kolik kanalu

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Zpráva
Autor
silcom

Re: kolik kanalu

#61 Příspěvek od silcom »

To by ale z ČOI musel prísť niekto, kto sa tomu rozumie.. :)
zdzd

#62 Příspěvek od zdzd »

Drondys píše:
raging píše:A to, co píšou na na těch rcmodelech, je opravdu na blití :evil:

Myslím, že tím celkem úspěšně kandidují na cenu Kameňák roku mezi RC shopy. Možná by dokonce stálo za to je poškádlit návštěvou z obchodní inspekce na základě podání podnětu pro klamavou reklamu. :mrgreen:

Reklamě se nedá věřit nikdy, nikde a na nic.

http://xman.idnes.cz/hovezi-bez-masa-an ... n-styl_fro
kopriw
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od kopriw »

tak to je hodně ůsměvnej článek :lol:
heli amatér :)
raging

#64 Příspěvek od raging »

Bláboly,které rcmodely produkují,ty mě fakt dostaly.. :P kam se hrabou jogurty,nebo hovězí bez masa :lol:

Reklamě se nedá věřit,to je svatá pravda :!:
mravecm1

#65 Příspěvek od mravecm1 »

teda take zabavne vlakno tu uz davno nebolo , ak vobec :lol: :lol: :lol:
KASAMA Srimok 90N CYBERHEAD + SPIRIT
TREX 450PRO + Beast
Futaba T14SG 2,4GHz
lucas

#66 Příspěvek od lucas »

ahoj,
ač jsem vrtulníkové batole také jsem pobavil. nicméně bych ti zkusil něco málo postřehů napsat. zcela jistě s tím nebude plno lidí souhlasit, ale já to tak udělal - neutratil jsem desetitisíce a jsem myslím na relativně slibném začátku.
1. simulátor - tam jsem se naučil zaviset na všechny strany a alespoň nějak to sunout po obloze. ze začátku tě to může odradit, ale jakmile s tím hned nesekneš o zem a udržíš to v luftu, pak to jde relativně rychle.
2. blade mcpx - stojí to i s radiem cca 5k. když se lítá nad trávníkem, tak s tím můžeš mlatit o zem jak s vozembouchem a vrtulníček žije. nikomu a ničemu tím neublížíš. základ - když to jde do háje, vypni vrtuli - je tam na to čufl. tenhle vrtulníček je zhruba zmenšenina většího vrtulníku a pokud budeš umět udržet ve vzduchu tohle, tak větší nebude problém (alespoň pro mě nebyl). jedinej - ale ZÁSADNÍ - rozdíl je v tom, že větší potvora vyžaduje už opravdu respekt. s tím blade mcpx lítám vcelku bez problémů a dokonce už i nějaký otočení na záda proběhlo, ale s větší helinou si dovolim zaviset a pomaličku jí někam posunovat (teď jsem začal). možná to přeháním, ale nechci vygenerovat průser a ono není kam spěchat.
3. na akrobacii teď zapomeň.. ale na to přijdeš sám jak se do toho pustíš

no a dál uvidíš.

tady na fóru je plno dobrých rad, ale chce to umět hledat a taky to chce se umět zeptat.

luc

p.s. každý to má jinak. já to udělal takto :)
silcom

#67 Příspěvek od silcom »

Áno súhlas, začínal som podobne, i keď v tom čase to bol malinký trojkanál. Blade je v tomto ohľade reálnejší vrtulník, než nejaký vírnik.
darth.hokro
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od darth.hokro »

kolík k análu?

omlouvám se ale nedalo mi to :lol:
http://darthhokro.rajce.idnes.cz/
lucas

#69 Příspěvek od lucas »

no jo.. ten můj příspěvek vlastně nebyl k tématu :)
hitec optic 6 sport .. ale hodně drátu zbylo :)
potgun

#70 Příspěvek od potgun »

dobrej.tak uz asi brzlo budu mit doma ten vrtulnik.nekdo tady pise ze neni dobrej ale proc by si ho kupovalo tolik lidi kdyby nebyl dobrej.a pomlovaji ty co honemaji.a jeste sem se chtel zeptat skusenejchsich jeslti by nesla do takoviho vrtulniku dat veci baterka abych mohl litat vic nez tech 15 minut to nema ani cenu jit litat ven a na doma to neni
corona

#71 Příspěvek od corona »

potgun píše:dobrej.tak uz asi brzlo budu mit doma ten vrtulnik.nekdo tady pise ze neni dobrej ale proc by si ho kupovalo tolik lidi kdyby nebyl dobrej.a pomlovaji ty co honemaji.a jeste sem se chtel zeptat skusenejchsich jeslti by nesla do takoviho vrtulniku dat veci baterka abych mohl litat vic nez tech 15 minut to nema ani cenu jit litat ven a na doma to neni
Na ty tři vteřiny, co při prvním letu strávíš ve vzduchu ta origo stačí.
Po úvodním "vžííí-prásk!" bude následovat oprava za nějaký prachy - zbytečně bys je teď vyhodil za baterku.

* * *
Troll

#72 Příspěvek od Troll »

Souhlasím. Ty tři vteřiny ve vzduchu vidím tak akorát :lol: :lol: . Řekl bych, že tvůj odhad bude dost přesný. S jedinou výjimkou. Pokud bude první pokus venku a za bezvětří, možná to natáhne až tak k patnácti sekundám. :)
darth.hokro
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od darth.hokro »

jen ho nechte, má víc rozumu, než mi. Prostě mu ten vrtulník závidíme :lol:
http://darthhokro.rajce.idnes.cz/
Troll

#74 Příspěvek od Troll »

Já se za sebe omlouvám, ale když jsem četl tu geniální argumentaci, tak mi to nedalo. :lol: Asi si ho budu přát od Ježíška pod stromeček.
vylizplech

#75 Příspěvek od vylizplech »

potgun píše:dobrej.tak uz asi brzlo budu mit doma ten vrtulnik.nekdo tady pise ze neni dobrej ale proc by si ho kupovalo tolik lidi kdyby nebyl dobrej.a pomlovaji ty co honemaji.a jeste sem se chtel zeptat skusenejchsich jeslti by nesla do takoviho vrtulniku dat veci baterka abych mohl litat vic nez tech 15 minut to nema ani cenu jit litat ven a na doma to neni

já bych to viděl na olověnou 12V a 72 Ampér,používá se do osobních automobilů,jen je o kapánek těžží a na akrobačku zřejmě nebude dost dobrá.
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“