Jeti DS-12
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jeti DS-12
Tlačítkama pod displayem. Ale musíš klikat na ta tlačítka, nad kterými jsou šipky.
fin píše:Nastaveno: Kalibrace serv - zobrazí se mě "Kalibrace serv - Servo č. Motor1(1))"
Čím se posunu na další servo potřebuji servo č.2 (udělat reverz). Prosím.
A co kliknout na tlačítko dole pod displejem uprostřed (šipku doprava)
mám dlouhé vedení . Na řádce s reverzem je pořád NE bud mi svítí nebo nesvítí ale pořád NE To NE se snad má něčím změnit, nevím kde dělám chybu.
- Solim Namez
Příspěvek smazán, neboť porušoval pravidla.
Naposledy upravil(a) Solim Namez dne sob 09.11.2019 21:34, celkem upraveno 1 x.
když svítí, otoč kolečkem doprava, mělo by naskočit "ano", pak pouze potvrdíš středovým tlačítkem. I já jsem to zvládl 
KONEČNĚ se podařilo. Oceňuji a děkuji všem za Vaší trpělivost.
- dub
- Kontaktovat uživatele:
Je vidět, že v jeti softveru jsou ještě nějaké nedokonalosti, ale určitě to dotáhnou

Jeti DC-24,DS-12,VBar,PsychoHammer,CrossAlps2.8,Sir Edmund Race,Samba 2.6,Ultra 3.5,Logo700,Logo 200
V některých případech je největší nedokonalostí softvéru uživatel...dub píše:Je vidět, že v jeti softveru jsou ještě nějaké nedokonalosti, ale určitě to dotáhnou [emoji38] [emoji38] [emoji38]
MC-20HOTT,DS-16,X10S,14SG,S-trino MkII,SpeedFire, Extra 102",MiniCorado,LOGO550SE,Goblin570
- MartinMartin
- Kontaktovat uživatele:
Mám taky jeden dotaz na nastavení. Mám REX7A nastavení jsem celkem zvládl, ale nevím jak nastavit přepínač kterým se budou přepínat letové režimy stabilizace M1,M2 a M3. Dole mi svítí aktivní režim 1, ale za boha nemohu najít kde bych přiřadil přepínač. Jo a návod jsem také od přijímače pročetl, ale tam je jenom zmínka že to jde přepínat mezi třemi režimy.
- dub
- Kontaktovat uživatele:
Jako nejednodušší řešení bych viděl zavolat přímo výrobci na technickou podporu. Jsou tam každý prac. den do 10 hod. Jedná se o jejich výrobky jak přijímač, tak vysílač a myslím si, že by mohli vědět. Je to jen můj názor a příklad, jak bych to řešil já.
Možná se zde někdo ozve, kdo už podobný problém řešil a ví jak na to
.
Možná se zde někdo ozve, kdo už podobný problém řešil a ví jak na to
Jeti DC-24,DS-12,VBar,PsychoHammer,CrossAlps2.8,Sir Edmund Race,Samba 2.6,Ultra 3.5,Logo700,Logo 200
- MartinMartin
- Kontaktovat uživatele:
Jo to je taky možnost, ale to beru jako až tu poslední, já myslím že zde na fóru určitě rád někdo poradí kdo má přijímač s assistem.
Já ho bral hlavně kvůli integrovanému váriu, ale když už je tam ta stabilizace tak proč ji nevyzkoušet.
Já ho bral hlavně kvůli integrovanému váriu, ale když už je tam ta stabilizace tak proč ji nevyzkoušet.
- dub
- Kontaktovat uživatele:
Asista mám Rexe 10 a nevím jestli tím přepínáním myslíš to, že jde funkce stabilizace vypnout, pak ta stabilizace zapnout a pak to zamknutí modelu. Používám to na modelu Flash a funguje to , jak říkají vypínač větru. Jestli je to tohle, tak se musím podívat. Normálně ty funkce co jsem popsal výše přepínám 3 polohovým přepínačem .
MartinMartin píše:Jo to je taky možnost, ale to beru jako až tu poslední, já myslím že zde na fóru určitě rád někdo poradí kdo má přijímač s assistem.
Nejdříve musíš v přiřazení funkcí vytvořit na kanále 5 funkci např. Mód a přiřadit 3 polohový přepínač a potom by v nastavení přijímače už mělo být možné nastavit kanál 5 a při přepínání vidět módy 1-3.
- dub
- Kontaktovat uživatele:
No a je to 
- MartinMartin
- Kontaktovat uživatele:
Díky za nakopnutí, už je mi to jasné. Je to i v tom manuálu, akorát jsem to pod touto kapitolou nehledal. Hned to půjdu vyzkoušet nastavit.