LED z HC na kole!!

Sem budou přesunuty zajímavá vlákna ze Smetiště. Vlákno zde nemůže vzniknou, ale lze v něm pokračovat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
eassy.t

#61 Příspěvek od eassy.t »

Ledky vůbec neoslnují tak nevím co tady vůbec řešíte voloviny :( radši bych se zamyslel nad xenony na autech to je mnohem větší zlo !!! :x :x
JMalik

#62 Příspěvek od JMalik »

eassy.t píše:Ledky vůbec neoslnují tak nevím co tady vůbec řešíte voloviny :( radši bych se zamyslel nad xenony na autech to je mnohem větší zlo !!! :x :x

Doteď jsem neměl potřebu se vyjadřovat ke svítivosti Selinakových ledek na kole a ani to nebudu dělat.
Ale Ty než zase příště napíšeš podobnou volovinu, tak si prostuduj, proč se musí montovat opálové kryty na LED zářivkové trubice a nesmí to být namontované v těch chromovaných mřížkách. (třeba -jeden z příkladů)
AR1
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od AR1 »

eassy.t píše:Ledky vůbec neoslnují tak nevím co tady vůbec řešíte voloviny :( radši bych se zamyslel nad xenony na autech to je mnohem větší zlo !!! :x :x

Největší zlo je lidská blbost. A vzhledem k tomu, že tu několik lidí píše, že tyto konkrétní ledky doma mají a oslňují, tak bych se zamyslel nad výrazy a smajlíky co používáš.
selinak

#64 Příspěvek od selinak »

KONEČNÉ VYŘEŠENÍ PROBLÉMU:

ptal jsem se městské i okresní dopravní policie! a řekli mi, že to je dobrý, nic proti tomu nemají....ozývali se i hlasy, že to je dobrá machrovinka a že to ani lepší být nemůže!!!

...takže asi tak
Xxx
pepin

#65 Příspěvek od pepin »

selinak píše:KONEČNÉ VYŘEŠENÍ PROBLÉMU:

ptal jsem se městské i okresní dopravní policie! a řekli mi, že to je dobrý, nic proti tomu nemají....ozývali se i hlasy, že to je dobrá machrovinka a že to ani lepší být nemůže!!!

...takže asi tak

tak to ti gratuluji :lol: věřím,že si do své sbírky plkaču zařadíš dost ze zde diskutujících :lol: :lol: :lol: :lol:

PS:ale píčovina to je :lol: ty psí hovna bych z toho fakt štourat nechtěl :lol:
selinak

#66 Příspěvek od selinak »

pepin píše:
PS:ale píčovina to je :lol: ty psí hovna bych z toho fakt štourat nechtěl :lol:

v tomhle más pravdu!!! :lol:
Xxx
eassy.t

#67 Příspěvek od eassy.t »

JMalik>> nemel hovna ! na autě budiž ale na kole bych to vůbec neřešil ! :lol: :lol: :lol:
eassy.t

#68 Příspěvek od eassy.t »

AR1 píše:

Největší zlo je lidská blbost. A vzhledem k tomu, že tu několik lidí píše, že tyto konkrétní ledky doma mají a oslňují, tak bych se zamyslel nad výrazy a smajlíky co používáš.

¨To je sice pěkny že tady několik lidí píše že ledky oslnují. Ledky oslnují ano ,ale zhruba z 1metru když si je dáš před obličej, ale skus si ty samé ledky dát v noci před auto a pak až tě oslní tak pak někoho urážej !!!! :!: :!: :!: :D
KarelSkala

#69 Příspěvek od KarelSkala »

pepin píše:
selinak píše:KONEČNÉ VYŘEŠENÍ PROBLÉMU:

...takže asi tak

tak to ti gratuluji :lol: věřím,že si do své sbírky plkaču zařadíš dost ze zde diskutujících :lol: :lol: :lol: :lol:

Jen mu moc negratuluj, protože vůbec není k čemu. Takových vyjádření ti dají někteří policajti kolik budeš chtít a v reálu se pak bude platit pokuta vyjádření/nevyjádření. Spíš by si to vyjádření měl nechat zarámovat ať se pak má čím potěšit až dostane pokutu. :D :D :D
JMalik

#70 Příspěvek od JMalik »

eassy.t píše:JMalik>> nemel hovna ! na autě budiž ale na kole bych to vůbec neřešil ! :lol: :lol: :lol:

Jenom jsem se vyjádřil k tomuto:
"Ledky vůbec neoslnují tak nevím co tady vůbec řešíte voloviny"
a napsal jsem že je to volovina, ledky značně oslňují, a přišel jsem na to tak, že ty systémy používám, montuji je komerčně......
(Jinak je to sice na Smetišti, ale nějak si přerovnej svůj výrazový slovník)
arda1
Kontaktovat uživatele:

#71 Příspěvek od arda1 »

eassy.t píše:JMalik>> nemel hovna ! na autě budiž ale na kole bych to vůbec neřešil ! :lol: :lol: :lol:
Slušnost ti asi mnoho neříká že? Krom toho nesmysly píšeš ty- některý ledky oslňují i z několika desítek metrů -hlavně ty modrý(bodový-malý úhel vyzařování) jsou nepříjemný na oči...arda1BOT
ICQ 638556901
dokken

#72 Příspěvek od dokken »

tady je zas odborníků na světýlka )) může někdo definovat hodnotu oslnivosti? co je a co už není oslnivost? chacha tady se dobře bavím ))
JMalik

#73 Příspěvek od JMalik »

dokken píše:tady je zas odborníků na světýlka )) může někdo definovat hodnotu oslnivosti? co je a co už není oslnivost? chacha tady se dobře bavím ))

Nic takového jako hodnota oslnivosti neexistuje.
Jestli si někdo myslí, že ke schválení nějakého osvětlení na kole stačí názor městského poliše, tak ať tak postupuje. Určitě tady já nebudu pitvat co si tam má Selinak dát, co bude až to strčí linkový autobus jedoucí proti němu do škarpy a řidič vyhlásí, že ho to oslňovalo.......
Jednak je to hypotetická nepravděpodobná situace, ale snadno by mohl Selinak při tom dojít ke zjištění, že i na kolo existuje něco jako schválené doplňky výbavy.
K těm LED zářivkovým trubicím je to jednoduché. Namontuj to někam bez těch opálů, pozvi si tam na přeměření osvětlení hygienu a napiš sem výsledek. Hlavně jim hned na začátek zdůrazni, že není možné aby LED oslňovala a že nic takového jako parametr hodnoty oslnivosti neznáš. :wink:

Prostě mě je úplně jedno co si tam Selinak dá. Sám bych to tam nedával, protože to jezdím a blbě se to s tí myje, orve to vapkou.
Kdyby narazil na nějakého vyčůránka co chce novou kastli, převrátil se z protisměru do příkopy, tak může mít Selinak zbytečné starosti.
Namontoval si na kolo neschválený doplněk výbavy, jestli to tak stačí.
dokken

#74 Příspěvek od dokken »

Nikde na zeměkouli nepoužívaj jakýsi přídavný opálový kryty na LED zářivku.
NIKDE

další z Malikovejch perel..chacha
Drondys

#75 Příspěvek od Drondys »

dokken píše:tady je zas odborníků na světýlka )) může někdo definovat hodnotu oslnivosti? co je a co už není oslnivost? chacha tady se dobře bavím ))

Míra oslnění na silničních komunikacích není něco co jsme si tady teď vymysleli, ale je to reálný pojem, který se skutečně používá a je dán normami a předpisy. Definice míry oslnění není až tak triviální záležitost a řeší to různé normy a předpisy jako např. norma ČSN EN 12676-2 nebo mezinárodní předpis ECE-R37 atd. Pokud tě to tedy tolik zajímá tak si to nastuduj. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Smetiště - zajímavosti“