VIGO DEPRON CUP 2008
Ahoy, vzhledem k neznámosti mého terénu navrhuju, že bych se případně někdy někde nějak s někým kompetentním (Abu, Wroum, Vzduchoplavec, Vigo, či další aktivní ve VDC) mohl sejít a prostor mu ukázat. Asfalt tam sice je, ale ten první plácek (obdelníček) je už obsazen, létám vedle něj a prostě přistávám do pole kousek od sebe.
U toho druhého prostoru, tam je jen a jen a pouze pole, takže ani není kam jinam přistávat. Ta cesta z jedné strany je polňačka, která na druhou stranu pokračuje asfaltem.
U toho druhého prostoru, tam je jen a jen a pouze pole, takže ani není kam jinam přistávat. Ta cesta z jedné strany je polňačka, která na druhou stranu pokračuje asfaltem.
Hitec Aurora 9X
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Panove, otevrene a natvrdo, pristavat na pole, polni cestu, asfalt a podobne tereny, NE
Tohle nejsou svahovy kombaty, ktery snesou cokoli. Na pristani musi byt pekna travicka, takze jedine louka !!
(nemluve o zemedelci s brokovnici, kterymu poslapeme rasici obilicko)
(nemluve o zemedelci s brokovnici, kterymu poslapeme rasici obilicko)
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Vzduchoplavec píše:Vzhledem k tomu, ze prave vyvijim ultralehky stroj, ktery se zrejme samovolne rozpadne jeste pred pristanim, tak je mi to celkem jedno kde se bude pristavat...
Tak než tam pojedeš, tak se stav. Mám cenu pro vítěze prvního kola soutěže.
https://shop.graupner.de/webuerp/servlet/AI?ARTN=9568
Vylosováno zde http://www.rcgroups.com/forums/attachme ... id=1744296
TomasC
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
A ty snad neprijedes, nemas jeste postaven "zavodni stroj"??
To by byla skoda, o prestavce by si nam mohl predvest elektroupoutance, myslim ze by to spoustu lidi zajimalo. Ja si aspon kreasne zavzpominal na svoje zacatky, kdyz jsme te videl tocit se s dratkama
Mimochodem, koukal jsem ze jste si v Nemecku nevedli vubec spatne -
http://www.rcgroups.com/forums/attachme ... id=1744294
Ti cerveni ve vysledkove listine nepostupuji ? Pokud jo, tak skoda toho Honzy.S.
To by byla skoda, o prestavce by si nam mohl predvest elektroupoutance, myslim ze by to spoustu lidi zajimalo. Ja si aspon kreasne zavzpominal na svoje zacatky, kdyz jsme te videl tocit se s dratkama
Mimochodem, koukal jsem ze jste si v Nemecku nevedli vubec spatne -
http://www.rcgroups.com/forums/attachme ... id=1744294
Ti cerveni ve vysledkove listine nepostupuji ? Pokud jo, tak skoda toho Honzy.S.
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Je to jak říkáš, žádný závodní stroj nemám. Nějak nestíhám stavět ani modely, které bych měl. A další kategorie
A jak už jsem psal, nechci stavět model na dvě serva, osobně to vidím tak, že ta doba je už pryč. Domnívám se, že takové pravidlo brání rozvoji modelů a brzdí konstruktéra v rozletu. Naproti tomu se mi opravdu líbí pravidlo na VLASTNÍ stavbu a DEPRON. To je ale osobní hledisko.
Cena pro první kolo soutěže samozřejmě platí, kdyby Vzduchoplavec nemohl (má to ke mě přes celou Prahu) tak to nějak dohodneme.
Účko je super zábava, vlastně větší než jsem si původně myslel. Někdy se domluvíme a rád ti stroj půjčím, řízení se nezapomíná. Loni s modelem letělo několk lidí.
Musím říci, že to v Německu bylo super. Z 12míst na bedně brali Češi 6.
To že Honza nepostoupil je dost smůla. Citelně to oslabí team na mistrovství německa a taky přijdem o řidiče
A jak už jsem psal, nechci stavět model na dvě serva, osobně to vidím tak, že ta doba je už pryč. Domnívám se, že takové pravidlo brání rozvoji modelů a brzdí konstruktéra v rozletu. Naproti tomu se mi opravdu líbí pravidlo na VLASTNÍ stavbu a DEPRON. To je ale osobní hledisko.
Cena pro první kolo soutěže samozřejmě platí, kdyby Vzduchoplavec nemohl (má to ke mě přes celou Prahu) tak to nějak dohodneme.
Účko je super zábava, vlastně větší než jsem si původně myslel. Někdy se domluvíme a rád ti stroj půjčím, řízení se nezapomíná. Loni s modelem letělo několk lidí.
Musím říci, že to v Německu bylo super. Z 12míst na bedně brali Češi 6.
To že Honza nepostoupil je dost smůla. Citelně to oslabí team na mistrovství německa a taky přijdem o řidiče
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
To s tim dalsim erem a dalsi kategorii docela chapu, me uz se to doma taky hromadi a to nemam zase takovy rozmach a nic vlasne ani nelitam opravdu soutezne....
S Uckem dik za nabidku, nekdy si to rad zkusim, doufam ze se to opravdu nezapomina
Vy se nechate vozit do takovyho mladase ??
S Uckem dik za nabidku, nekdy si to rad zkusim, doufam ze se to opravdu nezapomina
Vy se nechate vozit do takovyho mladase ??
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele: