EPP Extra 330 od Hackera

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Zpráva
Autor
jedelsky
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od jedelsky »

Fenix nedivím se ti že se tak bráníš pravde jako výrobce bych se taky bránil pravdě :D :twisted:
jedelsky
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od jedelsky »

Jo jinak, ti klidne vyfotím jak je ten předek stejný :D pokud už jste ovšem nestihli ho změnit a dát do výroby honem nový :lol: :lol:
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od Milan Nes »

ty barvy sou hodne vyblity, kvalita potisku fakt nic moc
a navic de i snadno dolu ... a to uz pri stavbe, staci zatlacovat uhlik do
predrezany drazky a uz de dolu ...

a "kvalita" bizuterie, minule sem mel chut stavebnici vratit, otrepy, krive vyrezana prepazka, nic moc kvalitni ...

rikam si jo ta stavebnice stoji u kombata prez litr ... ale ani to neni zadara

kdyz to srovnam s RCF nebe a dudy ... ted uz si radsi priplatim

navic ty hlinikovy vyztuhy sou dobra parodie ... (nevim kam vsude je jeste dneska cpou ale i to vypovida o tom nasetrit kde to de, prvni vec ze letej do kose)

ted cekam ze i mne poslou pro prasky ... ale za tim si stojim ... od RCF sem mel uz nekolik letadel a combaty s nima litame, prave kvuli dostupnosti a toho ze je siroka paleta +/- stejne letajicich letadel ...

a to ze to od sebe kopirujou, to ti ani nevim, mel sem oboji, pravda oboji lita stejne blbe :-d, za sebe sem byl od hackera nejspokojenejsi s 4D
ckem od VA s nicim ... beru to kdyz fakt chci litat akrobacku
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......

KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
patty111

#64 Příspěvek od patty111 »

:D no to vis, setri se kde se da...ale se nedivim, ty ceny jsou tak nizke, ze vyrobni naklady se musi minimalizovat. Pak to stoji za to. Cena nizka, znamena nizka kvalita a neboli zadna kvalita..to uz snad kazdej vi ne??
Hand made ti dneska nikdo nezaplati.
Levna vec = draha vec. Nejsme tak bohaty, abychom kupovali levne veci :wink: to je klasika, ktera je na miste.
Levna vec zakonite nemuze fungovat. A to je ze vsim, od zradla, az po letadla :D
Ale pokud si koupis ultra levnou zalezitost a nefunguje, da se s tim zit :D horsi je, kdyz koupis drahou vec a ta taky nefunguje, s tim uz se zit neda :?
jedelsky
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od jedelsky »

Milane Nes

že líty tobě blbě neznamená že lítají blbě, to by měl posoudit každý sám tak zaleží čím jsi to měl vybavené...

Já jsem s poslední generací maximálně spokojený ted myslím konkreteně Elita, extru jsem mel taky litala sice super ale s Elitem jse to nedá porovnat.

Modely od Rcf jsou jak když haláky na ven to bych modely s prostorovým trupem od hackera a va-models moc neporovnával
patty111

#66 Příspěvek od patty111 »

a leta snad neco lepe, nez halak?? :D si myslim, ze kazdy 3Deckar by ocenil, kdyby mu jeho 2-3 metrovka letala jako halak :D

samozrejme kazdemu se libi neco jineho...jak druh letadel, tak druh letani.
Kazde letadlo je svym zpusobem nejak zajimave...
jedelsky
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od jedelsky »

Jo to bude asi nejlepší závěr s tím souhlasím :) 8)
yupee
Kontaktovat uživatele:

Re: EPP Extra 330 od Hackera

#68 Příspěvek od yupee »

Nadelil jsem do EXTRY 3S 2450mAh.
Teziste je ted presne uprostred sirky kridla a i v mych rukou to zacina docela pekne viset.
Vahu presnenevim ale oproti 3S 1800mAh nanotech je to tak o 50g tezsi a na letovych vlastnostech se to rekl bych nepodepsalo.
Naopak je to mozna malinko stabilnejsi a klidnejsi i ve vetriku.

Bye Yup
Multiplex MiniMAG Hacker FreeBEE Hacker MIG3 Hacker EXTRA 330 Multiplex XENO MsComposite MaxiSWIFT
Angusss

Re: EPP Extra 330 od Hackera

#69 Příspěvek od Angusss »

Ahoj, zrovna včera jsem udělal menší úpravu a to vyztužení ocasu (zespoda jsem nalepil 2mm balzu). Trup je nyní pevnější v krutu a směrovka s výškovkou se tak neohýbá. Originál stavebnice je hrozně gumová... nezpěvňoval také někdo? Těším se na létání, třeba to pomůže a třeba je to zbytečné :)
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“