Nine Eagles Free Spirit - zkušenosti?

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
josef kraček

#601 Příspěvek od josef kraček »

Ahoj Offe proč ses ho zbavil?
off
Kontaktovat uživatele:

#602 Příspěvek od off »

Přece jen jsem se naučil trochu kvrdlat páčkama, tak jsem jako zástupce téhle velikosti do svého stádečka pořídil Gauíka :-)
raging

#603 Příspěvek od raging »

Tady jsou ty 7 zubé pastorky na střídavý motůrek :wink: http://rcmicrocars.eu/obchod/product.php?id_product=507
Alex1

#604 Příspěvek od Alex1 »

Tak jsem si včera myslel ,že moc nefouká.Foukalo a já na to doplatil. Den předem jsem ulomil hlavní nosný list ,který jsem se snažil opravit a druhy k tomu to vyvážit,tak celý mixer však nějak vibroval a byl neposedný.Jenomže já chtěl lítat.K tomu mé umění letce.Jak to může dopadnout.Celkem nevinný pád(už měl podstatně horší za sebou) a výsledek je zlomená cyklika a uvolnění zadního motorku.Takže co s toho plyne,nákup cykliky ,tentokrát kovové ,nějaké listy a hlavně nelítat když fouká.
pkysely@centrum.cz
Alex1

#605 Příspěvek od Alex1 »

Sory za tu češtinu ,to je tak ,když to po sobě nečtu. :oops:
pkysely@centrum.cz
scaly

#606 Příspěvek od scaly »

tak jsem se stal věru štastným majitelem a po pár brigádách ho mám doma taky :D po dvourotoráku s kterýma jsem se už "vyloženě" nudil je toto ůplné opojení, ale nutno dodat že bez zakladních dovedností jako je už vědět co se stane když zatáhnu za jednu páčku a foukne vítr bych to asi neukočíroval.... takže i když krapet foukalo nááááádherně jsem si polítal - jako nikdy v životě! a za 3333Kč i s poštovným.. no fakt BOMBA nemám co dodat takže určitě dpoporučuju ( neberte mě vážne lítal jsem zatím s koaxálem s kterým sjem už uměl všecko... na "doopravdické" heliny to asi nema, co by jste chtěli za 3000Kč :D )
josef kraček

#607 Příspěvek od josef kraček »

No a to až mu dáš střídák pak je to vono
scaly

#608 Příspěvek od scaly »

j to se těším vcelku..ale problém je v tom že nejsu nějak mechanicky moc zručnej... tak abych víc nepokazil, prej musí být jíny vrtule a další blbosti... :lol:
Milošek

#609 Příspěvek od Milošek »

Zdravím všechny.Počasí je krásné a už mám za sebou několik letů se svým spiritem a i nějaký ten pád.Tedy ten pád vypadal hrůzostrašně,ale v mnoha případech fakt stačí dobré lepidlo a šroubovák a lítá se dál.Super stroj na blbnutí.
josef kraček

#610 Příspěvek od josef kraček »

Listy měnit nemusíš ani stabylizátor jen motorek a ten je na 2 šroubcích vcelku jednoduché a zapojení taktéž. Letové vlastnosti skvělé doba letu na jednu baterku 600 14 minut
scaly

#611 Příspěvek od scaly »

takže pokud koupím upgrade na RCzoně do free spirita konkrétně střídák tak stačí ten motor jenom vyměnit? nemusím nic dokupovat aby to bylo "maximalizace střídákuů? jinak mám dotaz jak moc ovlivní letové vlastnosti free spirita když je v celém tuningovém provedení a jak dobře potom lítá (popřípadě jestli se nedá nějak ještě zvětšit náběh listů). dík moc za odpověď, protože uvažuju že než se zase pustím do něčeho vetšího, tak jestli nemé cenu radši prozatím tunit spiritka :)
Mikelo

#612 Příspěvek od Mikelo »

Upgradovat tyhle prcky je škoda peněz. Kup si raději vrtulník.
off
Kontaktovat uživatele:

#613 Příspěvek od off »

Mikelo píše:Upgradovat tyhle prcky je škoda peněz. Kup si raději vrtulník.

V zásadě jo, ale zrovna ten stříďák do Spiritka je opravdu hodně muziky za relativně málo peněz. Pokud vím prodává se to jako set motor+konvertor signálu+regulátor, nic se nepájí apod., jen se přendá motor a propojí dráty skrz originál konektory...
scaly

#614 Příspěvek od scaly »

takže se vyplatí do spiritka ten střídák a ostatní věci jsou "zbytečne", rozumím tomu dobře? :)
Milošek

#615 Příspěvek od Milošek »

Přesně tak to je.
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“