Podvod nebo nevychovanost.

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
macil

Re: Podvod nebo nevychovanost.

#61 Příspěvek od macil »

Aby sa nenadávalo len na tie naše pošty. V auguste som objednával nejaké veci z DX. :-)

2014-12-08 14:56
The item has been delivered successfully

2014-12-05 07:42
The item has been processed in the country of destination

2014-12-04 23:50
The item has arrived in the country of destination

2014-12-02 18:28
The item is on transport to the country of destination

2014-12-02 13:52
The item is at the PostNL sorting center

2014-08-22 00:58
The item is on transport to the country of destination

2014-08-21 03:21
The item is at the PostNL sorting center

2014-08-18 07:09
The item is pre-adviced
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od František Koudelka »

Tak prodavajici mi psal ze dnes odeslano, mel by to byt balik na postu, aspon tak sem mu to psal, kvuli vyzvednuti, mati byva v praci a asi by ji nezastihli, jenze to sem nevedel ze to posle az skoro za tri tydny, ted je samozrejme doma, navic netusim zda bude mit posta mezi svatky u nas vubec otevreno, tak snad to tam dojde a neposkodi se to :)
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od František Koudelka »

Tak balik fakt prisel, zasilka v poradku, takze za me uzavreno :)
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den
arda1
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od arda1 »

Mě dnes měnič taky dorazil - takže taky uzavřeno (teď jen doufat že bude funkční ale to je jiná kapitola...) - Radek
ICQ 638556901
carlos11

#65 Příspěvek od carlos11 »

Jako zakladatel tohoto vlákna bych ho také mohl ukončit konstatováním, že účel byl splněn a věci dopadly tak, jak měly. Možná jsem použil drsnější metodu, než bývá zvykem, ale člověk se učí celý život, tak to může někdo použít, jako cennou zkušenost ať už z názorového spektra jedné či druhé strany. Jen pro ucelení obrazu celé této události mohu uvést, že i když se mi podařilo vyprovokovat příjemce k vyzvednutí zásilky, tak se mi nepodařilo přesvědčit Českou poštu k tomu, aby mi bezodkladně vyplatila dobírkovou částku. Tato částka mi byla vyplacena až za dva měsíce, po dvou reklamacích. Dodnes mi nikdo nesdělil, kde se tyto peníze zatoulaly. :roll: Nejsem si jistý, že někdy v budoucnu tuto službu ještě použiji.
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od JirkaA »

carlos11 píše:Jako zakladatel tohoto vlákna bych ho také mohl ukončit konstatováním, že účel byl splněn a věci dopadly tak, jak měly. Možná jsem použil drsnější metodu, než bývá zvykem, ale člověk se učí celý život, tak to může někdo použít, jako cennou zkušenost ať už z názorového spektra jedné či druhé strany. Jen pro ucelení obrazu celé této události mohu uvést, že i když se mi podařilo vyprovokovat příjemce k vyzvednutí zásilky, tak se mi nepodařilo přesvědčit Českou poštu k tomu, aby mi bezodkladně vyplatila dobírkovou částku. Tato částka mi byla vyplacena až za dva měsíce, po dvou reklamacích. Dodnes mi nikdo nesdělil, kde se tyto peníze zatoulaly. :roll: Nejsem si jistý, že někdy v budoucnu tuto službu ještě použiji.

K úplnému uzavření tématu by se ještě slušelo, aby ses veřejně omluvil Tomanovi, že jsi ho nazval podvodníkem, jinak zůstaneš za hulváta..
OK2WY
mhabr

#67 Příspěvek od mhabr »

carlos11 píše:... podařilo vyprovokovat příjemce k vyzvednutí zásilky ...

Pane, toto Vaše vyjádření hovoří za vse.
AR1
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od AR1 »

Jak se to veme. Stalo se mi 2x, že jsem zaplatil poštovné na dobírku (80-120kč) a dotyčný si to pak nevzal. Víc než ta stovka mě u každýho balíčku vytočilo jít 2x na poštu. Mě tady nevyzvednutí zásilky docela prudí.
Jednou jsem si také jednou koupi rozmyslel, ale omluvil jsem se a zasilateli zaslal 200,- za poštu a námahu. Rád sice nebyl ale ve výsledku mi poděkoval za slušnost a jsme oba v klidu.
http://ar1.rajce.idnes.cz/
JosefSvejk

#69 Příspěvek od JosefSvejk »

Tady ovšem nedošlo k nevyzvednutí dobírky. To jen pro upřesnění.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
gardenroute

#70 Příspěvek od gardenroute »

carlos11 píše:...Tato částka mi byla vyplacena až za dva měsíce, po dvou reklamacích. Dodnes mi nikdo nesdělil, kde se tyto peníze zatoulaly...
Chyba byla tedy na poště ?
Někde v tom vlákně jsem četl, že si to adresát nějak dlouho nevyzvedával... :?
Pokud tomu tak je, tak byla přeci porušena dohoda mezi prodávajícím a kupujícím, což se v této zemi stále nějak nebere za důležité :( . Za co by se měl prodávající omlouvat, v případě, že to kupující přes předchozí "dohodu - kupní smlouvu" nepřevzal bez udání důvodu a náležité následné komunikace s prodávajícím?
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
JosefSvejk

#71 Příspěvek od JosefSvejk »

Nevyzvedával si zásilku 2 dny uloženou na poště a proto byl nazván podvodníkem nebo nevychovancem a vzniklo toto vlákno.
gardenroute

#72 Příspěvek od gardenroute »

No to je tedy blbost, když to bylo prodleni 2 dny... Takze na vine posta ?
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
JosefSvejk

#73 Příspěvek od JosefSvejk »

To byla jen následná chyba pošty, jak jsem to pochopil. Zásilka byla řádně vyzvednuta, dobírková částka zaplacena, ale pošta ji vyplatila odesílateli až za necelé dva měsíce a to až po reklamaci. To nemá ale nic společného s původním problémem.
zdzd

#74 Příspěvek od zdzd »

gardenroute píše:No to je tedy blbost, když to bylo prodleni 2 dny... Takze na vine posta ?

Pokud jde o toto vlákno, je na vině jeho zakladatel. Nicméně aspoň v nadpisu použil správné slovo. Nevychovanost. Přesně na něj sedí.

Balíček uložen na dodací poště, do 15. 12. 2014. A on tu začne 3. 12. někoho rozmazávat za to, že si balíček nevyzvednul. Jak jinak to nazvat?
frontier
Kontaktovat uživatele:

#75 Příspěvek od frontier »

nejhorší na nevyzvednutí dobírky jsou ženský, ty to neřeší...pošleš jim zásilku na dobírku a druhý den jí to Máňa v práci rozmluví nebo najde na internetu něco jiného o pět korun levnějšího a zásilku si už nevyzvedne, nechá jí hnít měsíc na poště, to se mi stalo několikrát :roll:
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“