Hledám kolegu vrtulníkáře
- Bobeš Havran
Re: Hledám kolegu vrtulníkáře
Nemusíme lítat v Litomyšli..
Najdeme nějaké rozumné místo, sednu do auta a dáme někde spicha..
:::T14SG:::T-REX 550E HC3sX:::T-REX 450PRO(prodáno):::Walkera HM59D
http://bboobbeess.rajce.idnes.cz
http://bboobbeess.rajce.idnes.cz
- František Koudelka
- Kontaktovat uživatele:
Jo, to by bylo idealni, treba nekde kolem Svitav ja teda vubec netusim kde, kdyz su v CR chodim letat jen k nam na hriste, mel bych byt v CR v patek vecer, tak si posleme cisla pres SZ a treba pres vikend si zavolame a uvidime, taky zalezi na pocasi...
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den
Shanim vrtulnikare z Valasskeho Mezirici a okoli
Zdravim.Najde se nejaky vrtulnikar na pokec a spolecnem litani z Valasskeho Mezirici a okoli?
Vlastnim T-Rexe 450.Jsem uz pokrocily letec
Vlastnim T-Rexe 450.Jsem uz pokrocily letec
Najdese se nekdo z Valasskeho Mezirici a okoli na pokec o vrtulnikach a zaletat si?Vlastnim T-Rexe 450.
Re: Shanim vrtulnikare z Valasskeho Mezirici a okoli
Na Vsetíně se lítá 450,500 elektro a 600 nitro, občas ještě SkyFOX (tuším vel. 600-700)
Dekuji za info.Bylo by skvekle ziskat nejaky kontakt na tyhle lidicky.
Zdar pánové ( a dámy), je tady nějaký vrtil z Chrudimska nebo Pardubicka, výhledově bych potřeboval poradit, jsem vrtulníkový panic a zatím létám na simu. T dík a ahoj
- Arcicorsa
- Kontaktovat uživatele:
padavka píše:Zdar pánové ( a dámy), je tady nějaký vrtil z Chrudimska nebo Pardubicka, výhledově bych potřeboval poradit, jsem vrtulníkový panic a zatím létám na simu. T dík a ahoj
Ahoj tady nás je
Goblin 500 Spirit@MiniProtos Spirit@Oxy3 Spirit@Taranis + Xlite RC@ www.arcitimer.com
Zdravim. Je tu niekto z Kladna, kto by mi pomohol s mojimi pokusmi o lietanie?? Mam F-45 a nemam s kym a kde lietat.. teda pokusat sa.. Diky za pripadnu ochotu 
typický priebeh letu: vžííí-prásk
To tady neni opravdu nikdo z Kladna??? 
typický priebeh letu: vžííí-prásk
Někdo poblíž Miroslavi u Znojma? 
Ahoj, našel by se tu nějaký heli profík z okolí Uherského hradiště, Veselí nad Moravou nebo Kyjova?
Heli ještě nevlastním ale potřeboval bych někoho, kdo mi pak zkontroloval nastavení
Heli ještě nevlastním ale potřeboval bych někoho, kdo mi pak zkontroloval nastavení
Ve Vlčnově bydlí Víťa Klabačka.Nikoho lepšího na takovou věc v republice neseženeš. To je naprostá špička.
-
obadal.rada
- Kontaktovat uživatele:
já občas lítám v Lačnově ale i na Vsetín jsem jezdíval, rodiče mám 18km od Vsetína
Ahoj, byl by někdo, z Olomouce a okolí /Prostějov, Přerov ale i dál/, ochoten pomoc s nastavením quadcoptery.
Jsem začátečník a vypadá to, že jsem se dostal do slepé ulice. Postavil jsem si quada na platformě Multiwii lite. Už mi celkem slušně lítal, nicméně po jednom kotrmelci a ulomené vrtuli ho nejsem schopen rozchodit.
Je nestabilní, vibruje a točí se mi dokola. V multiwii gui mi to vykazuje chod motorů o různých rychlostech. Zkoušel jsem zaměnit celé větve motoru i s regulátorem a vše je stejné.
Jsem začátečník a vypadá to, že jsem se dostal do slepé ulice. Postavil jsem si quada na platformě Multiwii lite. Už mi celkem slušně lítal, nicméně po jednom kotrmelci a ulomené vrtuli ho nejsem schopen rozchodit.
Je nestabilní, vibruje a točí se mi dokola. V multiwii gui mi to vykazuje chod motorů o různých rychlostech. Zkoušel jsem zaměnit celé větve motoru i s regulátorem a vše je stejné.