DJI Phantom 4
- gardenroute
Chinese New Year Phantom 4
DJI CES 2017 v Las Vegas představila nové produkty a doplňky (např. novou GroundStation aplikaci, Osmo Mobile Silver, monitory "CrystalSky"), včetně barevné, limitované edice Phantom 4 "Chinese New Year Phantom 4".
Barevný Phoenix design navrhnul ilustrátor a designér Martin Sati. Součástí balení je velmi výrazný červený dálkový ovladač.
$ 1.199 v obchodech Apple, DJI Flagship Stores, DJI Online Store a Tmall DJI Store od 23.1.2017
Barevný Phoenix design navrhnul ilustrátor a designér Martin Sati. Součástí balení je velmi výrazný červený dálkový ovladač.
$ 1.199 v obchodech Apple, DJI Flagship Stores, DJI Online Store a Tmall DJI Store od 23.1.2017
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
Re: DJI Phantom 4
No nazdar...tak tak to je hodně odvážný model!
Tohle bych nechtěl vytasit na zkouškách před ÚCL
Pokud někdo zastává názor že Phantomy jsou hračky, tak tohle to jen podpoří. Ale zase to nebude třeba tak lákat hmyz jako ta bílá. Kdyby raději udělali "Black Edition", tak by to určitě vypadalo líp.....I když úplně nejlíp by udělali, kdyby si více testovali nově vydané aplikace a firmwary a nevyužívali k tomu své zákazníky...a nebo kdyby raději do DJO Go vrátili mapy Google... 
Phantom 4 + Nvidia Shield K1
http://www.youtube.com/user/zskalfpv
- gardenroute
Phantom 4 BlackEdition, vrtule 9450S Carbon Fiber pro P4
Ale Back Edition existuje, ty jsi ho ještě neviděl? Není tedy černý celý, ale mají k němu i černé baterie a vrtule.zskal píše:No nazdar...tak tak to je hodně odvážný model...Kdyby raději udělali "Black Edition", tak by to určitě vypadalo líp....
Bohužel není v běžné DJI distribuci, viděl jsem jen v BestBuy (USA) a na eBay...
Černé (CF) vrtule mám mimochodem již doma, až se oteplí, tak otestuji.
No v lete ta cierna nieje nic moc jednak na senzory aj na ruky
DJI Phantom 4pro, DJI Spark, DJI Mavic pro
re Gardenroute
Teda spíš by to chtělo nějaký maskovací nástřik..aby jste s tím byli blbě vidět

Teda spíš by to chtělo nějaký maskovací nástřik..aby jste s tím byli blbě vidět
- gardenroute
Jsem čekal, kdy se ozvešgraup15 píše:re Gardenroute
Teda spíš by to chtělo nějaký maskovací nástřik..aby jste s tím byli blbě vidět![]()
Tobě se ty barvičky nelíbí ? Manželce se to hrozně líbí, prý divočina...
Což o to...líbí, ale obecně čím míń budeme vidět,tím lépe...nemyslíš? 99% lidí využívá lightbridge co se dá...což znamená ,serou na doplněk x....proto maskování nezaškodí. 
- gardenroute
Co dodat, se divím, že o tom vůbec píšešgraup15 píše:Což o to...líbí, ale obecně čím míń budeme vidět,tím lépe...nemyslíš? 99% lidí využívá lightbridge co se dá...což znamená ,serou na doplněk x....proto maskování nezaškodí.
nejlépe z čirého plastu ne? Bude ti létat jen nějaký ten kabel s motoy a tišťákama
Náhodou ta čínská limitovaná edice je parádní
takový chaos na obloze..
Re: Phantom 4 BlackEdition, vrtule 9450S Carbon Fiber pro P4
gardenroute píše:Ale Back Edition existuje, ty jsi ho ještě neviděl? Není tedy černý celý, ale mají k němu i černé baterie a vrtule. Bohužel není v běžné DJI distribuci, ...
Ano, tohle jsem už viděl, ale jak píšeš, není to normální distribuce a vlastně se myslím ani pořádně neví odkud tento "tuning" vylezl. Ovšem ta oficiální kreatura, ala čínský drak, nebo co už působí těžce hračkoidně
Phantom 4 + Nvidia Shield K1
ananas píše:nejlépe z čirého plastu ne? Bude ti létat jen nějaký ten kabel s motoy a tišťákamaNáhodou ta čínská limitovaná edice je parádní
takový chaos na obloze..
No mně by se moc líbilo tohle..
Prostě si přiletět nad cíl..odmaskovat...natočit ,zamaskovat a zmizet.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IhE2E2sV4ys[/youtube]
Ako tak pozeram baterie narazil som na bateriu pre P4 za 110eur na nemeckom elektro obchode nastastie to vybavim cez znameho nakolko ju mimo DE nezaslu, ako druha bateria k mojmu P4p bude super.
DJI Phantom 4pro, DJI Spark, DJI Mavic pro
no problém P4 je, že není ani tak vidět jako slyšet.. P4 pro slyším i na pár set metrů. létal jsem s ní kolem zámku na Zelené Hoře (PTPáci), vypadával signál, takže jsem měl seklý obraz, neviděl jí ale slyše. na pár set metrů vzdálenosti a cca 120m výšky..ale mě se ty barevné líbí... a černá by se blbě hledala....
na zemi REELY Carbon Fighter 4WD
ve vzduchu DJI Phantom 4 Pro + P4
ve vzduchu DJI Phantom 4 Pro + P4
Preco ma alza nizsie ceny ako samotne dji??