TGY 9X certifikat CE
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nemám problém odpovědět. Řešili jsem to s kolegy modeláři v hospodě. Nová vysílačka a tak.
Jeden z modelářů byl významným dovozcem vysílaček do ČR. Ptal se po certifikátu. Ten jsem snadno našel někde o tom Drondys psal. Kolegovi se certifikát nezdál. Inu tak jsem si napsal pro ověření. Výsledek....
Jak jsem psal v prvním příspěvku, věděl jsem, že je to DRSNÉ téma.
Ale myslíte, že jsem si toto měl nechat pro sebe??? Také jsem o tom přemýšlel. Prosím laskavě si přečtěte první příspěvek.
Pokud má někdo problém s tím, že někdo ukáže na chybu, tak s tím nic nenadělám.
A ohledně smazaných příspěvků. Nejsou smazané, jen je běžný uživatel nevidí. A dle mě je to opravdu hnus bez reálného obsahu a jeho likvidace přinesla vláknu jistou úroveň.
A pokud si o tom chce někdo slušně promluvit, tak zítra budu na MEGA CUPu v Ivančicích.
V neděli na Velké ceně Mělníka.
Myslím, že mě nebude problém najít.
Jeden z modelářů byl významným dovozcem vysílaček do ČR. Ptal se po certifikátu. Ten jsem snadno našel někde o tom Drondys psal. Kolegovi se certifikát nezdál. Inu tak jsem si napsal pro ověření. Výsledek....
Ale myslíte, že jsem si toto měl nechat pro sebe??? Také jsem o tom přemýšlel. Prosím laskavě si přečtěte první příspěvek.
A ohledně smazaných příspěvků. Nejsou smazané, jen je běžný uživatel nevidí. A dle mě je to opravdu hnus bez reálného obsahu a jeho likvidace přinesla vláknu jistou úroveň.
A pokud si o tom chce někdo slušně promluvit, tak zítra budu na MEGA CUPu v Ivančicích.
TomasC píše:Nemám problém odpovědět. Řešili jsem to s kolegy modeláři v hospodě. Nová vysílačka a tak.
No vidíš, tohle hned objasňuje oč jde. Po X vláknech o TG9 a přítomnosti těch, kterým se při vyslovení Turnigy TG9 otevírá kudla v kapse se nesmíš divit, že jsem paranoidní.
Ačkoli tvůj úmysl byl čistě diplomatický, tak jsi mohl předvídat takový flame.
Co se týče mazání a skrývání, pro mě to je totéž, jelikož běžný user to nevidí.
zdzd píše:Loner píše:zdzd : promin, ale po tom vice nez roce co tu plives na t9x jakekoli moralizovani z tve strany nelze brat vazne
Tomu se neříká ani moralizování, ani plivání. To je zodpovědnost a důslednost. Vlastnosti mnohým cizí. Bohužel.
dalsi varka falesneho moralizovani
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Karas píše:Ačkoli tvůj úmysl byl čistě diplomatický, tak jsi mohl předvídat takový flame.
Co se týče mazání a skrývání, pro mě to je totéž, jelikož běžný user to nevidí.
Předvídal jsem to. Mrkni na první řádek vlákna
Jen jsem chtěl upozornit, že příspěvky lze odcitovat a případně resuscitovat. Takže to, že někdo nadává nebo dělá ze sebe hlupáka, tak to se může objevit. Třeba Loner za svoje vyjadřování obdržel již několik varování.
Tím končím a jdu nakládat auto.
Karas píše:Co se týče mazání a skrývání, pro mě to je totéž, jelikož běžný user to nevidí.
Není to totéž. Protože když se něco smaže, má hříšný pisatel možnost rozpoutat osočovací kampaň bez možnosti proti argumentace.
Když je příspěvek jen skrytý, dá se lehce prokázat vo co go.
Mimochodem, neustáýle překračuješ pravidla fóra, takové věci máš rešit poštou.
Pravidlo #03
Slovo administrátora/moderátora serveru Rcmania.cz je konečné - jakákoliv veřejná diskuze o jeho rozhodnutí bude potrestána, případně až vyloučením z fóra. Pokud si přece jen chcete stěžovat, tam tak učiňte pouze pomocí SZ.
Pravidlo #04
Každý uživatel je osobně zodpovědný za své příspěvky na tomto fóru zaslané z jeho uživatelského konta. Pokud bude jakýkoliv příspěvek v rozporu s pravidly, administrátor/moderátor ho může upravit, přesunout nebo smazat bez udání důvodu.
Tak pánové. Jako reakce na mé zřejmě "nepřípustné" chování jsem obdržel tuto SZ, cituji:
"
A ještě jedna věc:
po dohodě s majitelem stránek jsme přijali pravidlo, že pokud bude někdo uvádět odkazy na svoje vlastní stránky (kde je jakákoliv forma reklamy), tak bude nutné, aby na příslušné stránce bylo logo RCMania.cz s odkazem zpět.
Logo musí být viditelné při otevření stránky v rozlišení 1024x768.
Obrázek nekopírovat, vložit odkazem z RCManie.
Obrázek: http://www.rcmania.cz/images/rcm.gif
Odkaz: http://www.rcmania.cz/modules.php?name=Forums
Titulek: RCMania.cz = vše o modelářství
TomasC
"
Je to veřejně známá novina? Musel jsem se kouknout do kalendáře, zda není 1.duben .
"
A ještě jedna věc:
po dohodě s majitelem stránek jsme přijali pravidlo, že pokud bude někdo uvádět odkazy na svoje vlastní stránky (kde je jakákoliv forma reklamy), tak bude nutné, aby na příslušné stránce bylo logo RCMania.cz s odkazem zpět.
TomasC
"
Je to veřejně známá novina? Musel jsem se kouknout do kalendáře, zda není 1.duben .
Loner píše:zdzd píše:Loner píše:zdzd : promin, ale po tom vice nez roce co tu plives na t9x jakekoli moralizovani z tve strany nelze brat vazne
Tomu se neříká ani moralizování, ani plivání. To je zodpovědnost a důslednost. Vlastnosti mnohým cizí. Bohužel.
dalsi varka falesneho moralizovanijak rikam, od cloveka co tu broji proti tyhle vysilacce uz defacto roky to nelze brat vazne.
Na rozdíl od tebe jsem na začátkem roku řekl, že se k tomu bazmeku už nebudu vyjadřovat a taky to ani nedělám. Zbytečná ztráta času.
Teď je ovšem řeč o tom, co vyžaduje zákon, jaké jsou postihy a jací jsou mezi námi lidé. To platí pro jakékoliv zařízení, včetně jejich zprasených kombinací.
Karas píše:Tak pánové. Jako reakce na mé zřejmě "nepřípustné" chování jsem obdržel tuto SZ, cituji:
"
A ještě jedna věc:
TomasC
"
Už nehul. Četl jsi toto vlákno od začátku?
no tak ted mas ten pomyslnej klacek kterym nas muzes mlatit, konecne
ale treba taky ne
btw : mam znamyho co si doma postavil radiovej (chytli ho) a pak televizni vysilac )taky ho chytli), pokutu dostal jednou 10 pak cca 20 litru. strasit tu lidi 100 000 pokutama s tim ze je bude CTU honit nekde na poli jestli maj certifikat ke svy setovy vysilacce je naprosto absurdni.
btw : mam znamyho co si doma postavil radiovej (chytli ho) a pak televizni vysilac )taky ho chytli), pokutu dostal jednou 10 pak cca 20 litru. strasit tu lidi 100 000 pokutama s tim ze je bude CTU honit nekde na poli jestli maj certifikat ke svy setovy vysilacce je naprosto absurdni.
zdzd píše:
Už nehul. Četl jsi toto vlákno od začátku?
Tohle si vyprošuju.
Za
1) první příspěvek jsem četl a dodatek o LOGU tam byl doplněn později, tak jsem jej nemohl číst.
2) pokud mi toto napíše v SZ tak je to vytržené z kontextu a dá se to chápat všeobecně
3) pokud je to jinak, tak tomu asi nerozumim