Jarmil píše:Mi neřikej, že v tý sibérii lítáš.
Stažené otáčky, o minutu kratší časy, rukavice a po lítání čajíček s panáčkem
Jarmil píše:Mi neřikej, že v tý sibérii lítáš.
baui píše:Jarmil píše:Mi neřikej, že v tý sibérii lítáš.
Stažené otáčky, o minutu kratší časy, rukavice a po lítání čajíček s panáčkemNeznám hezké počasí a škaredé počasí, jen prostě počasí. Čert vem středoevropskou zimu
prochel píše:tak jsem po snad nekonečnejch testech a zkoušek reglů došel ke konci , podařilo se mi otestovat regl s konvertorem a motor na střídavý pohon který dokáže namontovat snad každý a bez pájení a na skoro orig baterku teda hyperion a je to docela mazec
už se těším na neděli do tělocvičny a když tato sestava vydrží alespoň 50startů bez problémů tak tu sestavu pustím do prodeje
je tam Turbo Ace 51416 HP05 9Z pastorekseltino píše:super, už se těším na test, ten regl s konvertorem znám, jen jsem n něj jěště neviděl referenceco tam máš za motor? CO5 11500KV?
jo maká žádné pájeníJarmil píše:prochel píše:tak jsem po snad nekonečnejch testech a zkoušek reglů došel ke konci , podařilo se mi otestovat regl s konvertorem a motor na střídavý pohon který dokáže namontovat snad každý a bez pájení a na skoro orig baterku teda hyperion a je to docela mazec
už se těším na neděli do tělocvičny a když tato sestava vydrží alespoň 50startů bez problémů tak tu sestavu pustím do prodeje
Takže to fachá normál z výstupu hl. motoru?
jo maká žádné pájení[/quote]prochel píše:Takže to fachá normál z výstupu hl. motoru?
prochel píše:je tam Turbo Ace 51416 HP05 9Z pastorekseltino píše:super, už se těším na test, ten regl s konvertorem znám, jen jsem n něj jěště neviděl referenceco tam máš za motor? CO5 11500KV?
a po visu v obýváku cca 2,5minuty regl a baterka vlažný ale pořádnou čočku to dostane až v tělocvičně a kupodivu i vrtulky drží ale to je jen vis uvidím co to bude dělat při obratech že bych dal konečně s mcpx tic toc
prochel píše:je tam Turbo Ace 51416 HP05 9Z pastorek
a po visu v obýváku cca 2,5minuty regl a baterka vlažný ale pořádnou čočku to dostane až v tělocvičně a kupodivu i vrtulky drží ale to je jen vis uvidím co to bude dělat při obratech že bych dal konečně s mcpx tic toc