No, počkáme si na recenzi
Solo PRO 100 3G Flybarless 3D Mirco Helicopter
Re: Solo PRO 100 3G Flybarless 3D Mirco Helicopter
Přesně, na heurece, jsem to našel i v ČR pod 4000kč, takže asi spíš volím kupovat v čechách.. Jen doufám, že pelikán přeloží návod, at se nemusím peklovat s eng 
Ahoj,vidím,že plánuješ konečne zakoupení 6CH 
Naposledy upravil(a) Tsisters dne stř 23.11.2011 19:42, celkem upraveno 1 x.
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Přesně, Solo Pro 100, má super vysílačku za ty prašule
takže huráá do základů 3D letu
Ale ještě počkám na recenzi od někoho, kdo s tím už lítal 
freerider píše:prochel píše:tak pánové solo pro 180 a 100 jsou v Čechách , počítám že do čtvrtka je budu mít fyzicky v ruce , tak je hned testnu
Kde si prosím přesně nakupoval ?? Ja sem dneska našel na hc toto viz odkaz níže cena je na 160dolarech s poštovnym jediná vada na kráse je Aus plug
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... _RTF_.html
já nakupuji u sebe
vydělávat sám na sobě, nebo okrádat sám sebe?,kam ten svět spěje..

MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
seltino píše:vydělávat sám na sobě, nebo okrádat sám sebe?,kam ten svět spěje..
![]()
![]()
![]()
![]()
... to je vrchol !!!
no no noseltino píše:vydělávat sám na sobě, nebo okrádat sám sebe?,kam ten svět spěje..
![]()
![]()
![]()
![]()
ju, už vyrábím ocasy na prcka ať tam nechodíš zas tak smutně nemít co hodit do vzduchu...

MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
Ja do nej urcite pujdu.Jenom taky chvilku jeste pockam az se objevi nahr.dily a jejich ceny.Jinak super na tohle jsem dlouho cekal.Uz sem chtel koupit blejda,jeste ze sem to neudelal.Tohle nabizi lepsi serva-nee je porad cistit jako vul a paradni vysilacku.Presne takhle to ma byt.Skoda jen nejakeho kufriku,mohli ho dat.
T-REX 500 DFC PRO, HK 450/T-REX DFC PRO,T-REX 250 DFC PRO
- vylizplech
http://www.rcshop.eu/rc-vrtulnik-solo-p ... 53170.html tady píšou,že je poháněný střídavým motorem,ale mě připadá,že je tam normální plecháč,jak na mcpx a nevidím nikde regulátor,takže budto kecají,nebo už nevidím.
- Werret007
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem na to koukal a řekl bych že Solo Pro100 je s DC motorem a Solo Pro180 s AC, tam je vidět rotační plášť.
Spektrum DX6i mode 4.
List u vrtule se při létání používá k namotání vzduchu.
List u vrtule se při létání používá k namotání vzduchu.
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně pokud ta 180ka nebude tak moc ze sračkoidních materiálů (o což se vážně bojím) tak to půjde snad vybavit i vlastní výbavou ....... FBL, přijímač, serva, regl, motor - dle libosti své. Teda pokud to půjde.
Jediný co by mne hóóódně moc nasralo by bylo kdyby serva měli spešl origo montážní rozměr - to by to celé kazilo .....
Jinak jako taková moucha na tři lety za sezonu v zimě dobrý. Snad to vydží.
Jediný co by mne hóóódně moc nasralo by bylo kdyby serva měli spešl origo montážní rozměr - to by to celé kazilo .....
Jinak jako taková moucha na tři lety za sezonu v zimě dobrý. Snad to vydží.
No, ono to i v tom videu na HK říkaj, že 180 má AC, takže 100 musí mít DC.. I u pelikána se pletou ? To je divný :\
Pletou se,i pro ne je to nove a nejspise to opsali ze 180ky.180 bych nechtel kvuli kardanu,protoze je jasne,ze co pad to strzene prevody.Ja chci malou helinu co hodne vydrzi.Nikdo prece nechce pri kazdem startu platit treba 400kc.
T-REX 500 DFC PRO, HK 450/T-REX DFC PRO,T-REX 250 DFC PRO
martinit píše:protoze je jasne,ze co pad to strzene prevody.
Mě to teda tak jasné nepřijde. Vůbec to nemusí být pravda.
U tebe je co start , to pád? Hustá bilance.
Já se spíš bojím aby solo pro 100 3G nebyla nevýkonná mrdka bez možnosti apgrejdů.
Za MCPX sice musíš dát víc peněz a zakoupit DX6i , ale jsou na něj v prodeji hromady vylepšeních , takže potom už musí být radost s tím lítat. Zatímco se solo budu pořád rád, když ho hodím na záda, s tuněným MCPX budu lítat funnely a piroflipy. Furt to bude jen chudej příbuznej. A zatím žádný lepší pilot neodsouhlasil , že to bezpádlo , který má nine-eagles v solu , lítá opravdu příjemně , a že pak teda stojí za koupení. To je taky důležitej faktor.
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K