Nine Eagles Free Spirit - zkušenosti?
- josef kraček
Tady jsou ty 7 zubé pastorky na střídavý motůrek
http://rcmicrocars.eu/obchod/product.php?id_product=507
Tak jsem si včera myslel ,že moc nefouká.Foukalo a já na to doplatil. Den předem jsem ulomil hlavní nosný list ,který jsem se snažil opravit a druhy k tomu to vyvážit,tak celý mixer však nějak vibroval a byl neposedný.Jenomže já chtěl lítat.K tomu mé umění letce.Jak to může dopadnout.Celkem nevinný pád(už měl podstatně horší za sebou) a výsledek je zlomená cyklika a uvolnění zadního motorku.Takže co s toho plyne,nákup cykliky ,tentokrát kovové ,nějaké listy a hlavně nelítat když fouká.
pkysely@centrum.cz
tak jsem se stal věru štastným majitelem a po pár brigádách ho mám doma taky
po dvourotoráku s kterýma jsem se už "vyloženě" nudil je toto ůplné opojení, ale nutno dodat že bez zakladních dovedností jako je už vědět co se stane když zatáhnu za jednu páčku a foukne vítr bych to asi neukočíroval.... takže i když krapet foukalo nááááádherně jsem si polítal - jako nikdy v životě! a za 3333Kč i s poštovným.. no fakt BOMBA nemám co dodat takže určitě dpoporučuju ( neberte mě vážne lítal jsem zatím s koaxálem s kterým sjem už uměl všecko... na "doopravdické" heliny to asi nema, co by jste chtěli za 3000Kč
)
- josef kraček
- josef kraček
takže pokud koupím upgrade na RCzoně do free spirita konkrétně střídák tak stačí ten motor jenom vyměnit? nemusím nic dokupovat aby to bylo "maximalizace střídákuů? jinak mám dotaz jak moc ovlivní letové vlastnosti free spirita když je v celém tuningovém provedení a jak dobře potom lítá (popřípadě jestli se nedá nějak ještě zvětšit náběh listů). dík moc za odpověď, protože uvažuju že než se zase pustím do něčeho vetšího, tak jestli nemé cenu radši prozatím tunit spiritka 
Mikelo píše:Upgradovat tyhle prcky je škoda peněz. Kup si raději vrtulník.
V zásadě jo, ale zrovna ten stříďák do Spiritka je opravdu hodně muziky za relativně málo peněz. Pokud vím prodává se to jako set motor+konvertor signálu+regulátor, nic se nepájí apod., jen se přendá motor a propojí dráty skrz originál konektory...