Easy Glider Electric PRO

Větroně s pomocným elektromotorem a nejčastěji sklopnou vrtulí
Odpovědět
Zpráva
Autor
Dareba

#631 Příspěvek od Dareba »

Máte někdo zkušenost s HX 900 servy v křídle? Teď jsem slyšel, že tam jsou dost velké síly a prý hodně odchází. Dáváte tam jiné serva?
powder
Kontaktovat uživatele:

#632 Příspěvek od powder »

Je to standardní setup do křídla EG. Nebál bych se toho. Já mám na křidélkách Hitec HS-55 - to je parametricky téměř shodné servo a šlape už několik (5) let...
Mic-74
Kontaktovat uživatele:

#633 Příspěvek od Mic-74 »

já mam HXT-900 v EG přes rok bez nejmenšího problému. Dávám je do všech epp a zatím mi odešlo v zoomu jedno po nárazu (převody).
Dareba

#634 Příspěvek od Dareba »

Pánové, mám na křídlech zespodu a na směrovce zleva takové hnusné kulaté díry po vyhazovačích. Zadělávali jste to něčím, nebo to necháváte tak jak to je.
Surgical

#635 Příspěvek od Surgical »

U EG není potřeba je zadělávat, stejně tak nemá cenu se pokoušet odbrušovat a vyhlazovat takové ty "hvězdičky" na povrchu, které tam jsou spíše záměrně a působí zřejmě jako turbulátory.
EG je prostě EG, lítá, jak lítá, to jest skvěle a o třídu výš, než všechny jeho klony a rádobynapodobeniny, ale vysokovýkonný soutěžák, ani hotliner z něj prostě nikdy nebude....
powder
Kontaktovat uživatele:

#636 Příspěvek od powder »

Dareba píše:Pánové, mám na křídlech zespodu a na směrovce zleva takové hnusné kulaté díry po vyhazovačích. Zadělávali jste to něčím, nebo to necháváte tak jak to je.

Ahoj, pokud ti to tam opticky překáží, tak jako mně, použij šlehaný tmel. Díru jím vyplníš, uhladíš a po vytvrzení přebrousíš smirkem 400... Barevně i hrubostí povrchu to dobře splyne s Elaporem, barvit lze bez problémů...
Dareba

#637 Příspěvek od Dareba »

měl jsem strach, že se to bude vylupovat.
powder
Kontaktovat uživatele:

#638 Příspěvek od powder »

Nebude. Šlehaným tmelem lze opravovat i opravdu velké "díry" v EPP
Dareba

#639 Příspěvek od Dareba »

SUPER zatím to drží .-). Jdu to stříknout, ať tam můžu nalepit pantíky.
RomanSadilek

#640 Příspěvek od RomanSadilek »

no jen se musim pochlubit jak mi to včera před obědem lítalo, 1h 5min za barákem na kopci
Dareba

#641 Příspěvek od Dareba »

nemáte někdo fotku uchycení baterky v EG pro? Je tam díra jaKO VRATA A MĚ NĚJAK DOŠLY NÁPADY.
powder
Kontaktovat uživatele:

#642 Příspěvek od powder »

Fotku teď nedohrabu, ale...

Původně jsem praktikoval suchý zip. Část s háčky do trupu, chlupatou na akumulátor. Při vkládání jsem položil tenkou plastovou destičku na ten sucháč v trupu, pohodlně zasunul akumulátor a destičku vyndal - tím se zip spojil a baterka drží. Při vyjímání se zase musela destička procpat mezi obě části zipu - tím uvolnit akumulátor a zase ho vyjmout.

Momentálně používám jednodušší, ale naprosto funkční řešení. Vložím aku do "správné" polohy (s ohledem na těžiště) a pak nad baterku napasuju destičku - odřezek EPP. Aku drží dostatečně a lze velice snadno vkládat i vyjímat...
Lark

#643 Příspěvek od Lark »

Používám vzpěru opřenou o baterku a vpředu sucháčem "přilepenou" na víčko přijímače (na fotce laminátová destička s červeným sucháčem v úrovni toroidu). Snad je to z té fotky a obrázku vidět?
http://lark3.rajce.idnes.cz/Umisteni_anten_R8/#Vzpera.jpg
http://lark3.rajce.idnes.cz/Umisteni_anten_R8/#EG-Pro.jpg
Dareba

#644 Příspěvek od Dareba »

dobrý nápad. A ještě jak to máte zajištěno proti bočnímu posunu. Když tam dám vzpěru tak nebude proudit vzduch pro chlazení :-(
Dareba

#645 Příspěvek od Dareba »

Jo a jak jste spokojeni s tím zajištěním kabiny?. Drží to, nebo je lepší tam hned zabudovat magnety.
Odpovědět

Zpět na „Elektrovětroně“