EPP Extra 330 od Hackera
ty barvy sou hodne vyblity, kvalita potisku fakt nic moc
a navic de i snadno dolu ... a to uz pri stavbe, staci zatlacovat uhlik do
predrezany drazky a uz de dolu ...
a "kvalita" bizuterie, minule sem mel chut stavebnici vratit, otrepy, krive vyrezana prepazka, nic moc kvalitni ...
rikam si jo ta stavebnice stoji u kombata prez litr ... ale ani to neni zadara
kdyz to srovnam s RCF nebe a dudy ... ted uz si radsi priplatim
navic ty hlinikovy vyztuhy sou dobra parodie ... (nevim kam vsude je jeste dneska cpou ale i to vypovida o tom nasetrit kde to de, prvni vec ze letej do kose)
ted cekam ze i mne poslou pro prasky ... ale za tim si stojim ... od RCF sem mel uz nekolik letadel a combaty s nima litame, prave kvuli dostupnosti a toho ze je siroka paleta +/- stejne letajicich letadel ...
a to ze to od sebe kopirujou, to ti ani nevim, mel sem oboji, pravda oboji lita stejne blbe :-d, za sebe sem byl od hackera nejspokojenejsi s 4D
ckem od VA s nicim ... beru to kdyz fakt chci litat akrobacku
a navic de i snadno dolu ... a to uz pri stavbe, staci zatlacovat uhlik do
predrezany drazky a uz de dolu ...
a "kvalita" bizuterie, minule sem mel chut stavebnici vratit, otrepy, krive vyrezana prepazka, nic moc kvalitni ...
rikam si jo ta stavebnice stoji u kombata prez litr ... ale ani to neni zadara
kdyz to srovnam s RCF nebe a dudy ... ted uz si radsi priplatim
navic ty hlinikovy vyztuhy sou dobra parodie ... (nevim kam vsude je jeste dneska cpou ale i to vypovida o tom nasetrit kde to de, prvni vec ze letej do kose)
ted cekam ze i mne poslou pro prasky ... ale za tim si stojim ... od RCF sem mel uz nekolik letadel a combaty s nima litame, prave kvuli dostupnosti a toho ze je siroka paleta +/- stejne letajicich letadel ...
a to ze to od sebe kopirujou, to ti ani nevim, mel sem oboji, pravda oboji lita stejne blbe :-d, za sebe sem byl od hackera nejspokojenejsi s 4D
ckem od VA s nicim ... beru to kdyz fakt chci litat akrobacku
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Hand made ti dneska nikdo nezaplati.
Levna vec = draha vec. Nejsme tak bohaty, abychom kupovali levne veci
Levna vec zakonite nemuze fungovat. A to je ze vsim, od zradla, az po letadla
Ale pokud si koupis ultra levnou zalezitost a nefunguje, da se s tim zit
- jedelsky
- Kontaktovat uživatele:
Milane Nes
že líty tobě blbě neznamená že lítají blbě, to by měl posoudit každý sám tak zaleží čím jsi to měl vybavené...
Já jsem s poslední generací maximálně spokojený ted myslím konkreteně Elita, extru jsem mel taky litala sice super ale s Elitem jse to nedá porovnat.
Modely od Rcf jsou jak když haláky na ven to bych modely s prostorovým trupem od hackera a va-models moc neporovnával
že líty tobě blbě neznamená že lítají blbě, to by měl posoudit každý sám tak zaleží čím jsi to měl vybavené...
Já jsem s poslední generací maximálně spokojený ted myslím konkreteně Elita, extru jsem mel taky litala sice super ale s Elitem jse to nedá porovnat.
Modely od Rcf jsou jak když haláky na ven to bych modely s prostorovým trupem od hackera a va-models moc neporovnával
Re: EPP Extra 330 od Hackera
Nadelil jsem do EXTRY 3S 2450mAh.
Teziste je ted presne uprostred sirky kridla a i v mych rukou to zacina docela pekne viset.
Vahu presnenevim ale oproti 3S 1800mAh nanotech je to tak o 50g tezsi a na letovych vlastnostech se to rekl bych nepodepsalo.
Naopak je to mozna malinko stabilnejsi a klidnejsi i ve vetriku.
Bye Yup
Teziste je ted presne uprostred sirky kridla a i v mych rukou to zacina docela pekne viset.
Vahu presnenevim ale oproti 3S 1800mAh nanotech je to tak o 50g tezsi a na letovych vlastnostech se to rekl bych nepodepsalo.
Naopak je to mozna malinko stabilnejsi a klidnejsi i ve vetriku.
Bye Yup
Multiplex MiniMAG Hacker FreeBEE Hacker MIG3 Hacker EXTRA 330 Multiplex XENO MsComposite MaxiSWIFT
Re: EPP Extra 330 od Hackera
Ahoj, zrovna včera jsem udělal menší úpravu a to vyztužení ocasu (zespoda jsem nalepil 2mm balzu). Trup je nyní pevnější v krutu a směrovka s výškovkou se tak neohýbá. Originál stavebnice je hrozně gumová... nezpěvňoval také někdo? Těším se na létání, třeba to pomůže a třeba je to zbytečné