Vlado C píše:JMalik píše:...
Prostě pro mě je baterka která neumožnuje bezpečný vis akrobata v poslední minutě letového času nepoužitelná, vyhodím jí.
...
Lidicky, vy tie baterky posudzujte kazdy pre ine ucely (sposoby pouzitia). Tak sa zbytocne nehadajte.

(Ale toto je dost casty pripad aj na tomto portaly

) Ja som sa v tomto vlakne dost poucil a ziskal viacero poznatkov od vas viacerych a tiez si ich prisposobim na svoje pomery.

Souhlas.
JMalik se do toho pustil se zbytečnou vervou, až z toho diskuse sklouzla do stavu kdy se admin rozhodl mnohé příspěvky vymazat (s čím nesouhlasím, protože v nich nešlo o nějaké porušení pravidel, jen byli částečně OT, jenže víme kdo s tím začal a ani postižen nebyl, že).
Faktem je, že já nabyl spíš dojmu, že
řešíme problém "skončil motor, ať zbyde i na přijímač a serva pro úspěšné přistání". Kdybychom řešili různé eventuality, ke kterým dochází při vrcholovém létání (nahoře citovaný vis na vrtuli v poslední minutě) tak pochopitelně nároky na zdroje budou zásadně tvrdší. Ne že bych s JMalikem ve všem nesouhlasil, mnohé co napsal je stoprocentní pravda, jenže je to pouze z pohledu jeho speciálních náročných požadavků. Nepochopil obecný charakter dotazu a vyžíval se v okrajových detailech. Nakonec sám zakladatel vlákna nám objasnil o co mu vůbec šlo.
Tak jsem si myslel, že tu šlo o to mu poradit a ne se tu předvádět jaký jsem frajer a co všechno musím mít, zatím co vy ostatní létáte s podřadným čínským aušusem.
Končím sledování této diskuse, kde mimo mnohých užitečných rad odznělo i dost zcela zbytečných polemik.
Předpokládám, že i tenhle můj příspěvek bude asi rychle smazán.