Turnigy 9X 9Ch

Vše o TURNIGY 9X. Programování, úpravy HW i SW této vysílačky
Zamčeno
Zpráva
Autor
mrpilot

Re: snad to tady nebylo, no zkusim

#631 Příspěvek od mrpilot »

Peppy píše:
Loner píše:je nekde tlacitko na zablokovani packy plynu aby se nezapnul kdyz do ni omylem strcim? na optic6 sem to mel a je to docela prijemna funkce.

ma nekdo zkusenost s alternativnim firmware? vypada dost zajimave. pokud ano, funguje ve verzi 2 (asi ano kdyz je upgrade z kvetna?)
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1266162

Pokial viem maju to len HITECi a mozno to vyzera ako kravina ale pre mna je to velmi dolezita funkcia kedze nemam radio v pulte... takze niekedy zavadim o packu

jo to súhlasím, tá funkcia sa mi na Hitecoch páči :) raz som to zabudol a vrtula mi pekne posekala prsty :lol:
Hacker Super Zoom XL, Cessna 480, HK-450, Dragonfly EPPčko, Phoenix RC, Hitec Optic 6 Sport + Assan
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#632 Příspěvek od Peppy »

Ja som to raz zabudol a to pravie niekto drzal optimu II a mal to pri xychte a tak sa to lahko roztocilo.... to boli reflexi ako sa hned uhol :-D
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
bighugo
Kontaktovat uživatele:

#633 Příspěvek od bighugo »

1polo1 píše:
bighugo píše:Nevíte náhodou někdo, jak je to s kompatibilitou toho tříkanálového přijímače GT-2 s TG9X resp. HK-T6A, oboje samozřejmě ve verzi 2? Tak nějak selským rozumem usuzuji, že by to mohlo fungovat, ale nějakou věrohodnou informaci nemůžu vypátrat. Mám nějakou slabost na stavění samokřídel, ten přijímač by se mi ideálně hodil, ale nechce se mi to zkoušet jen tak na pazblint.

Dnes som skusil sparovat 3kanal prijimač GT-2, vysledok ide to.

Velký dík za zprávu! Ušetřilo mi to další přemýšlení a jdu do nich.
Root
Kontaktovat uživatele:

#634 Příspěvek od Root »

bighugo píše:
1polo1 píše:
bighugo píše:Nevíte náhodou někdo, jak je to s kompatibilitou toho tříkanálového přijímače GT-2 s TG9X resp. HK-T6A, oboje samozřejmě ve verzi 2? Tak nějak selským rozumem usuzuji, že by to mohlo fungovat, ale nějakou věrohodnou informaci nemůžu vypátrat. Mám nějakou slabost na stavění samokřídel, ten přijímač by se mi ideálně hodil, ale nechce se mi to zkoušet jen tak na pazblint.

Dnes som skusil sparovat 3kanal prijimač GT-2, vysledok ide to.

Velký dík za zprávu! Ušetřilo mi to další přemýšlení a jdu do nich.

Pro toho co nechce cekat Na Turnigy 9x na Aukru tet sou za slusnou cenu

http://www.aukro.cz/show_user_auctions. ... 852679&p=1
king

#635 Příspěvek od king »

Root píše:.... na Aukru tet sou za slusnou cenu ....

Tam ale taky někdy čekám 14 dní, než to ten upracovaný obchodník vybaví. Z číny jen o 14 dní déle a je to o dost dál a za polovinu. Kdo si počká, ten se dočká, většinou.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#636 Příspěvek od arda1 »

To jsou ti šmejdi z Aukra- skoupí jich 20 a pak to tady za jednou tolik prodávaj. A na HC díky takovýmto nejsou. :roll: :roll: :roll:
ICQ 638556901
Loner

ano

#637 Příspěvek od Loner »

arda1 píše:To jsou ti šmejdi z Aukra- skoupí jich 20 a pak to tady za jednou tolik prodávaj. A na HC díky takovýmto nejsou. :roll: :roll: :roll:

proste jen preprodavaj co koupej v cine, dodani z ciny trva 2-3 tydny pokud nejsou, kdyz jsou tak je muzete mit i za tyden. z aukra bych to nebral a nezivil tyhle maly parazity co si jenom prihodej 100% ceny navrch.
Luboš (LUB)

Re: ano

#638 Příspěvek od Luboš (LUB) »

Ten clovek se musi pohybovat i zde na foru :wink: Nabizel mi i Turnigy 9ch kterej jsem mel v inzerci a ted koukam ze ho ma i na Aukru. Nejak mi jeho pocinani nevadi, protoze jeho nabidek nehodlam vyuzit :wink: Nakonec mam funglovku za 1650.-Kc misto jeho nabizenych 2490.-Kc

Ted je dokonce mode2 jeste o 5 USD lacinejsi
peppee

#639 Příspěvek od peppee »

Tady je jedna stánka věnovaná tomu, jak rozšířit pamět u tohoto modelu na velmi mnoho letadel, podle velikosti vložené SD karty. Třaba se to někomu bude hodit.

Tady je ta stránka: http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=25564&p ... &start=270
Naposledy upravil(a) peppee dne pon 23.08.2010 13:02, celkem upraveno 1 x.
Loner

#640 Příspěvek od Loner »

peppee píše:Tady je jedna stánka věnovaná tomu, jak rozšířit pamět u tohoto modelu na velmi mnoho letadel, podle velikosti vložené SD karty. Třaba se to někomu bude hodit.

prima, jeste prosim dej odkaz na tu stranku :)
Sporecz

#642 Příspěvek od Sporecz »

Mam jednu zasadni otazku, obsahuje http://hobbycity.com/hobbyking/store/uh ... irmware%29 TGY9X 2,4Ghz modul nebo se musí dokoupit zvlášť?
Na strankach HC se piše že už chybí jen baterie ale nejsem si jistej, dík za odpovědi
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#643 Příspěvek od RiMr »

Jak "nejsem si jistej"... 8O :?:

Cituji:

Required:
Battery

Included:
Turnigy 9x 9Ch Transmitter
Turnigy RF9X-V2 module
Turnigy 9X8C-V2 8-channel receiver

Co je v tom za "zásadní" záhadu?
king

#644 Příspěvek od king »

Sporecz píše:Mam jednu zasadni otazku...

prostřední obrázek je modul zespod a nedá se bez pájení odmontovat, takže ho posílají i s vysílačkou. Obrázek
Matouš

#645 Příspěvek od Matouš »

Tak mám Turnigy od čtvrtka. Vypadá dobře, dovnitř jsem raději nekoukal. Jen se mi zdá že kniply kladou malý odpor, dá se zvýšit? Nějak divně reaguje tlačítko Menu, někdy zareaguje hned, někdy musím přidržet, někdy něco mezi, někdy až na x-tý pokus. Taky vám to dělá? Přijímač je fakt velkej. Teď jsem ho dal v pohodě do Easy Stara. Ale mám třeba EPP Belancu od Hackera a tam ho fakt nenarvu. Nebo pro Toro je 8 kanálů trochu luxus, hlavně prostorovej :D . Dá se koupit nějakej menší přijímač, stačilo by mi 5 kanálů? Díky
Zamčeno

Zpět na „Turnigy T9x“