DJI - Phantom 3

Fórum pro všechny DJI Phantomy.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jarek27

Re: DJI - Phantom 3

#646 Příspěvek od Jarek27 »

Vlastním Phantom 3 advanced a mám možnost za dobrý peníze mít kamerku 4K,půjde výměna v pohodě nebo se bude muset něco vyměnit ?

Díky za odpověd
petan79

#647 Příspěvek od petan79 »

Ahoj, prosím zkušené o info. Rozhoduji se mezi modelem ADV a PRO a chci se zeptat, zda je kvalita videa u těchto modelů při FULL HD rozlišení stejná? Děkuji
rzboril

#648 Příspěvek od rzboril »

IMHO Na youtrubce je vidět dost podstatný rozdíl pro verzi pro,ale s novými softy-firmwary se začíná rozdíl v 2,4k stírat. IMHO.
P3A s inovovanou deskou, novými motory a vylepšeným chlazením.+ NVIDIA SHIELD
spartan67

#649 Příspěvek od spartan67 »

Z duvodu faktu,ze na Phantomu 3 standard je moznost pouze telefonu jako monitoru,zvazil jsem moznost tabletu,zakoupil Nvidii K1,a drzak tabletu pro Inspire.Krasne to sedlo do ocka na uchyceni popruhu,v podstate to uplne staci a tablet drzi dobre,jen pro jistotu jsem jeste vyuzil i druhou stranu uchyceni,vyvrtal do vysilace diru a prichytil drzak tak,jak je u vyssich trid Phantomu a Inspire.Kdo spatne vidi,doporucuju!
DJI Mavic Pro
petan79

#650 Příspěvek od petan79 »

rzboril píše:IMHO Na youtrubce je vidět dost podstatný rozdíl pro verzi pro,ale s novými softy-firmwary se začíná rozdíl v 2,4k stírat. IMHO.

Ten rozdil jsem videl. Jde mi o to, ze kdybych natocil totoznou scenu na obou modelech, ve stejnem rozliseni i fps, jestli by tam byl rozdil???
Mimochodem, ted je velmi zajimava cena modelu Advanced v ramci 10. vyroci DJI 8O
rzboril

#651 Příspěvek od rzboril »

Ano zatím (v dalších updatech se to může srovnat) rozdíl je protože se použije jiná komprese dat-Datový tok. Viz Teď ale nevím jestli jsou povoleny odkazy mimo fórum.

Kód: Vybrat vše

http://www.phantompilots.com/threads/p3p-vs-p3a-4k-vs-2-7k.52840/page-2
rzboril

#652 Příspěvek od rzboril »

Nevím jestli ti už někdo odpověděl.
Stáhni si to pdfko s postupem upgrade. Píší tam že ty a ty postupy neplatí pro verzi STANDARD.
x.line píše:Ahoj, měl bych dotaz. Před nedávnem jsem aktualizoval firmware kamarádoj na P3 Advanced. Teď se mi dostal do ruky Standard, který se dožaduje aktualizace, ale jsem buď slepej, nebo blbej,ale na DJI stránkách u Standardu není sekce firmware a nevím kde sehnat soubor pro update. Může mi někdo poradit? :roll:
JCM

#653 Příspěvek od JCM »

rzboril píše:Nevím jestli ti už někdo odpověděl.
Stáhni si to pdfko s postupem upgrade. Píší tam že ty a ty postupy neplatí pro verzi STANDARD.

Standartního P3 taky nemám, ale mělo by se to stahnout přes aplikaci, pokud jsem to správně pochopil: http://forum.dji.com/thread-40199-1-4.html
jarda33

#654 Příspěvek od jarda33 »

Dá se nějak zjistit verze firmveru baterky u P3A ?
DJI - Phantom 4
rzboril

#655 Příspěvek od rzboril »

Jako by nestačil výškový limit 500m , ale teď se nemůžu zbavit ani dálkového 500m. grr. ta baterka by měla být v DAT souboru.
JCM

#656 Příspěvek od JCM »

rzboril píše:Jako by nestačil výškový limit 500m , ale teď se nemůžu zbavit ani dálkového 500m. grr.

Jakou máš verzi apky? Já mám 2.4.3 a vzdálenost si můžu nastavit nebo vypnout. O aktualizaci na 2.5.1. zatím ani neuvažuju. Vždy je lepší si počkat, voni maj poslední dobou ty postupy nějaký zmatený.
rzboril

#657 Příspěvek od rzboril »

2.5.1 po vyp. zap. všeho je zase vše ok. healtydrones tu verzi baterky nezjistilo. https://healthydrones.com/main?battery= ... id=GENERAL
Jo a těch změn je víc. Ne jen motory a deska. https://www.droneshopcanada.ca/differen ... -3-shells/
romanki

Okuliare na FPV pre Phantom 3 Advanced

#658 Příspěvek od romanki »

Nazdar.

Mám otázku - má niekto skúsenosť s okuliarmi na Phantoma 3 A, ich pripojenie na port vysielača s HDMI výstupom, prípadne pripojenie cez tablet (napr. NVIDIA SHIELD), ktorý má výstup mini HDMI.
Dík za odpovede.
DJI P3A + Nvidia SHIELD
Zoolx

Re: Okuliare na FPV pre Phantom 3 Advanced

#659 Příspěvek od Zoolx »

romanki píše:Nazdar.

Mám otázku - má niekto skúsenosť s okuliarmi na Phantoma 3 A, ich pripojenie na port vysielača s HDMI výstupom, prípadne pripojenie cez tablet (napr. NVIDIA SHIELD), ktorý má výstup mini HDMI.
Dík za odpovede.

Ahoj,

koupil jsem si FatShark Dominator HD2, zatím jsem je jen zkoušel u prodejce, obraz nádherný. V úterý si jdu pro stroj (zatím jsem měl P2 s brýlemi FS Attitude V2), pak poreferuji z praxe. Klidně se přes SZ ptej, co Tě zajímá...

Z.
Phantom 4P+ / Mavic Pro + DJI Googles + MarcoPolo Locator
romanki

#660 Příspěvek od romanki »

Nazdar Zoolx.

Tak ako ? Máš už nejaké postrehy s P3 a s okuliarmi ? Ako to funguje atď....

S pozdravom

Romanki
DJI P3A + Nvidia SHIELD
Odpovědět

Zpět na „Coptery - DJI Phantom“