Logo 600 - zkusenosti I
Re: Logo 600 - zkusenosti
pkotatko: no tak se trochu k tem motorum rozepis, prosim. Uz to slibujes nejaky mesic (aspon na mojehobby).
Text meho prispevku nemusi nutne odpovidat tomu, co jsem zde napsal ...
Diky sice SX nemam a ani 25mm motorove loze ... takze spis neco na 30mm roztec.
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Lada1 píše:pkotatko: no tak se trochu k tem motorum rozepis, prosim. Uz to slibujes nejaky mesic (aspon na mojehobby).
Rozepisu se. Vim ze jsem to slibil. Ted cekam na ND. Snad pristi tyden dorazi a zacnu zase litat. Chci jeste dat par desitek letu s Quantum motorem a pak, az budou vsechna data, bych rad napsal par postrehu.
Zatim mam data ke trem motorum.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
TARSAN píše:Diky sice SX nemam a ani 25mm motorove loze ... takze spis neco na 30mm roztec.
Pak mas volbu mezi Hackerem, Scorpionem, Kontronikem a KDE. Alespon z tech nejznamejsich.
Hacker s 12z pastorkem ma vykonu az az, ale je dost tezkej.
Scorpion topi. Me osobne do baraku nesmi.
KDE neznam, ale bude to brutal na vykon a spotrebu. Tyhle motory me nechavaji klidnym. Jejich vykon nejsem schopen vyuzit a nepotrebuji ho.
Kontronik 700-52 s 14z pastorkem funguje dobre. Problem jsou loziska a vibrace. Mozna, pokud chytnes dobrej kousek. Nicmene tenhle motor bych doporucil spise na 12s baterku.
pkotatko píše:Pak mas volbu mezi Hackerem, Scorpionem, Kontronikem a KDE. Alespon z tech nejznamejsich.
Hacker s 12z pastorkem ma vykonu az az, ale je dost tezkej.
Scorpion topi. Me osobne do baraku nesmi.![]()
KDE neznam, ale bude to brutal na vykon a spotrebu. Tyhle motory me nechavaji klidnym. Jejich vykon nejsem schopen vyuzit a nepotrebuji ho.
Kontronik 700-52 s 14z pastorkem funguje dobre. Problem jsou loziska a vibrace. Mozna, pokud chytnes dobrej kousek. Nicmene tenhle motor bych doporucil spise na 12s baterku.
Loziska su u Pyra problem, pokial mas ale problem s vibraciami, tak mas zly kus, to ale vies sam. To iste by som mohol napisat ja o Xere. Kontronikov mi zo vsetkych motorov preslo rukami najviac, z toho iba jeden kus vibroval a aj tam nebolo iste ci to nebolo sposobene "ludovou tvorivostou". Co sa prejavu tyka (vibracie a zvuk), tak Kontroniky su jednoznacne najkludnejsie motory ake som skusil. S novou obezkou je moja Xera 4530 na tom s vibraciami rovnako dobre ako moje stare Pyro 700-52. Pyro 700-52 je vsak uz davno prekonane a za cennikovu cenu to uz nie je velmi zaujimave riesenie, tam by som radsej asi volil daku Xeru v podobnej cenovej hladine koli vyssiemu vykonu. Turnado je slusny motor, loziska tam su sidce mensie, ale vykonu ma az az aj v 700-vke pokial mas dostatocne silny regulator.
rcblog.houseofcode.eu
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
nostromo píše:Mohu poprosit nekoho s Logem, zda by mi mohl zmerit delku tahla vrtulky vcetne tech umelych koncu, ktere se zalepuji. Moc dekuji
745mm mezi osami der pro kulicky.
pkotatko píše:nostromo píše:Mohu poprosit nekoho s Logem, zda by mi mohl zmerit delku tahla vrtulky vcetne tech umelych koncu, ktere se zalepuji. Moc dekuji
745mm mezi osami der pro kulicky.
Moc diky:-)
pkotatko píše:není nějaký fígl na to jak usadit výškově pastorek ?
No, delam to tak, ze namontuji motor bez podpory pastorku. Nekde na motoru si udelam znacku kde je na hrideli ploska. Natocim si to tak, abych se pak na to misto dostal imbusakem. Nasadim pastorek, kolo atd. Neutahuji cervik. Pak si kolem zatocim rukou. Pastorek se vyskove usadi sam. Pak utahnu cervik a je to. Potom odsroubuji motor ( s pastorkem uz nic nedelam) a smontuji to cele zase zpatky i s podporou pastorku. Nastavim zubovou vuli, utahnu a je to.
super věc, děkuji za radu
zkus tenhle:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... heli_.html
Mám 480kV variantu na 12S v logu600 a nemůžu s stěžovat , výkonu dost , teplota nízká , spotřeba nízká. Až mi pujčí Venca Balík Jlog , tak hodim graf.
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... heli_.html
Mám 480kV variantu na 12S v logu600 a nemůžu s stěžovat , výkonu dost , teplota nízká , spotřeba nízká. Až mi pujčí Venca Balík Jlog , tak hodim graf.
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Jak se divam na tu fotku, to je nejaky tuning? Ma to strasne divne proporce ramu a oproti listum a ocasu. To vypada jak ty tuningy starych golfu na 22" pneu
Text meho prispevku nemusi nutne odpovidat tomu, co jsem zde napsal ...
Já už mám taky připraveno, jen aby bylo už teplo.
[album]2505[/album]
[album]2505[/album]
Tarsan: Jak jseš spokojený s těmi servy na cyklice? docela koukám že v Logu 600 vidím serva za 20$. Pokud se teda nepletu. http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... 0_11s.html
Jop to jsou ony akorat v jine krabicce. Mel jsem tam savox 1257tg a bls451 a ted ty hkcka: ) a nepoznal jsem zatim zadnej viditelnej rozdil ... uvidime jak vydrzi dlouho 
Používáte uzemnění mot.lože a trubky, nebo to stačí pořádně nastříkat antistatickým sprejem? jinak lítám futabu, ta by měla být odolná