Heli HK-450 z HC II.
No tak tedy nevím jaké máte nároky na kvalitu, ale potřeboval jsem jen novou trubku a hlavní kolo na trex450 a pár dalších věcí tak jsem si nechal taky poslat HK450 ubah full alloy že to omrknu a vezmu z toho těch pár drobností.
No po rozbalení bych nenašel odvahu to složit, použil jsem z toho díly co jsem plánoval a zbytek odložil do šuplete. Chtěl jsem třeba i osičku zadní vrtulky a ten domek je v podstatě nerozebiratelný, všechny šouby zalepený a při pokusu o povolení se to šroubko blato u všech jen protočilo, no hrůza a děs.
Ty bočnice vycvaknutý z plechu a stabilizátory taky, příšernost. Nikdy více nic podobnýho nechci do ruky. Za ty prachy je to fakt dobrý jen na vykuchání dílů nevelké důležitosti.
Až dostanu odvahu nebo dám velkou ránu tak zkusím dát celou tu smontovanou čínskou hlavu na Trex450 a budu se modlit.
No po rozbalení bych nenašel odvahu to složit, použil jsem z toho díly co jsem plánoval a zbytek odložil do šuplete. Chtěl jsem třeba i osičku zadní vrtulky a ten domek je v podstatě nerozebiratelný, všechny šouby zalepený a při pokusu o povolení se to šroubko blato u všech jen protočilo, no hrůza a děs.
Ty bočnice vycvaknutý z plechu a stabilizátory taky, příšernost. Nikdy více nic podobnýho nechci do ruky. Za ty prachy je to fakt dobrý jen na vykuchání dílů nevelké důležitosti.
Až dostanu odvahu nebo dám velkou ránu tak zkusím dát celou tu smontovanou čínskou hlavu na Trex450 a budu se modlit.
- Kenny McCormick
Patas
ten problem so skrutkami je vseobecne znamy.
A celkove za ty prachy to aj lieta, urcite to kvalitou nebude t-rex, inak by align uz nik nekupoval v tej velkosti, keby to bolo rovnake, ale pre zaciatocnikov to prave pre tu cenu staci. Takze aj ta hlava to vydrzi, len ju poriadne skontroluj, vole, a tak podobne. Skrutky v gripoch vymen preventivne, tie co idu do priecnej osky, ked strhnes hlavicku, bude velky problem.
Lesar - vibracie mozu pochadzat od vela veci. Musis zacat od piky. Daj dole vsetky listy, padla a skus roztocit.Skontroluj napnutie remienku este. potom pridaj padla, roztoc, zadne listy, roztoc a hlavne listy, roztoc... Tipujem ze skor ti to vibrovat nebude, ale ked hej, tak to moze byt motor, hlavny ozubeny nahon, nahon remienka v domceku...
ten problem so skrutkami je vseobecne znamy.
A celkove za ty prachy to aj lieta, urcite to kvalitou nebude t-rex, inak by align uz nik nekupoval v tej velkosti, keby to bolo rovnake, ale pre zaciatocnikov to prave pre tu cenu staci. Takze aj ta hlava to vydrzi, len ju poriadne skontroluj, vole, a tak podobne. Skrutky v gripoch vymen preventivne, tie co idu do priecnej osky, ked strhnes hlavicku, bude velky problem.
Lesar - vibracie mozu pochadzat od vela veci. Musis zacat od piky. Daj dole vsetky listy, padla a skus roztocit.Skontroluj napnutie remienku este. potom pridaj padla, roztoc, zadne listy, roztoc a hlavne listy, roztoc... Tipujem ze skor ti to vibrovat nebude, ale ked hej, tak to moze byt motor, hlavny ozubeny nahon, nahon remienka v domceku...
- Kenny McCormick
- Kenny McCormick
Mne to sice nerobilo, len si niesom celkom isty, co presne.
Cela oska nahonu ti vylieza az niekde hore? To by mohla aj vypadnut zo spodneho loziska a strati kontakt z hlavnym ozubenym kolom a to bude kolotoc. V tom pripade by to bolo zle zmontovane, alebo teda predmontovane. Horne lozisko na oske nahonu remienka to drzi dole, alebo teda v domceku. Mne ta oska chodi hore-dole odhadom len tak 0,5mm
A ten prasok pravdepodobne pochadza z remienka, tak ho skontroluj, ci ma vsetky zuby dostatocne a preventivne jeden dokup.
Cela oska nahonu ti vylieza az niekde hore? To by mohla aj vypadnut zo spodneho loziska a strati kontakt z hlavnym ozubenym kolom a to bude kolotoc. V tom pripade by to bolo zle zmontovane, alebo teda predmontovane. Horne lozisko na oske nahonu remienka to drzi dole, alebo teda v domceku. Mne ta oska chodi hore-dole odhadom len tak 0,5mm
A ten prasok pravdepodobne pochadza z remienka, tak ho skontroluj, ci ma vsetky zuby dostatocne a preventivne jeden dokup.
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
- HynX
- Kontaktovat uživatele:
a co toto smykatko: Flyboy Metal Tail Rotor Control Set Upgrade Trex 450?Kenny McCormick píše:Bizon - plastove smykatko ale ten predajca ma aj ovela lepsie kovove.
http://cgi.ebay.com/Metal-Tail-Rotor-Co ... 414bc97639
oplati sa za tu cenu? popripade ake ine?
Logo600SX • Spitfire Mk XVI (3D tlač) • Futaba 14SG
Ja doporucuju tohle uz sem jich par zkusil a tohle je proste zatim the best (videl sem i s kovovou pakou ale to byla naka special edice asi za 65 koliku
) akorat mi teda nechodilo s HK hridelkou, s Align je to OK
MC-22s CH-50+Assan
Towmaster, Tiger Trener
Tarot-450PRO, T-REX 500 3G,T-REX 600EFL PRO
Towmaster, Tiger Trener
Tarot-450PRO, T-REX 500 3G,T-REX 600EFL PRO
- HynX
- Kontaktovat uživatele:
pozeral som video a musim povedat, ze to vyzera byt naozaj dobre, dikLadul píše:Ja doporucuju tohle uz sem jich par zkusil a tohle je proste zatim the best (videl sem i s kovovou pakou ale to byla naka special edice asi za 65 koliku) akorat mi teda nechodilo s HK hridelkou, s Align je to OK
Logo600SX • Spitfire Mk XVI (3D tlač) • Futaba 14SG
- Kenny McCormick
Ladul píše:Ja doporucuju tohle uz sem jich par zkusil a tohle je proste zatim the best (videl sem i s kovovou pakou ale to byla naka special edice asi za 65 koliku) akorat mi teda nechodilo s HK hridelkou, s Align je to OK
Presne toto som kupil podla tvojej rady. len som ho nenamontoval zatial. Cena bola podobna, jak to od Hynx-a. Stalo 10 USD + 3 USD postovne. Ze ti nechodilo z HK oskou, to som prekvapeny. Mne sa vidi, ze lepsie klze obyc. smykatko po HK oske ako po oske origo rex - len neviem aku mas, ja ciernu. Neviem preco je cierna, vyzera to akoby bola potiahnuta teflonom/?/. A najhorsie klze po copterackej, je drsna.
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX