TomasC píše: Zase chápu, že pokud někdo přijde na stánek a zeptá se "copak máte ve slevě" (to jsem opravdu slyšel), tak to otráví.
Dovolím si svoji historku ze služby na stánku (byť z loňska):
přišel starší pán, podle plných tašek a upřeného pohledu evidentně "sběrač" všeho reklamního a hlavně zadarmo! Moji bílou kšiltovku s logem jsem položil na stůl, jako dekoraci (nepotřeboval jsem ji, na fotce za mým Piratem 1949) a ejhle - už vidím pána jak si ji bere. Říkám mu - pane, ta čepice je moje, a je to součást expozice... Zklamaně si vzal alespoň letáček "Kdo jsme" a vizitku, tu ale prohlídl a hodil ji po mě se slovy: "Ani samolepka to není, máte hroznej stánek!"
Chvíli jsem ho rozdejchával, nevěřil a pak se už tomu jen smál... jako teď (dle hesla: zážitek nemusí být příjemný, hlavně že je silný

)
BTW - jen jsem koukal na wikipedii na význam slova "veletrh", jestli je akce MH správně pojmenovaná. A řekl bych že splňuje merito věci...
Prostě respektujme, že (už) to není prodejní akce s výhodnými cenami a globální trend tomu chce (a modeláři si za to trochu sami můžou), že se nakupuje jindy a jinde, každý kde chce a jakou kvalitu chce.
Takže se za tu svoji jen 10tikorunovou útratu nezlobím, beru ji jako bonus (byť bych toho na modelářském veletrhu fakt viděl víc) - a pokud budou elementové nakloněni, příští rok se těším zase!
A podařilo by-li se nějaké setkání (mimo příjemná setkání s obvyklými modleáři) s lidmi, které znám třeba jen z diskusí - byl by to příjemný bonus VELETRHU

PS: ty placky - to byl asi tímto směrem dobrej nápad. A škoda Tome že jsme nestihli probrat nějakou propagaci MK RCMANIA.CZ (oba jsme tu neděli měli asi rodinky v patách).
Jo a když už jsme u těch sběračů - taky jsem si popotáhl ze stolu jednu samolepku KLeM ČR, se přiznávám

EXminimaketář & El & CO2 maniac dezertující ke kořenům - KHMM.cz; Hitec FLASHman 4 až 8, HTS