jyrry píše:cilek píše:... To je nějaká všeobecná poučka pro všechny modeláře? ....
ne, uplne zakladni je
"kdyz na to nemas, neser se do toho"

tahle parta frajeru co nejakym rizenim osudu nebo i svym pricinenim ma tolik, ze si muzou modelarit jak chtej a kdy chtej mne fakt bavi

akorat bych je na chvili poslal do jineho, taky realneho sveta, kde se tolik nebere....
... ale mozna bych je poslal i nekam jinam ...
howgh

Tak jo, kup si turbínu za 200k a breč, že jsi na to šetřil celý život a zaručuju ti, že s tím řízneš ,ani to nebude dlouho trvat.
Můžeš to vzít normálně, jak to tady běžně chodí. 15-ti letý kluk co si nevydělává , chodí do školy, rodiče mají omezený rozpočet na jeho zábavu, projeví přání létat sedmistovku vrtulník a tady mu okamžitě deset chytráků radí, aby se toho nebál, šel do toho, a jak to má správně "čínsky" osadit.
Pát těch co to létají mu řeknou,ať se na to zatím vys..., protože to finančně nezvládne. To samé je to s velkýma akrobatama, s obrama.....
Ty si skutečně myslíš, že ti kluci co říkají, že tohle nejde bez peněz dělat, mezi sebe nechtějí nikoho pustit? Směšná představa. Osobně jenom uvítám, když nás bude na letišti létat třeba hotlinery deset lidí a ne dva. Bude to přínos hlavně pro mě. Ale když se mě někdo přijde zeptat, že to dal jakžtakž dohromady a nezbylo mu na serva a chce tam osadit serva za stovku, tak ho pošlu někam, protože tohle jsem mu na začátku říkal = nestav nic takového, kam vykrvácíš do mrtě!
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka