Vbar 5.0 zkušenosti

Motory, gyra, serva, regulátory, stabilizátory, ale i ložiska a jiné obecné technické problémy
Odpovědět
Zpráva
Autor
Howking
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od Howking »

To info se otevírá v prohlížeči webu - třeba nemáš v pořádku asociace - nastav svůj prohlížeč jako výchozí, třeba to pomůže.
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
Trust

#62 Příspěvek od Trust »

Prohlížeč je nastaven jako výchozí. Taky si myslím že chyba je u mě. Je tam jiné menu kde je info o trimech. Na toto tlačítko když kliknu tak to normálně funguje a otevře se příslušná stránka.
silcom

#63 Příspěvek od silcom »

Trust píše:Mám dotaz k instalaci softu 5.1.Postupuji podle video návodu.Dostanu se do okna kde se zobrazuje sériové číslo,nabídka softu.Označím soft 5.1 a podle návodu se má kliknout na tlačítko info. Má se otevřít další okno ve kterém se zkopíruje seriové číslo a postupuje se dále k nákupu. Mě se ovšem toto okno neotevře,kliknu na tlačítko info a nic se neděje.Neví někdo kde je chybka? Momentálně je instalován soft 4.20.

Okno sa neotvorí, ale chybka to až taká nie je - pred časom sa mi dialo to isté. Postup je nasledovný, priamo v online obchode to zaplať. Potom opäť spusti Vbar, pripoj helinu, nechaj nabootovať. Over si, že si pripojený k internetu :) a tlačítko Load it by už malo byť aktívne. Pozor akurát na správne zadané sériové číslo Vbaru - ak to zmršíš tak si v kýbli.. :)
krtek2k

#64 Příspěvek od krtek2k »

Jen se musím podělit o zkušenost:
Přestala mi na vbaru fungovat stabilizace v ose výškovky. Tak jsem vbar poslal do mikada poštou doporučeně za 98Kč , to bylo v pátek, druhý týden ve středu mi napsali mail, že jim dorazil muj vbar, za hodinu přišel další mail, že ho prohlížel technik a že nefunguje "elevator axis" , a že mi vyměnili sensor za "Blue Line", a v pondělí přišel DPDčkem vbar s novým modernějším modrým sensorem (měl jsem černý).
Takže 10dní reklamační řízení a bez nějakých keců výměna za modernější. Dnes jsem to proletěl a paráda. Jsem maximálně spokojen :)
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Howking
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od Howking »

To je velmi příjemné zjištění :-)
youtube.com/heyingosl
demolátor

#66 Příspěvek od demolátor »

Takže to můžeš koupit kdekoli a mikádo ti to přijme na reklamaci??
Miniprotos BeastX
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7
krtek2k

#67 Příspěvek od krtek2k »

Jo, koupil jsem to na readyheli. Tak záruku vrcholově drží vždycky přímý výrobce.
Frsky X10S Carbon
demolátor

#68 Příspěvek od demolátor »

Ok, nejvíc sem se bál závady na v-baru. (taky na readyheli) a koukám, že to je bez problému. :D
Miniprotos BeastX
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7
RadovanH
Kontaktovat uživatele:

#69 Příspěvek od RadovanH »

Taky stejná zkušenost. Mě se zbláznil senzor vrtulky cca před rokem. Při roztočení rotoru to dalo plnou pravou a než jsem cvakl auto tak to udělalo tři piruety s rytím ocasem zemí. Odnesly to vrtulkový listy a očko smykátka. Když jsem připojil v-bar do kompu tak to ukazovalo že se helina točí. Byl zpátky jinej (podle výr. čísla) taky asi za necelý dva tejdny. Kupováno taky na Ready heli. :wink:
Howking
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od Howking »

krtek2k píše:Jo, koupil jsem to na readyheli. Tak záruku vrcholově drží vždycky přímý výrobce.
- tak to jsem udělal chybu, že jsem vadný regl poslal prodejci a ne výrobci. :-/
youtube.com/heyingosl
krtek2k

#71 Příspěvek od krtek2k »

Dneska jsem se konečně pořádně povozil s 5.1 verzí a je to úžasný, naprosto předvídatelný, pokaždý stejný, málem jsem si myslel, že lítám na simulátoru.
A bylo azuro , nefoukalo a našel jsem parádní plochu. Ty dráty v pozadí jsou 150-200m daleko, tak daleko nelítám, slunce přesně v zádech a rovný pole. Nové Ouholice. Parádní polítání!
Obrázek
Frsky X10S Carbon
demolátor

#72 Příspěvek od demolátor »

Myslíš, že když mam mini v-bar 5.0 expres, že má cenu zaplatit a přejít na 5.1?
Dik
Miniprotos BeastX
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7
psena
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od psena »

krtek2k píše:A bylo azuro , nefoukalo a našel jsem parádní plochu. Ty dráty v pozadí jsou 150-200m daleko, tak daleko nelítám, slunce přesně v zádech a rovný pole. Nové Ouholice. Parádní polítání!

Hmm tak to vypada fakt dobre, hodne tezko se hleda pekna velka travnata plocha s betonem na pristani a pritom aby se tam volne nepotulovali lide...
Kenny McCormick

#74 Příspěvek od Kenny McCormick »

psena píše:
krtek2k píše:A bylo azuro , nefoukalo a našel jsem parádní plochu. Ty dráty v pozadí jsou 150-200m daleko, tak daleko nelítám, slunce přesně v zádech a rovný pole. Nové Ouholice. Parádní polítání!

Hmm tak to vypada fakt dobre, hodne tezko se hleda pekna velka travnata plocha s betonem na pristani a pritom aby se tam volne nepotulovali lide...
len kym to ktovieco posadene na poli nevyhukne do vysky pasa, alebo aj vyssie... :lol: potom ta panbohochranuj, ked tam vrtas padne, budes potrebovat vyhladavacieho psa, ako maju helimaniaci v Brne :wink: :lol:
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
Mad_Box
Kontaktovat uživatele:

#75 Příspěvek od Mad_Box »

to krtek2k:
Hele víš co je zajímavý že přesně tohle jsi psal i o v4, pak o v5 a teď o v5.1 tak se konečně rozhodni kdy ti to vyhovuje :D :D
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
Odpovědět

Zpět na „Heli - technika“