Kamera Xiaomi Yi
- Blacksite
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kamera Xiaomi Yi
Ja mam tohle
http://www.aliexpress.com/snapshot/6516658417.html?orderId=66020514302885
jeste jsem to nezkousel, ale chystam se na to....mam to i popsany, dle meho to bude stejne, nemuze byt jiny pin jiny drat nez je usb ne?
http://www.aliexpress.com/snapshot/6516658417.html?orderId=66020514302885
jeste jsem to nezkousel, ale chystam se na to....mam to i popsany, dle meho to bude stejne, nemuze byt jiny pin jiny drat nez je usb ne?
Taranis X9D+
Díky! Opravdu to vypadá stejně jak na té SJ4000. Zkusím to udělat tak a uvidím, jestli uvidím
Předpokládám správně, že těch 5V tam být pro AV přivedeno nemusí?
Nemusi, staci len GND a AV out
Tak děkuji, budu se do toho moct pustit 
Máte někdo přivedené i napájení? Nebo nestavá se vám že při zapojení baterky coptery se kamera kousne(freeze)? Co jsem zatím vybádal tak je to asi možná verzí fw1.12. Udelal jsem dowgrade na 1.0.asi 12 a zatím jsem to nezkoušel jestli se to bude kousat. Pak pomuže jen vyndání baterie
Open9x, Ultimate lrs, I like open system :-) on copters.
Vie niekto poradit ako vypnut nahravanie THM suborov? Neviem k comu su dobre, ale dost mi to tam prekaza.
tá moja nahráva len mp4 súbory a nepamätám si, že by som niečo menil v nastaveniach.
firmvér 1.2.0.
firmvér 1.2.0.
No zistil som, ze su to subory, ktore sa lahsie prehravaju cez wifi do tabletu alebo mobilu. Taky rychly nahlad. Teraz mam 1.2.6, ale kamera ich vytvarala aj v 1.2.0
čiže tie MHT sa vytvárajú vtedy, keď prehrávaš videá z kamery cez wifi na tablete, tak?
Ano, su ovela mensie v nizsom rozliseni aby to stihalo.
No nie ze sa vytvaraju ked ich chces prehrat, ale kamera ich vytvori automaticky po nahrati zaznamu.
No nie ze sa vytvaraju ked ich chces prehrat, ale kamera ich vytvori automaticky po nahrati zaznamu.
Kdyz se seradis v pc soubory podle typu, tak se to da lehce smazat, nebo si toho nevsimat. Neni to super reseni, ale je to rychle reseni 
Mne ide hlavne o to, ze to zbytocne zabera miesto na karte. Kazdy MB sa pocita a navyse neviem, ako to zbytocne zatazuje kameru ako taku co by mohlo mat za nasledok aj zvysenu spotrebu. 20min video 1080p@30fps a mam pol baterky v cudu.
- Blacksite
- Kontaktovat uživatele:
Nevim jak ty, ale u me jsou to par KB soubory a resit 20,30MB ...kup si 64gb kartu a neres kraviny, mel jsem SJ1000 a taky to delala...jinak 45min 1080p/60/50fps
Taranis X9D+
K čemu má sportovní kamera HDMI výstup, když nelze přehrát video přes kabel třeba na TV??? To mě docela překvapilo, že je to jen na live náhled toho, co kamera zrovna zabírá...
Nebo se pletu? Zatím jsem teda jinou možnost nenašel
Jinak pro ty kteří uvažují o koupi: mám jí z CZ shopu se zárukou, ale stejně si jí přeostřím! Obraz se mi zdá mírně rozostřený (o proti ukázkám na netu) jinak spokojenost za ty peníze
Jinak pro ty kteří uvažují o koupi: mám jí z CZ shopu se zárukou, ale stejně si jí přeostřím! Obraz se mi zdá mírně rozostřený (o proti ukázkám na netu) jinak spokojenost za ty peníze