DX6i

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
Mad_Box
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od Mad_Box »

Pomalé blikání přijímače znamená u nových verzí že došlo k tzv. rychlému připojení po pádu nápětí.

Prostě přijímač si ještě několik sekund po vypnutí s jakým vysílačem byl spárován a po zapnutí je toto nastavení obnoveno, takže pokud např. dojde k špičkovému poklesu napětí při záběru serv tak to skoro nepoznáte. U starých verzí by to znamenalo několika sekundovou díru v řízení a párování.
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
Munda

#62 Příspěvek od Munda »

Tak jsem se rozhodl pro DX6i, ale pořád váhám z důvodu dosahu, nejsou problémy? V jaké výšce jste už byli a dosah byl v pořádku? A zkoušl někdo i lodě? Jezdím s plachetnicí i 400 - 500 m od sebe, nebudou problémy? Dík za odpovědi...
george1

#63 Příspěvek od george1 »

Dneska jsem se pokoušel propojit přijímač s vysílačem.Podle návodu by měly diody prijímače po připojení konektoru od regulátoru začít blikat,ale u mě vždy když konektor připojím blikne ledka jen jednou a pak už nereaguje.
nemohl by mi někdo poradit kde asi může být chyba?
Hora
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od Hora »

george1 píše:Dneska jsem se pokoušel propojit přijímač s vysílačem.Podle návodu by měly diody prijímače po připojení konektoru od regulátoru začít blikat,ale u mě vždy když konektor připojím blikne ledka jen jednou a pak už nereaguje.

Napiš přesný postup jak jsi to dělal, mně se zatím všechny 3 přijímače (AR6200, 2x AR6100e) spárovali napoprvé a na "1" :D
Toro 300 (TELINK), Mustang P51-D (ŠAD model), Blade MCX, MiniQuadcopter (3D tisk) s KK2.1
lubak
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od lubak »

george1 píše:Dneska jsem se pokoušel propojit přijímač s vysílačem.Podle návodu by měly diody prijímače po připojení konektoru od regulátoru začít blikat,ale u mě vždy když konektor připojím blikne ledka jen jednou a pak už nereaguje.

DX6i a AR6200 ?
Bind plug do Bind konektoru, prijimacovky do lubovolneho konektoru.
Ak pripajas regulator, skontroluj jeho nastavenie, ci ti ho nevypina pre slabe baterky alebo zle zvoleny typ AKU (skus zmerat ake napatie ti dava regulator).
A este ma napada, ci zapajas baterky na regulator az po pripojeni regulatoru do prijimaca.
george1

#66 Příspěvek od george1 »

ano mám AR6200. překontroloval jsem regulátor programovací kartou,vše bylo v pořádku.Pro jistotu jsem použil jinou baterku a výsledek byl opět stejný: připoj. jsem konektor BEC k přijímači,lipolku připojím k regulátoru a opět diodky jednou bliknou a dál ani ťuk. Když pak zkouším trošku viklat konektorem tak občas dioda blikne a dál nic...,tak fakt nevím:(
Hora
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od Hora »

Tak to vem od podlahy :)
1/ do BATT/Bind dej Bindovací propojku, ostatní nech jak máš mít v letadle (hlavně ale když nic jiného musíš zapojit regulátor do THRO) k regulátoru připoj baterku

2/plynový pedál stáhni do nuly

3/přepínač žák učitel přepni do polohy zapnuto (a drž jej tak) pak zapni vysílačku
vydrž než se obě diody rozsvítí (trvá několik sekund ne blikat svítit) samo že přepínač žák učitel už nedrž

4/vytáhni bindovací propojku

5/teď už můžeš přijímač vypnout
Toro 300 (TELINK), Mustang P51-D (ŠAD model), Blade MCX, MiniQuadcopter (3D tisk) s KK2.1
george1

#68 Příspěvek od george1 »

Díky moc za pomoc :wink: ,už jsem z toho začínal být zoufalej,chyba byla v tom že jsem regulátor zapojoval do batt/bind... :?
Snad na svojí omluvu musím říct že jsem naprostý začátečník a navíc v návodu není o zapojení přes regulátor ani zmínka.
Jano
Kontaktovat uživatele:

#69 Příspěvek od Jano »

v mojom ale je: parovaci konektor do BIND a do ľubovoľnej pozicie napajanie
Hlavne že sa ti to už spárilo :D
Hora
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od Hora »

Tak mám další dotazy na zkušené uživatele: :)
1/ Jak či možná zda vůbec lze nastavit křivku plynu (nebo aspoň horní mez) regulátor co mám od TowerPro je dost šílený 8O

2/ a pro majitele TORO nedaří se mi zvětšit výchylky u mixu (po přechodu z Hitec Flash 4 se mi zda být méně obratné) změna je jen pod 100% nad se mi nic nedaří nastavit.

Trošku humpolácky napsané, ale snad to pochopíte. :wink:
Pucmeloud
Kontaktovat uživatele:

#71 Příspěvek od Pucmeloud »

Pánové, se kterými vysílači jiných firem lze použít u DX6-ky propojení žák-učitel? Ale jen to, co je opravdu odzkoušené ! Děkuji. :D
Hora
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od Hora »

Tak mám další dotaz na majitele DX6i, kdo máte originál nabíjecí adaptér mohli by jste pro ostatní změřit rozměry konektoru. Díky
davehaja
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od davehaja »

Prosím prosím nějakého dobráka co má CZ návod na Dx6i v el.podobě a pošle mě ho na dave111@seznam.cz Děkuji děkuji
davehaja
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od davehaja »

Zdarec,snažím se nějak nainstalovat přijímač AR6200 do SELECTA IV a mám celkem problém kam dát ten malej externi.Co ho přilepit z boku na servo :oops: ?Bude to dělat neplechu?
Munda

6200

#75 Příspěvek od Munda »

Tak jednoznačně NEBUDE... Dej ho tak aby anténa byla otočena o 90 st. poroti anténě hlavního přijímače, jen aspoň o 5 cm od něj a neřeš to,
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“