nema, a MAVIC ma dost obdobnou kameru jako P4, jen s kratsim ohniskem... Mozna bude problem v tvem nastaveni, ty si delas postprodukci na ceste uz na NTB?
Protoze pokud porovnavas syrove video bez jakekoliv upravy, tak to nebude asi to spravne srovnavani, nejak si vubec nedokazi predstavit, ze bych syrove video z P4 jakkoliv s necim srovnaval. Nema zadne barvy, je neostre, bez kontrastu, proste syrove. Ty nepouzivas zadny "filmovy" profil (obdobne jako u GP Protune), a tocis primo do nejakeho "koncoveho" formatu ? Jaky mas nastaveny profil a vse kolem nej ?
Jestli neni v tomto chyba, jinak si nedokazi predstavit to srovnavani, pokud tedy na NTB nedelas uz nejaky postprocessing, treba v AP, to by ten NTB musel byt treba pro 4K pomerne delo...
Apropo s GP3/4 jsme tu jiz mnozi letali i na P1, obraz s P4 neni srovnatelny, a MAVIC ho nemuze mit zasadne jiny.
(a Apropo, jak to vypada na KS?, sorry za malounke OT)