beka píše:
tuto baterii nabiješ jen na nabíječce zn. E flite..
Nevidím důvod, proč by nešla nabíjet jinou nabíječkou, pokud budu mít správné nabíjecí kabely.
beka píše:
tuto baterii nabiješ jen na nabíječce zn. E flite..
JosefSvejk píše:
Nevidím důvod, proč by nešla nabíjet jinou nabíječkou, pokud budu mít správné nabíjecí kabely.
beka píše:
Nemá správné kabely, a ani netuší že existují,snažím se to dotyčnému vysvětlit, tak jako když jsem začínal já a i jiní, a nevěděl jsem která nabiječka je ta správná a netušil jsem něco o jiných kabelech, já se snaží tazateli trochu pomoct, tady je řeč o dvouch lipolkách který koupit, a když toho tolik víš tak navrhni která baterie z těch dvou, na které se ptá, je pro něho lepší, a mumlat v deliriu, něco o kabelech vo kterej tu nebylo řeči![]()
![]()
![]()
jo a přečti si vo co tady bije,
Dzon píše:Tak jsem tu znovu, po tom co jsem problémy se všemi baterkami vyřešil výměnou základní desky, kterou jsem měl naštěstí na náhradní díly mám momentálně problém se zadním motorkem.. Ještě k té základní desce - čím to může být že pře výměnou mi i nové baterie vydržely letět 30 sec a někdy to ani nevzlítlo a po výměně desky to lítá bez problémů? Dále k tomu zadnímu motorku - když chci s heli vzlétnout tak se točí dokola, když jsem jí normálně držel v ruce a přidával plyn tak se roztáčel zadní rotorek hlavně když jsem heli otáčel do stran tak přidával. Momentálně jen tak lehce cuká a nic víc. Zkoušel jsem tam dát místo něho i rezervní a to samé.. :/ nevíte někdo?
Dzon píše:S heli jsem po výměně desky nalítal asi 30 minut bez problémů, po 3 týdnech jsem ji výtáhnul a jen jsem vyměnil a zajistil ozubené kolečko u hlavní hřídele a najednou ten motorek nejede...
chimo píše:1. Nemáš rozstrapkané vodiče od baterky pri plošáku?