Dva dny jsem důkladně pročítal toto vlákno a jsem rozhodnut pro Sky Climbera
Letu zdar
Jakkub píše:Co me ale trochu trapi je, ze mam asi v zakrytu prijimac v letadle - mam letadlo v RTF setu, takze tu J5 2,4 GHz vysilacku s odpovidajicim prijimacem a co se mi deje je, ze kdyz hodim letadlo, tak na par vterin ztratim kontrolu nad letadlem - proste nereaguje nic. Potom pri normalnim letu uz je vse ok. Uz se mi to stalo 3x a trochu se toho bojim. Nebo nemam spatne antenku na radiu ? jak bych ji mel mit ? Vytrcenou proti letadlu, nebo naopak kolmo k letadlu?
Locker píše:To Vodvi:
Ahoj. Modeláři mají letiště dole k sebranicím (http://www.mapy.cz/s/6SbS) a nahoru na letiště nesmějí (máme takovou dohodu). Jaký mají mezi sebou režim netuším (sekání, přístup...).
Já jsem na letišti odpovědný za provoz, takže "škodím" sám sobě.
Locker píše:V pondělí jsem se pokoušel vozit svoje staré PDA (162g) a celkem to funguje.
Neni špatný se pak pokochat, že to lítám jako prase....
Jakkub píše:Locker píše:V pondělí jsem se pokoušel vozit svoje staré PDA (162g) a celkem to funguje.
Neni špatný se pak pokochat, že to lítám jako prase....
Hezky, co je to za aplikaci?
Jinak ja uz litam s tou natocenou antenou a dobry, zatim zadny vypadek signalu.
Bartn píše:Pro rur2
Další možností opravy náběžky je vyříznutí poškozené části a její náhrada vlepením vytvarovaného kousku EPP, v nouzovém případě PE. Následně bych se pokusil zakrýt páskou. Ta současně náběžku zpevní.