Blade mCPX II - tuning, upgrady

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
baui

Re: Blade mCPX II - tuning, upgrady

#616 Příspěvek od baui »

Jarmil píše:Mi neřikej, že v tý sibérii lítáš :D .

Stažené otáčky, o minutu kratší časy, rukavice a po lítání čajíček s panáčkem :wink: Neznám hezké počasí a škaredé počasí, jen prostě počasí. Čert vem středoevropskou zimu :mrgreen:
Tom
RadekCe

#617 Příspěvek od RadekCe »

Já taky nemám problém se zimou, ale prcek se v ní třese :lol:. Ty serva to prostě nedávají. Nebo už jsou v háji?
Blade 130X, FPV Quady QX90, 200, 210, 250, Mini Prôtos FBL Brain
DX7s, Phoenix
Jarmil

#618 Příspěvek od Jarmil »

baui píše:
Jarmil píše:Mi neřikej, že v tý sibérii lítáš :D .

Stažené otáčky, o minutu kratší časy, rukavice a po lítání čajíček s panáčkem :wink: Neznám hezké počasí a škaredé počasí, jen prostě počasí. Čert vem středoevropskou zimu :mrgreen:

Pak klobouk dolů :D . Já zapnul druhou baterku a po 30s sem se poroučel k zemi, v teple pak měla 4V :lol: . Asi nemám tak teplou kapsu, jak jsem myslel. Každopádně to rádo praská. Jinak ten čajíček s kvalitním obsahem se dá pít i před létáním :lol: .
michalll
Kontaktovat uživatele:

#619 Příspěvek od michalll »

... kdo najde mCPX? :D
Přílohy
P1040129.JPG
PROTOS 500, BLADE 130 X

Heli kabinky: http://michalpa.rajce.idnes.cz/
RadekCe

#620 Příspěvek od RadekCe »

V písmenu C? :D
Blade 130X, FPV Quady QX90, 200, 210, 250, Mini Prôtos FBL Brain
DX7s, Phoenix
baui

#621 Příspěvek od baui »

Přistáls tam bokem? :mrgreen:
Tom
michalll
Kontaktovat uživatele:

#622 Příspěvek od michalll »

Tak, tak, je v céčku. Přistání bokem jsem neriskoval - ještě by mi tam zůstal přimrzlej... Jen si tam visí. :wink:
PROTOS 500, BLADE 130 X

Heli kabinky: http://michalpa.rajce.idnes.cz/
prochel
Kontaktovat uživatele:

#623 Příspěvek od prochel »

tak jsem po snad nekonečnejch testech a zkoušek reglů došel ke konci , podařilo se mi otestovat regl s konvertorem a motor na střídavý pohon který dokáže namontovat snad každý a bez pájení a na skoro orig baterku teda hyperion a je to docela mazec
už se těším na neděli do tělocvičny a když tato sestava vydrží alespoň 50startů bez problémů tak tu sestavu pustím do prodeje
[album]755[/album]
[album]754[/album]
seltino

#624 Příspěvek od seltino »

super, už se těším na test, ten regl s konvertorem znám, jen jsem n něj jěště neviděl reference :) co tam máš za motor? CO5 11500KV?
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
Jarmil

#625 Příspěvek od Jarmil »

prochel píše:tak jsem po snad nekonečnejch testech a zkoušek reglů došel ke konci , podařilo se mi otestovat regl s konvertorem a motor na střídavý pohon který dokáže namontovat snad každý a bez pájení a na skoro orig baterku teda hyperion a je to docela mazec
už se těším na neděli do tělocvičny a když tato sestava vydrží alespoň 50startů bez problémů tak tu sestavu pustím do prodeje

Takže to fachá normál z výstupu hl. motoru?
prochel
Kontaktovat uživatele:

#626 Příspěvek od prochel »

seltino píše:super, už se těším na test, ten regl s konvertorem znám, jen jsem n něj jěště neviděl reference :) co tam máš za motor? CO5 11500KV?
je tam Turbo Ace 51416 HP05 9Z pastorek
a po visu v obýváku cca 2,5minuty regl a baterka vlažný ale pořádnou čočku to dostane až v tělocvičně a kupodivu i vrtulky drží ale to je jen vis uvidím co to bude dělat při obratech že bych dal konečně s mcpx tic toc :lol:
prochel
Kontaktovat uživatele:

#627 Příspěvek od prochel »

Jarmil píše:
prochel píše:tak jsem po snad nekonečnejch testech a zkoušek reglů došel ke konci , podařilo se mi otestovat regl s konvertorem a motor na střídavý pohon který dokáže namontovat snad každý a bez pájení a na skoro orig baterku teda hyperion a je to docela mazec

Takže to fachá normál z výstupu hl. motoru?
jo maká žádné pájení
Jarmil

#628 Příspěvek od Jarmil »

prochel píše:Takže to fachá normál z výstupu hl. motoru?
jo maká žádné pájení[/quote]

Je to blbé se ptát v této fázi, ale předběžná cena by nebyla?
seltino

#629 Příspěvek od seltino »

prochel píše:
seltino píše:super, už se těším na test, ten regl s konvertorem znám, jen jsem n něj jěště neviděl reference :) co tam máš za motor? CO5 11500KV?
je tam Turbo Ace 51416 HP05 9Z pastorek
a po visu v obýváku cca 2,5minuty regl a baterka vlažný ale pořádnou čočku to dostane až v tělocvičně a kupodivu i vrtulky drží ale to je jen vis uvidím co to bude dělat při obratech že bych dal konečně s mcpx tic toc :lol:

jo tak stímhle motorem to bude mít síly až až :) jen ten setový ocasní motorek bude muset pryč. Ale motorek z SR120 to jistí plus vrtulka Plantraco

http://www.radicalrc.com/search/RRCTTFP
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
baui

#630 Příspěvek od baui »

prochel píše:je tam Turbo Ace 51416 HP05 9Z pastorek

Pěkná práce ;)
Dej si pozor, až ten motor budeš poprvé dusit. Tenhle motor dává baterce pořádně zabrat. Motor tahá sám o sobě ve špičkách papírově 5A. Já naměřil na stole i 7A na kabelu z baterie, na to malé 1S baterky moc stavěné nejsou. LVC tě krátce po minutě pravděpodobně hodně násilně usekne, protože napětí těchhle prcků pod zátěží padá dost strmě ;)
Tom
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“