[quote="tuhalb"]Zdravím pánové,
tak po delší odmlce jsem se dostal v pokračování mé komické čínské story...vyletěl jsem s DHáčkem ven...natěšenej víc, než můj syn. Bylo to bezvadný...nabito, posilněn informacemi odsud...
Mělo to jít jako po másle...takže vítr v normě (podle mého soudu...), tak jsem ho konečně zvedl, abych jen potupně neoral pole za zahradou...no zvednul se svižně...bylo to krásný...abych už po pár vteřinách zjistil, že zhruba v 5metrech brutálně fučí a ta mrcha vítr mi za DHáčko docela obstojně vzala...
Zachoval jsem klid a začal s ní kormidlovat čumákem ke mně:o))) jaksi jsem pozapomněl i na "čumákem dolů"...a jak si vítr hrál podle svého, tak se mi celkem rychle vzdaloval...
...mám na poli ve vezdálenosti cca 100m krásné vedení vysokého napětí...a jak si tak selduju tu tečku, co mám na druhém konci vysílačky...tak si říkám jestli je nad dráty, nebo pod dráty...a když už jsem začínal lehce propadat panice, říkal jsem si, že s ním pomali sednu...
...a co čert nechtěl...trefil jsem se mezi izolátory vedení jedinýho betonovýho sloupu, co tam stojí:o))))))
zlomený lyže...lehce offroad nádech podvozku...
takže jsem sehnal v kamenným obchodě náhradní a teď se těším na polétaná č.2...ale teď už faaaakt za bezvětří...
Mimochodem...kolega v práci má stejnou, koupenou někde na netu a co je zvláštní, já 27,145MHz a on 40,680MHz...
co je ale pozitivní, čekání jsem si zkrátil rozhejbáním letité Huang Qi 813...a s tou si to dám i v pokoji:o))
Mám DH9104 od vánoc, předtím než jsem s ní začal lítat, tak jsem lítal doma se Swift S929. S DH9104 je to adrenalin

, stále ladím ten pohyb dopředu. Na netu jsou videa kde se ukazuje jak ji vytunit. Problém je vítr, i malý wind dělá problém. Příště bych si na aukru koupil hned 2ks tohoto vrtulníku (momentálně je za 935Kč) a s jedním lítal a z druhého bral náhradní díly. Jsem začátečník s Heli ale vidím že tyhle čínský hračky jsou plný kompromisů.....