Cena za kus vyjde asi na 20,- kč.
Lepidlo na klasickou stavbu
Re: Lepidlo na klasickou stavbu
Takové láhvičky jsem nedávno viděl v nějaké e-shopu modelářské prodejny u nás, už si ale nepamatuji který.
Viděl jsem takové i v nějakém modelářském obchodu, asi PV model, Pecka nebo tak něco.
Podarilo sa mi najst tie, co som si objednaval ja :
https://www.aliexpress.com/item/4000154680365.html?spm=a2g0o.order_list.0.0.21ef1802eIvLPv
Cena skoro "zadarmo" , 10ks zhruba 3 eura aj s postovnym , maju aj vrchnacik na zatvaranie ihly.
https://www.aliexpress.com/item/4000154680365.html?spm=a2g0o.order_list.0.0.21ef1802eIvLPv
Cena skoro "zadarmo" , 10ks zhruba 3 eura aj s postovnym , maju aj vrchnacik na zatvaranie ihly.
Radiomaster TX16s / FrSky Horus X12s / Spektrum Dx8 G2 + pár lietadielok....
-
HONZIK 22
Miro, tyto jsem zkoušel loni. Na olejíčky dobré, na všechny různě netuhnoucí vodičky též . Na sekunďák,ale , jednorázovka. V té skoro kapilární trubičce ,i když do ní vložíš přiložený drátek lepidlo tuhne ,drátek pak nevyndáš a vytrhneš i s trubičkou .
Jedině po každém lepení trubičku dokonale zbavit lepidla nějakým prostřikem. Nicméně, na to nejsem dost ,,cílevědomý..
Jedině po každém lepení trubičku dokonale zbavit lepidla nějakým prostřikem. Nicméně, na to nejsem dost ,,cílevědomý..
Honzik , ano mas pravdu. Ale ja som to pisal ako odpoved Bildymu (kukni moj prispevok pred tym - z 2.2.) , pisal ze pouziva Titebond , ktory pouzivam aj ja , a na ten je to naozaj fajn 
Miro_V: A vy tedy prosím vás používáte Titebond ten červený?
HONZIK 22 píše:Miro, tyto jsem zkoušel loni. Na olejíčky dobré, na všechny různě netuhnoucí vodičky též . Na sekunďák,ale , jednorázovka. V té skoro kapilární trubičce ,i když do ní vložíš přiložený drátek lepidlo tuhne ,drátek pak nevyndáš a vytrhneš i s trubičkou .
Prostřik není potřeba.Stačí tu kovovou trubičku nahřat zapalovačem.Špunt vyhoří a lepí se dál.
varok píše:Miro_V: A vy tedy prosím vás používáte Titebond ten červený?
Nie, momentalne pouzivam Titebond Original Wood Glue (interior)
Aha, já uvažuji že zkusím ten červený.
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
Já mám odzkoušený Titebond III a dost dobrý, při broušení nedělá spoj žvejkačku jako jiný disperze. Za chvíli s tím budu lepit v horký vodě rozpařenou náběžku tvaru S z 3 mm balzy na deltu. Jsou to 3 vrstvy, kdyby se to žvejkalo tak to po vyschnutí nevybrousím do rádiusu profilu.
-
HONZIK 22
Ja ho pouzivam taky. Je skvele brousitelny. Nicmene pres zadnou kapilarni trubicku ho neprotlacim. Takze klasika, udelat vlnovku a rozetrit. Ci kapku,, jak svina,, a otrit. Zbytek se obrousi na rozdil od gumoidnich variant tohoto lepidla.
Myslim ze vsetky Titebondy su brusitelne , teda uplne vsetky vyskusane nemam ale tie co som skusal boli vsetky , rozdiely boli hlavne v rychlosti tuhnutia a myslim ze niektore boli urcene (po zaschnuti) aj do vlhkeho prostredia ci do exterieru.
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
Miro_V píše:myslim ze niektore boli urcene (po zaschnuti) aj do vlhkeho prostredia ci do exterieru.
Jo, to je právě ta římská trojka.
Dobrý den, jak jsem se zde ptal, zkusil jsem koupit to lepidlo Titebond. Zatím jsem zkusil jen to červené. Objednal jsem z internetu, jelikož u nás nikde nemají. Chtěl bych se prosím zeptat, co přesně znamená to alifatické lepidlo? Jako že po zaschnutí napěňuje podobně jako třeba Purex?