DX6i
-
Mad_Box
- Kontaktovat uživatele:
Pomalé blikání přijímače znamená u nových verzí že došlo k tzv. rychlému připojení po pádu nápětí.
Prostě přijímač si ještě několik sekund po vypnutí s jakým vysílačem byl spárován a po zapnutí je toto nastavení obnoveno, takže pokud např. dojde k špičkovému poklesu napětí při záběru serv tak to skoro nepoznáte. U starých verzí by to znamenalo několika sekundovou díru v řízení a párování.
Prostě přijímač si ještě několik sekund po vypnutí s jakým vysílačem byl spárován a po zapnutí je toto nastavení obnoveno, takže pokud např. dojde k špičkovému poklesu napětí při záběru serv tak to skoro nepoznáte. U starých verzí by to znamenalo několika sekundovou díru v řízení a párování.
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
george1 píše:Dneska jsem se pokoušel propojit přijímač s vysílačem.Podle návodu by měly diody prijímače po připojení konektoru od regulátoru začít blikat,ale u mě vždy když konektor připojím blikne ledka jen jednou a pak už nereaguje.
nemohl by mi někdo poradit kde asi může být chyba?
Napiš přesný postup jak jsi to dělal, mně se zatím všechny 3 přijímače (AR6200, 2x AR6100e) spárovali napoprvé a na "1"
Toro 300 (TELINK), Mustang P51-D (ŠAD model), Blade MCX, MiniQuadcopter (3D tisk) s KK2.1
-
lubak
- Kontaktovat uživatele:
george1 píše:Dneska jsem se pokoušel propojit přijímač s vysílačem.Podle návodu by měly diody prijímače po připojení konektoru od regulátoru začít blikat,ale u mě vždy když konektor připojím blikne ledka jen jednou a pak už nereaguje.
nemohl by mi někdo poradit kde asi může být chyba?
DX6i a AR6200 ?
Bind plug do Bind konektoru, prijimacovky do lubovolneho konektoru.
Ak pripajas regulator, skontroluj jeho nastavenie, ci ti ho nevypina pre slabe baterky alebo zle zvoleny typ AKU (skus zmerat ake napatie ti dava regulator).
A este ma napada, ci zapajas baterky na regulator az po pripojeni regulatoru do prijimaca.
ano mám AR6200. překontroloval jsem regulátor programovací kartou,vše bylo v pořádku.Pro jistotu jsem použil jinou baterku a výsledek byl opět stejný: připoj. jsem konektor BEC k přijímači,lipolku připojím k regulátoru a opět diodky jednou bliknou a dál ani ťuk. Když pak zkouším trošku viklat konektorem tak občas dioda blikne a dál nic...,tak fakt nevím:(
Tak to vem od podlahy
1/ do BATT/Bind dej Bindovací propojku, ostatní nech jak máš mít v letadle (hlavně ale když nic jiného musíš zapojit regulátor do THRO) k regulátoru připoj baterku
2/plynový pedál stáhni do nuly
3/přepínač žák učitel přepni do polohy zapnuto (a drž jej tak) pak zapni vysílačku
vydrž než se obě diody rozsvítí (trvá několik sekund ne blikat svítit) samo že přepínač žák učitel už nedrž
4/vytáhni bindovací propojku
5/teď už můžeš přijímač vypnout
1/ do BATT/Bind dej Bindovací propojku, ostatní nech jak máš mít v letadle (hlavně ale když nic jiného musíš zapojit regulátor do THRO) k regulátoru připoj baterku
2/plynový pedál stáhni do nuly
3/přepínač žák učitel přepni do polohy zapnuto (a drž jej tak) pak zapni vysílačku
vydrž než se obě diody rozsvítí (trvá několik sekund ne blikat svítit) samo že přepínač žák učitel už nedrž
4/vytáhni bindovací propojku
5/teď už můžeš přijímač vypnout
Toro 300 (TELINK), Mustang P51-D (ŠAD model), Blade MCX, MiniQuadcopter (3D tisk) s KK2.1
Tak mám další dotazy na zkušené uživatele:
1/ Jak či možná zda vůbec lze nastavit křivku plynu (nebo aspoň horní mez) regulátor co mám od TowerPro je dost šílený
2/ a pro majitele TORO nedaří se mi zvětšit výchylky u mixu (po přechodu z Hitec Flash 4 se mi zda být méně obratné) změna je jen pod 100% nad se mi nic nedaří nastavit.
Trošku humpolácky napsané, ale snad to pochopíte.
1/ Jak či možná zda vůbec lze nastavit křivku plynu (nebo aspoň horní mez) regulátor co mám od TowerPro je dost šílený
2/ a pro majitele TORO nedaří se mi zvětšit výchylky u mixu (po přechodu z Hitec Flash 4 se mi zda být méně obratné) změna je jen pod 100% nad se mi nic nedaří nastavit.
Trošku humpolácky napsané, ale snad to pochopíte.
- davehaja
- Kontaktovat uživatele:
Prosím prosím nějakého dobráka co má CZ návod na Dx6i v el.podobě a pošle mě ho na dave111@seznam.cz Děkuji děkuji