Avia B-35
Re: Avia B-35
Neztratilo se tady větší množství fotek a prispevku?
- petrcorrado
- Kontaktovat uživatele:
- LibcaR1100S
Tak Avia už je zde http://www.therccustomjets.cz/cz/pripravujeme hotová, momentálně se řeže
a příští týden si pro ni jedu, už se na ni moc těším. Pokud by měl někdo další zájem o výřezy, tak
kontaktujte pana Hnízdila a můžete se domluvit
a příští týden si pro ni jedu, už se na ni moc těším. Pokud by měl někdo další zájem o výřezy, tak
kontaktujte pana Hnízdila a můžete se domluvit
- LibcaR1100S
walter2 píše:Neztratilo se tady větší množství fotek a prispevku?
Nevím o tom, to bych jich musel většinu mazat já a to se určitě nestalo
- LibcaR1100S
Ještě přidávám pár obrázků, až budu mít výřezy a začnu se stavbou, tak přidám i fotky 
Takový kontrolní dotaz proč se vlastně většinou dělají odlehčovací otvory kruhové a ne obdélníkové. V hliníku na velkých letadlech to chápu ale u dřeva které netrpí na únavovou pevnost to už zase tak moc nechápu, v principu tam zůstává materiál navíc který by tam být nemusel.
to LibcaR1100
N Á D H E R A.
Stavbu to už předem závidím.
Krásná předloha,parádní model.
N Á D H E R A.
- LibcaR1100S
ok-glider píše:to LibcaR1100
N Á D H E R A.
![]()
Taky už se těším na stavbu a děkuji, jsi první, kdo nerýpe
Kochám se detaily konstrukce.Líbí se mi odlehčovací otvory v trupových žebrech.Takhle bych to chtěl taky umět.A líbí se mi i promyšlená kostra trupu za kabinou v horní části.Paráda.
kure87 píše:Takový kontrolní dotaz proč se vlastně většinou dělají odlehčovací otvory kruhové a ne obdélníkové. V hliníku na velkých letadlech to chápu ale u dřeva které netrpí na únavovou pevnost to už zase tak moc nechápu, v principu tam zůstává materiál navíc který by tam být nemusel.
mechanika a u dřeva tuplem problém
pokud uděláš obdélník tak jasně definuješ maximum napětí a v tom bodě to rupne, kort u dřeva, které nemá homogenní vlastnosti ve všech směrech tak mu ještě pomůžeš
kruh roznese napětí ... proto i nikde se nedělají ostré rohy ale s přechody
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
jinak se moc těším na hotové letadlo, vapadá to fakt parádně ...
SOVA is YouR CO-pilot
-
Sigimaus
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem zvědavý jak to dopadne. Bude to již slepené nebo v rozsypu?
Před nějakými 17 lety jsem do toho šel taky ,ale šlo to do kopru,příliž malé (1:8) příliž měřítkové a nelítalo to.

Před nějakými 17 lety jsem do toho šel taky ,ale šlo to do kopru,příliž malé (1:8) příliž měřítkové a nelítalo to.
Letuschopno:AVIA BH3, Aviatik 30.40,Aero L-19 Kantor,Martin-Baker MB5,TeddyGlider, Relax II
- LibcaR1100S
Milan Nes píše:jinak se moc těším na hotové letadlo, vapadá to fakt parádně ...
Děkuji, příští týden si jedu pro výřezy, tak sem dám fotky a už se taky těším na stavbu,
je to taková moje srdcovka
- LibcaR1100S
[quote="Sigimaus"]Taky jsem zvědavý jak to dopadne. Bude to již slepené nebo v rozsypu?
Jj, bude to rozsyp a doufám, že to dopadne lépe, než ta tvoje a že bude létat dobře. Jinak ale
byla moc pěkná, škoda jí..
Ještě bych se chtěl zeptat na tu BH-3, co máš ve svých modelech, to by mě zajímalo, taky se
na ni v budoucnu chystám
Jj, bude to rozsyp a doufám, že to dopadne lépe, než ta tvoje a že bude létat dobře. Jinak ale
byla moc pěkná, škoda jí..
Ještě bych se chtěl zeptat na tu BH-3, co máš ve svých modelech, to by mě zajímalo, taky se
na ni v budoucnu chystám
-
Sigimaus
- Kontaktovat uživatele:
Tady jukni na filmečky , byla v tom púvodně 6,5 pak 10 Brno ,kvúli nespolehlivosti čouďákú (šlo to dvakrát do kopru) jsem do toho dal brushless Aeolian C4260 600Kv z "Kundočíny" , 4S LiPo 4000 mAh a je vymalováno. Je to polomaketa v míře 1:6 ,rozpětí 1600 mm , letovka 3100 gr. Model je z r. 1998. Chtěl jsem "Bejka" stavět i v měřítku 1:4 ,ale postoupil jeho místo Avia BH7B Racer ,tenhle ten mě rajcuje víc. 
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wPen5mwUaco[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZK0YVqtFL3w[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wPen5mwUaco[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZK0YVqtFL3w[/youtube]
Naposledy upravil(a) Sigimaus dne pon 17.02.2014 14:51, celkem upraveno 1 x.
Letuschopno:AVIA BH3, Aviatik 30.40,Aero L-19 Kantor,Martin-Baker MB5,TeddyGlider, Relax II