Novinky na RCMANIA.cz v roce 2025
- jirkacbx
- Kontaktovat uživatele:
Re: Novinky na RCMANIA.cz v roce 2025
Verze Firefox 128 na Linux Mageia 9 .
Není potřeba nic mazat ,ani ukládat novou přihlašovací či jinou stránku do PC.
Stačí se nepřihlašovat nahoře vpravo na rcmania.cz ,ALE po srolování dole pro přihlášení.
Pak přihlášení drží trvale.Už 2 dny,než jsem na to přišel.
Stačí se nepřihlašovat nahoře vpravo na rcmania.cz ,ALE po srolování dole pro přihlášení.
Když dáš ten sloupeček doprava, tak by to vadit nemuselo. Na mobilu se napřed načte levý sloupec a pod ním teprve ten pravý. Když to poskládáš z bloků:TomasC píše: sob 04.01.2025 17:55 Jenže nevím, jak to udělat, abych nerozbil responzivitu webu (tedy solidní chování na různých rozlišeních a i na mobilu). A zhruba 35% přístupů je z mobilu. Pokud bude mít někdo nějaký nápad, tak budu rád.
https://github.com/blitze/phpBB-ext-sitemaker
Z jihočeského Písku pozdravuje
Ladislav Douša (ladous)
Ladislav Douša (ladous)
Ahoj, a nešlo by něco udělat s těmi obrázky? Nějaký prohlížeč...Je to opruz pořád klikat na obrázek, pak ho zavřít a otevřít další obrázek...Jen se ptám, nerozumím tomu...
historickemodely.cz
Historie modelářství
Historie modelářství
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
To je zajímavé. Ta přihlášení jsou opravdu trochu odlišná... Z hlediska interpretace HTML by ale měla fungovat shodně, protože na pořadí atributů by nemělo záležet. Osobně se mi líbí více ta druhá, ale je to jen o líbí.jirkacbx píše: úte 07.01.2025 16:14 Verze Firefox 128 na Linux Mageia 9 .
<form method="post" action="./ucp.php?mode=login>
<form action="./ucp.php?mode=login" method="post">
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak by se to chovat nemělo.Křesi píše: úte 07.01.2025 18:52 Ahoj, a nešlo by něco udělat s těmi obrázky? Nějaký prohlížeč...Je to opruz pořád klikat na obrázek, pak ho zavřít a otevřít další obrázek...Jen se ptám, nerozumím tomu...![]()
Po kliknutí na obrázek se do stejného okna otevře obrázek, tlačítkem zpět, jsem na příspěvku.
Nebo jen popisujeme stejné chování jinými slovy?
Stejné chování jinými slovy...Líbilo by se mi: otevřu obrázek a listuju jednoduše na další obrázek. Šipkou, myší...Aniž by to skočilo zpět do příspěvku,,,TomasC píše: úte 07.01.2025 22:51 Tak by se to chovat nemělo.
Po kliknutí na obrázek se do stejného okna otevře obrázek, tlačítkem zpět, jsem na příspěvku.
Nebo jen popisujeme stejné chování jinými slovy?
historickemodely.cz
Historie modelářství
Historie modelářství
To by se mi taky líbilo. Když je více obrázků, tak je to trochu otravné. Tam, zpět, tam, zpět, ..Křesi píše: úte 07.01.2025 23:11 Stejné chování jinými slovy...Líbilo by se mi: otevřu obrázek a listuju jednoduše na další obrázek. Šipkou, myší...Aniž by to skočilo zpět do příspěvku,,,
Nicméně když to nepůjde, smířím se s tím jako doposud
DJANGO - výrobce, ION, ASW 28, LF 109, ..., T14SG
www.vpmodel.cz
www.vpmodel.cz
Proč tak složitě?Papir píše: stř 08.01.2025 10:44 To by se mi taky líbilo. Když je více obrázků, tak je to trochu otravné. Tam, zpět, tam, zpět, ..
Nicméně když to nepůjde, smířím se s tím jako doposud![]()
Na odkazu kamkoliv (další stránka, obrázek, youtube...) kliknu kolečkem myši a odkaz se tím otevře v novém okně. Okna si projdu a už nepotřebná pozavírám.
Jasně, klik kolečkem používám taky, ale považovat to za zjednodušení u fotek fakt nejde. Prostě otevřeš fůru oken pokaždé s jednou fotkou a pak jednotlivě pozavírat.zdzd píše: stř 08.01.2025 12:59 Proč tak složitě?
Na odkazu kamkoliv (další stránka, obrázek, youtube...) kliknu kolečkem myši a odkaz se tím otevře v novém okně. Okna si projdu a už nepotřebná pozavírám.
Takže klik tam a klik zavřít
U fotek by se dalo předpokládat, že když otevřu fotku tak by bylo fajn v tomto okně prolistovat všechny fotky.
DJANGO - výrobce, ION, ASW 28, LF 109, ..., T14SG
www.vpmodel.cz
www.vpmodel.cz
- jirkacbx
- Kontaktovat uživatele:
Svýho času to stejně blblo na Tamiyaforum.cz .Hlavně u starý verze.TomasC píše: úte 07.01.2025 22:22 To je zajímavé. Ta přihlášení jsou opravdu trochu ....ale je to jen o líbí.
<form method="post" action="./ucp.php?mode=login>
<form action="./ucp.php?mode=login" method="post">
Ale co se kde opravovalo,to bohužel nevim.
-
warhawk
- Kontaktovat uživatele:
Test spojeni z Linuxu a opet FF. Mydlo vola rucnik. Na telefonu a dvou w11 pocitacich uz nejsem schopen ani odeslat prispevek. Jsem jen v retezci loginu.
Tome, poslal jsem ti i email.
Tome, poslal jsem ti i email.
-
warhawk
- Kontaktovat uživatele:
Doprdele uz i linux
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Pokusil jsem se udělat něco s účtem, snad to pomůže. A napsal ti mail.
Jestli je někdo další, kdo se nemůže odeslat příspěvek, tak napište na tomasc@rcmania.cz
Jestli je někdo další, kdo se nemůže odeslat příspěvek, tak napište na tomasc@rcmania.cz
-
warhawk
- Kontaktovat uživatele:
Zkouska spojeni
-
warhawk
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel ani po resetování účtu nedošlo ke zlepšení. Zkusil jsem změnit i heslo ( z mobilu) a problémy přetrvávají.