Nejlépe jednočlánkovým NiCd nebo NiMH žhavítkem, které se připojuje přímo na svíčku bez kabelu.
Tím zaručeně svíčku nezničíš ani když budeš žhavit za chodu i na maximálních otáčkách motoru.
Pokud chceš používat Power Box, který je napájen z nějakého 12V akumulátoru, který využíváš i pro startér nebo čerpadlo paliva, tak musí být koncipován jako regulátor napětí ne proudu! Na to bylo v Modeláři, ale i zde v diskusích několik dobrých návodů.
Nebo taky si můžeš ubastlit něco takového:
Já to používám s asi 0,5 m dlouhým kabelem s koncovkou na svíčku.
Články mám většinou zapojené paralelně, nebo sériově, ale přes tu křemíkovou diodu (na přímo ne!), která sráží cca 0,7V. Dva nikláky do série dávají cca 2,4-2,5V přes tu diodu pak jen 1,7-1,8V, něco se ztratí na kabelu a je to tak akorát. Žhavení většinou odpojuji až když se motor prohřeje, ale svíčky nijak netrpí.
Osobně já však v současnosti v použití Power boxu nevidím nějakou velkou výhodu.

Naopak, všude se pak motají kabely a hadičky, které se velmi rády dostávají do točící se vrtule.
Já jsem si ke svému startéru původně na kabel připojil/přivázal baterku 3s LiPol 5000 mAh, který se tím stal zcela nezávislý. Ta 5000 mAh LiPolka mi vydrží na jedno nabíjení celou sezonu (startuji většinou rukou a startér používám jen výjimečně (to když se motoru z nějakého důvodu nechce)Čerpadlo používám ruční na kličku a žhavítko buď to moje (tam ale krátký kabel je), nebo jako záložní to jednočlánkové na svíčku.