Výběr modelářského nabíječe
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Chce to 12V zdroj, upravenej z PC obcas nabizi nekdo na bazaru za 300,- (za vic je to zlodejina), kdyz je to slusne udelany, tak to uzivi vpohode dve nabijecky co tlacej 3A do 10xNiMh (vyzkouseno, mam doma).... nebo podobny profi zdroj se da obcas sehnat za 500-800,-. Pak bude vyber precejen jednodussi....
Jaká je nejlepší nabíječka do 3000,-Kč?
Zdravím,
mám zatím X-peak 3+, ale chtěl bych nabíječku která umí i A123 a tak se ptám kdo má nějaké zkušenosti s nějakou nabíječkou i pro tyto baterky do 3000,-Kč, X-peak budu prodávat.
Požaduji napájení 12V (bral bych kdyby něco vzalo i 19V
) pro zdroj z notebbooku) a nabíjení a vybíjení všech dostupných článků Nixx, Lixx, A123.
Celkem se mi líbí Orbit PC Pocketlader jen mi vadí nabíjení do 4A oproti 5A a absence cyklování (X-peaku) a také vysoká cena SIO kabelu, další je Shark 20.
mám zatím X-peak 3+, ale chtěl bych nabíječku která umí i A123 a tak se ptám kdo má nějaké zkušenosti s nějakou nabíječkou i pro tyto baterky do 3000,-Kč, X-peak budu prodávat.
Požaduji napájení 12V (bral bych kdyby něco vzalo i 19V
Celkem se mi líbí Orbit PC Pocketlader jen mi vadí nabíjení do 4A oproti 5A a absence cyklování (X-peaku) a také vysoká cena SIO kabelu, další je Shark 20.
Toro 300 (TELINK), Mustang P51-D (ŠAD model), Blade MCX, MiniQuadcopter (3D tisk) s KK2.1
- LV
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaká je nejlepší nabíječka do 3000,-Kč?
Hora píše:Zdravím,
Požaduji napájení 12V (bral bych kdyby něco vzalo i 19V) pro zdroj z notebbooku) a nabíjení a vybíjení všech dostupných článků Nixx, Lixx, A123.
Jukni
http://www.s-v-d.sk/modely/A123x.htm
cubik píše:kup si chameleona isl 6 330d umí všechno a je za hodně slušný peníze v týto kategorii.Mám jí a sem s ní na 100% spokojenej
Jen je asi o 1/4 draží než jsem psal
Toro 300 (TELINK), Mustang P51-D (ŠAD model), Blade MCX, MiniQuadcopter (3D tisk) s KK2.1
- jakub_czakovice
- Kontaktovat uživatele:
Ten rozdíl mezi orbitem a Schulze 6-330 je velmi inteligentně investovanej rozdíl
Neboť za 730 Kč
2x takovej nabíjecí výkon (6xLixx cca 14 Nixx při 5,5A)
2x výstup (2ka ideální na rovnání jednoho Lixx článku přes balanční k při 330mAh)
Možnost získat pc Interface za 50,- Kč a trochu cínu. Pravda je lepší to dělat až po záruce.
Jako nejpodstatnější však vidím ten nabíjecí výkon ten se evidentně vyplatí obvzlášť při provozu A123.
Neboť za 730 Kč
2x takovej nabíjecí výkon (6xLixx cca 14 Nixx při 5,5A)
2x výstup (2ka ideální na rovnání jednoho Lixx článku přes balanční k při 330mAh)
Možnost získat pc Interface za 50,- Kč a trochu cínu. Pravda je lepší to dělat až po záruce.
Jako nejpodstatnější však vidím ten nabíjecí výkon ten se evidentně vyplatí obvzlášť při provozu A123.
když jsem hrával minigolf měli jsme heslo: "tak ať to padá"