Takže výsledek z dvou 5-minutových letů (5 minut motorového času na manuální režim). Video nemám, byl jsem sám a netroufl jsem si jedním okem letět a jedním točit.
Na 4S visí na 40% plynu při AUW=2120g, po 5 minutách dobíjím 1300mAh. Po přistání motory i regly naprosto studené (teplota okolního vzduchu 22°C). Stroj reaguje velmi způsobně, výchozí zisky Nazy prakticky není třeba nijak vylepšovat, možná by to chtělo jenom malinko přiostřit zisk v atti, aby to šlo důrazněji za kniplem. Basic zisky jsou pro mě vyhovující.
Na 3S visí na 50% plynu při AUW=2160g, po 5 minutách dobíjím 1670mAh. Po přistání opět vše studené. Stroj má o něco gumovější reakce, kdybych chtěl zůstat u létání na 3S, asi by to chtělo zvýšit basic gain v obou osách tak o 10%.
V obou konfiguracích je poznat jistá setrvačnost pohonu, motory jdou sice za plynem ochotně (na 4S o něco ochotněji), nicméně i tak je tam zpoždění zejména při provádění prudkých vertikálních pohybů. Je to o poznání něco jiného než lehký (kilový) quad. Takový malý vzdušný kamion.

Ale na video to bude super, všechny obraty jsou takové plynulé a rozvážné.
Je to o poznání hlučnější než malý quad, ale čekal jsem větší kravál. Nicméně zblízka to docela budí respekt.
Na 4S to z těch čísel vypadá, že to malinko víc žere, ale je třeba brát v úvahu, že jsem ten první let na 4S s tím trošku víc cvičil. Ten druhý let byl o poznání méně divoký, v podstatě jsem jenom zavisel a čekal na timer. Každopádně v obou případech je pohon dobře o čtvrtinu efektivnější, než když jsem cca stejnou hmotnost (F550 s kamerou) honil na 920KV motory s vrtulema 9.4x4.3.
Teď zbývá udělat pozáletovou kontrolu, ale celkově jsem velmi spokojen. Uvidíme, jak na tom budou motory po několika provozních hodinách.