m2 píše:graup15 píše:vrtule 17/13 neukroutila čumák. Motor tam je S-Neu 1115/1Y/6.7 a 4S-2200mAh. Zajímavě skončila hmotnost..1680g..což na 2 metrovku je velmi dobré.
S Lynxom bude spokojný. Ten môj je prerobený, normálne vstal z mŕtvych, tak dodám jednu pastvu pre oči - geometria chvosta po celkovej oprave (SOP zlomená na polovicu, ložiská VOP vytrhnuté). Teraz lieta na CDD pohon = TGY 4s2650/30C, MVVS 3,5/1200, a úžasnú vrtuľu AE 9x6...!! (17x13 sa do Lynxa nehodí kvôli "obyčajnému" zvuku)

Hmotnosť mám podobnú, no a nie je rozumné ís cez 1700g, pri 1750 g mi to pripadalo už dosť "tehloidné".
No teď tam má poctivou 1kW...a klidně si s tím může lítat jako s motoráčkem. Prostě jak chce...klidně vyjet baterii na jeden zátah.Stat tah má 2:1, tak i odhod bude easy

) Měl by stoupat těsně pod 30m/s..což myslím, bude prozatím stačit...prostě pohoda.
Jinak s tou hmotností....pořád se učím. A řeknu ti, jak jsem čuchnul k 3 metrovce....tak slova..(taky umí létat v termice) dostali jiný rozměr. Prostě Linx a pod modely budou na vyřádění, když trefí pořádný stoupák, tak i vytočí, ale tím to končí. Není to špatně.., jsou prostě na něco jiného, proto jestli má 1650g nebo 1800 je naprosto šumák.