Společné polétání Ostrava - Poruba
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Společné polétání Ostrava - Poruba
Ahoj kluci,mam na Vas prosbu jestli nemate moznost sehnat papirove krabice bo se s mladou stehujeme. Diky.
Ahoj Alonzo,
když jsem se já stěhoval do Ostravy, objel jsem autem supermarkety a obchody a překvapivě brzo jsem měl spoustu kartonových pevných krabic. Na těžší věci (knihy) posloužily i obyčejné od banánů, nejsou sice zvrchu kryté proti dešti, ale jsou 2-3 vrstvé a dělané na větší nosnost. Oni je sice všude hned lisují/recyklují, ale někde jsem se domluvil na druhý den a oni mi je odložili třeba složené, líp se přepravují, víc se jich vešlo do auta a pak jsem si je zase složil. Lojza M.
když jsem se já stěhoval do Ostravy, objel jsem autem supermarkety a obchody a překvapivě brzo jsem měl spoustu kartonových pevných krabic. Na těžší věci (knihy) posloužily i obyčejné od banánů, nejsou sice zvrchu kryté proti dešti, ale jsou 2-3 vrstvé a dělané na větší nosnost. Oni je sice všude hned lisují/recyklují, ale někde jsem se domluvil na druhý den a oni mi je odložili třeba složené, líp se přepravují, víc se jich vešlo do auta a pak jsem si je zase složil. Lojza M.
Naposledy upravil(a) Lolin dne čtv 07.02.2013 9:03, celkem upraveno 1 x.
Když jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem. H.Ford.
spetrs píše:dneska ve 12:00 a v neděli v 15:00 to vypadalo že by to šlo. Tak jsem se vrhl na dodělávky. Jsem celý upatlaný od lepidla. Našel jsem i krabici s baterkama tak zítra budu nabíjet a uvidíme jestli to jsou ještě vlastně akumulátory.
Ahoj. Taky ve mě predevčírem hrklo. Jedna Li-Po 3S 1.300 mAh měla na nejslabším článku už 2,54 V. Normálně ji nabíječka už nebrala, tak jsem ji ošulil na Li-Fe (Li-Ion to taky nebralo) a nabíjel (s balancérem!) 0,1 A až na nějakých 3,3 V na článku. Li-Fe mají nižší minimální napětí na článek než Li-Po pro nabíjení. Pak jsem přerušil Li-Fe a pokračoval normálně Li-Po s balancerem, ale s 0,1 A až do plné kapacity. Vše proběhlo o.k., akorát jsem ji strčil na pár hodin na balkon do kastrolu "vydýchat" to znovuvzkříšení
Když jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem. H.Ford.
Pánové, jsem dojat... Konečně něco pro mě. Nový letový stabilizátor Guardian 2D/3D! Mrkněte, jak si ulehčit život
Lojza M.
http://www.horejsi.cz/Pages/DetailProdu ... cislo=1969
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... lizer.html
http://www.horejsi.cz/Pages/DetailProdu ... cislo=1969
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... lizer.html
- Paris Ivan
Ahoj,
Ten stabilizátor vypadá zajímavě. Má ale malý nedostatek. Je beznadějně vyprodaný a asi ještě nějakou dobu bude.
Byli jme se dnes s manželkou projít přez Kolibu, Martinov a mezi Padělkama nechal majitel
pole tak jak sklidil poslední krmení. Bude se na tom docela dobře přistávat.
Takže zítra pokud bude slušně to půjdu vyzkoušet, asi po obědě.
Kdo bude při chuti, přidejte se.
Ivan
Ten stabilizátor vypadá zajímavě. Má ale malý nedostatek. Je beznadějně vyprodaný a asi ještě nějakou dobu bude.
Byli jme se dnes s manželkou projít přez Kolibu, Martinov a mezi Padělkama nechal majitel
pole tak jak sklidil poslední krmení. Bude se na tom docela dobře přistávat.
Takže zítra pokud bude slušně to půjdu vyzkoušet, asi po obědě.
Kdo bude při chuti, přidejte se.
Ivan
parda píše:..asi po obědě...
To je v kolik hodin?
- Paris Ivan
spetrs píše:parda píše:..asi po obědě...
To je v kolik hodin?
To je dejme tomu v 15.00
Za kolibu jdeš pěšky? Auto necháváš u koliby?
- Paris Ivan
Ano celou trasu pěšky.
Je to zdravější a navíc na předních Padělkách je simpatická nekuřácká hospůdka.
Ivan
Je to zdravější a navíc na předních Padělkách je simpatická nekuřácká hospůdka.
Ivan
No počkej. To jdeš kolem koňů až přes celé padělky, pole, až k rodinným domkům v Martinově?
Jestli přijdu tak určitě ne pěšky, ne že bych neušel tři kilometry, ale táhnout éro celou dobu, tak při mé šikovnosti z letadla zůstal jen šrot.
Ale zkusím dojet.
Zrovna dělám první cyklus na baterkách, zatím prvotní rozbalancovaní max 100 mV. Nejvíce kapacity měl aku který je už rok nafouknutý.
Jestli přijdu tak určitě ne pěšky, ne že bych neušel tři kilometry, ale táhnout éro celou dobu, tak při mé šikovnosti z letadla zůstal jen šrot.
Ale zkusím dojet.
Zrovna dělám první cyklus na baterkách, zatím prvotní rozbalancovaní max 100 mV. Nejvíce kapacity měl aku který je už rok nafouknutý.
- Paris Ivan
Jo jo kolem koňů, ale ty už tam dávno nejsou.
Pěšky asi umřu, to už je teď jasné. Ale budu na to myslet po obědě...
Lojza M.
Byl jsem teď venku tady v Porubě a přišlo mi, že tam víc fouká.. A na místě určitě míň nebude, co..? Lojza M.
Lolin píše:Byl jsem teď venku tady v Porubě a přišlo mi, že tam víc fouká.. A na místě určitě míň nebude, co..? Lojza M.
Nestraš! Nabíjím. Mošnov sice píše 5m/s, uvidíme.
Edit: Ve dvě jsem si nachystal letadlo a rádio. Sednul jsem si na chvíli do křesla, a probudil o půl páté. Takže kdo by lítat? Já ne.